Galatasaray, Beka Beka‘yı Sordu!

Fransa ikinci liginden tm değeri 500 bin olan adamı 6 milyon euro verip alsak, ultra futbol zekalı GSC üyeleri, 500 bin euroluk adama 6 kağıt verdik diye ağlar, oyuncunun açıklarını arardı sürekli.

Lokomotiv almadan alsan da olmazdı yani.
Katilmamak elde degil adminim.Fikirlerimiz bu kadar uyuyorsa bundan sonra forumda benim ceza almam yasaklanmali.

Niye bunkadar abartıldı kendi taraftarı bile beğenmiyo herifi biz bi anda ilah ettik gerçi forumda bu tarz herifler çok tutuluyo

çöplük

neden çöplük anlatayım

pas alışverişi dışında pek üstünlük kuramıyor rakiplerine 2li mücadele gücü taylandan bile kötü geldi. atletik değil savunma arkasına top atılsa hızlı oyuncu rahat üstünlük kurar gibi geldi.

bizim assunçaoya da benziyo aynı. onun 1 tık fizikli ve tecrübelisi gibi duruyor. cicaldau 6 numara koy bundan daha iyi oynar

Garip garip espriler yapmayın arkadaşlar. Teknik analiz varsa alalım

neden çöplük anlatayım

pas alışverişi dışında pek üstünlük kuramıyor rakiplerine 2li mücadele gücü taylandan bile kötü geldi. atletik değil savunma arkasına top atılsa hızlı oyuncu rahat üstünlük kurar gibi geldi.

bizim assunçaoya da benziyo aynı. onun 1 tık fizikli ve tecrübelisi gibi duruyor. cicaldau 6 numara koy bundan daha iyi oynar

Pjanic de böyle?

Kıstas buysa onu niye övüyordun bu kadar

İsmi Pjanic diye mi

Tamam kardeşim niye kızıyorsun
Mantiksiz isler cunku zaman kaybindan birsey degil bunlarin yaptigi. Tabi haber ne kadar dogru bilemiyorum ama sen kendi ayarinda olan takimlardan genc oyuncu alamazsin bu 2*2=4 , tabi oyuncuya verdikleri bonservis bedelin 2*3 katini vermedikten sonra ki biz zaten bunu veremeyiz.

Daha kucuk takimlardan oyuncu almaya bakacaksin ki fiyati da uygun olsun.

Bu habere çok sevindim, umarım doğrudur. Ben iki maçta da dikkatle bu adamı seyrettim. Tam bir bezdirici, teknik ön libero. Topu aldığında çok sakin ve bilinçli. Top dağıtımında yalnız bir pas hatası yaptı. İkinci maçtaysa atmosferin etkisiyle biraz daha düşük kalsa da yine gayet iyiydi.

Aldıkları paraya verirlerse dakika beklenmemeli ama niye versinler, muhtemelen afaki bir rakam söyleyeceklerdir. Fakat geçen gün Gedson haberi çıktı, doğruysa önceliği ona vermemiz gerekiyor. Yabancı sınırı olmasa ikisi birden alınmalı 6 ve 8 beraber oynamalı derdim. Ortasahamız çağ atlardı.

İlk maç cidden iyiydi 2. Maç beka beka bizde Berkan onlarda olsa berkani alalım derdik..Sadece 2 maçlık gozlemime göre söylüyorum belki çok iyi topcudur ama öyle 10-12 milyon gömülecek bir durumunu göremedim..

Geri
Üst Alt