- 3 Temmuz 2012
- 133.882
- 80.754
- 5.198
emre akbabaya bile sözlesme öneren yönetim varken belhandanın gitmesi mümkün değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Gökhan GelKalsin demedim. Yerine adam alinsin diyorum. Yerine çekeceğimiz bir taylan falan da yok. Sonra buraya gelip belhanda kalsaydi diye aglayan bir kitle olacak. Taraftari az cok tanidik artik
yorumunu merak ettim rtas
Taraftarı değil de iş bilmez yönetimi tanıdık desek daha doğruKalsin demedim. Yerine adam alinsin diyorum. Yerine çekeceğimiz bir taylan falan da yok. Sonra buraya gelip belhanda kalsaydi diye aglayan bir kitle olacak. Taraftari az cok tanidik artik
yorumunu merak ettim rtas
adaş gerçekten soyluyorum cok ciddi sekilde bu adamı beğeniyor musun yoksa ulan ıbınelık olsun dıye mı yapıyorsun . Bu adam olumune sevılecek bır adam degıl be gerçekten degıl begenebılırsın eyvallahta bazen bende begenıyorum ama yarardan fazla zararı oldu klube .allahim kabul etsin![]()
hastasiyiz adasadaş gerçekten soyluyorum cok ciddi sekilde bu adamı beğeniyor musun yoksa ulan ıbınelık olsun dıye mı yapıyorsun . Bu adam olumune sevılecek bır adam degıl be gerçekten degıl begenebılırsın eyvallahta bazen bende begenıyorum ama yarardan fazla zararı oldu klube .
Yaklaşık 1 yıldır 1.5 milyondan sözleşmesinin uzatılması gerektiğini belirtmekteyim. Dorukhan'ı beleşe de alsak o paraya gelecek, bir de imza parası filan çıkaracak onun yerine Belhanda'yı tercih ederim. Belhanda'nın sıkıntısı her zaman performanstan ziyade para-istatistik yetersizliği oldu. Belhanda 1.5, Feghouli 2'ye filan kalacaksa 10 yıllık sözleşme imzalasınlar. O paralara daha iyisini getiremeyeceğiz nasıl olsa.
YOLA GELECEKSİNİZ
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi