Galatasaray: "beİN SPORTS, siz de devam eden bu komplonun parçasısınız"

beşiktaşlıymış şaşırmadım. her türlü pisliğin içinden bir şekilde çıkıyorlar.

nihat demin canli yayinda güzel dedi

benim merak ettigim maca etki eden pozisyonlari macta degil mactan sonraki programda düzgün sekilde gösteriyorlar sürekli dedi
Bu haftalardır böyle zaten. Trio programında her açıdan gösteriliyor ve hakemler bizim lehimize karar verilmesi gerektiğini söylüyor.

Sosyal medyada asıl gündemde tutulması gereken konu budur.

Yonetim mac sonu açıklamaları çok basit. Sadece baris pozisyonu üzerinden bu mac açıklanmaz. 4 tane kirmizi var 4. Hepsini konusacaktiniz. Hakem tarihi bir katliam yaptı ama okan hoca ve futbolcular içinden gecti hepsinin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özgür buzbas ve ilkerin muhabbet;

Young boys maçında Abdülkerim vucudunden seken top eline çarptı penaltı kırmızı verildi, UEFA'ya itiraz edebildiler mi? Sıkıysa UEFA'ya et, TFF'ye kolay dediler. Bein yetmez, bu pislik trtye de el atmak lazim

Orada zaten tüm Galatasaray düşmanı olan fbjklileri toplanmışlar.

Psg başkanı değil mi bu beinsports'un sahibi. Dursun özbek telefonla arayıp kovdurmalı tüm yapılanmayı

hepsini teker teker ifsa edin fetonun yayin ayagi gibi heryere itinayla yerlestirilmisler ali koc ve bjknin itleri

Sonunda şu konuya değindiniz günaydın 3 senedir ağzınza ediyorlar

Gozunun onunde oldu pozisyon faul bile vermedi. Yawshagin volesi gol olsa n'olcakti?Baris'in pozisyonunda sari kart yeterli diyen herif, ki o da gozunun onunde oldu, faul yok deyip santrayi gosterirdi.

Herifler topun olduğu yerin yakın çekimini yayına vermiyor. Sanırsın topla alakasız sahanın köşesinde oldu. Aynısı eyüpün ilk golünde sallai'ye yapılan faulde de oldu. Çok büyük bir çeteyle ve yapılanmayla karşı karşıyayız
bizim sozlukte , tanyeritanzamani nickli renkdasimizin -belirttigi- durum .

bu kasti goruntu cekim tarzini da -yonetim- bold dile getirmeli .

muhakkak *baslik ustlerde kalmali sezon boyu .

saygi ve selamlar .

Gecen hafta sallaiye yapilan faulu vermedin golu yedik
Bu hafta mertense yapilan tekmeyi vermediniz
Gol olsa iptal filan etmeyecektiniz
Antep fener macinda muldurun golden onceki fauluni vermediniz
Becaonun adamin formasini cikarmasini vermediniz

Tesadufmu ?

Geri
Üst Alt