Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.931
- 21.815
- 1.848
beşiktaşlıymış şaşırmadım. her türlü pisliğin içinden bir şekilde çıkıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haftalardır böyle zaten. Trio programında her açıdan gösteriliyor ve hakemler bizim lehimize karar verilmesi gerektiğini söylüyor.nihat demin canli yayinda güzel dedi
benim merak ettigim maca etki eden pozisyonlari macta degil mactan sonraki programda düzgün sekilde gösteriyorlar sürekli dedi
Özgür buzbas ve ilkerin muhabbet;
Young boys maçında Abdülkerim vucudunden seken top eline çarptı penaltı kırmızı verildi, UEFA'ya itiraz edebildiler mi? Sıkıysa UEFA'ya et, TFF'ye kolay dediler. Bein yetmez, bu pislik trtye de el atmak lazim
Olum bu fiksturu yapanda Beşiktaşlı. Sunlar Gsli olsa yangın yeriydi gerçi olmasada bize iftira atiyorlarBu Ayhan cimin denilen herifin cvye baktım, senelerce bjk Tv'de çalışmış itoglusu
Reyting için oraya bırakıyorlar mi dedinihat demin canli yayinda güzel dedi
benim merak ettigim maca etki eden pozisyonlari macta degil mactan sonraki programda düzgün sekilde gösteriyorlar sürekli dedi
Kesin Acun'un elemanları yerleşmiştir orayaPsg başkanı değil mi bu beinsports'un sahibi. Dursun özbek telefonla arayıp kovdurmalı tüm yapılanmayı
Herifler topun olduğu yerin yakın çekimini yayına vermiyor. Sanırsın topla alakasız sahanın köşesinde oldu. Aynısı eyüpün ilk golünde sallai'ye yapılan faulde de oldu. Çok büyük bir çeteyle ve yapılanmayla karşı karşıyayız