Galatasaray, Belhanda'ya 2 Yıllık Teklif Yapacak

emre akbabaya bile sözlesme öneren yönetim varken belhandanın gitmesi mümkün değildir

Kalsin demedim. Yerine adam alinsin diyorum. Yerine çekeceğimiz bir taylan falan da yok. Sonra buraya gelip belhanda kalsaydi diye aglayan bir kitle olacak. Taraftari az cok tanidik artik
Taraftarı değil de iş bilmez yönetimi tanıdık desek daha doğru
Nasıl olsa suçu hocaya yükleriz diye orta saha almadı adamlar

yorumunu merak ettim rtas

Yaklaşık 1 yıldır 1.5 milyondan sözleşmesinin uzatılması gerektiğini belirtmekteyim. Dorukhan'ı beleşe de alsak o paraya gelecek, bir de imza parası filan çıkaracak onun yerine Belhanda'yı tercih ederim. Belhanda'nın sıkıntısı her zaman performanstan ziyade para-istatistik yetersizliği oldu. Belhanda 1.5, Feghouli 2'ye filan kalacaksa 10 yıllık sözleşme imzalasınlar. O paralara daha iyisini getiremeyeceğiz nasıl olsa.

allahim kabul etsin 🙏🏿
adaş gerçekten soyluyorum cok ciddi sekilde bu adamı beğeniyor musun yoksa ulan ıbınelık olsun dıye mı yapıyorsun . Bu adam olumune sevılecek bır adam degıl be gerçekten degıl begenebılırsın eyvallahta bazen bende begenıyorum ama yarardan fazla zararı oldu klube .

adaş gerçekten soyluyorum cok ciddi sekilde bu adamı beğeniyor musun yoksa ulan ıbınelık olsun dıye mı yapıyorsun . Bu adam olumune sevılecek bır adam degıl be gerçekten degıl begenebılırsın eyvallahta bazen bende begenıyorum ama yarardan fazla zararı oldu klube .
hastasiyiz adas
otesi yok

2 milyondan 2+1 sözleşme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaklaşık 1 yıldır 1.5 milyondan sözleşmesinin uzatılması gerektiğini belirtmekteyim. Dorukhan'ı beleşe de alsak o paraya gelecek, bir de imza parası filan çıkaracak onun yerine Belhanda'yı tercih ederim. Belhanda'nın sıkıntısı her zaman performanstan ziyade para-istatistik yetersizliği oldu. Belhanda 1.5, Feghouli 2'ye filan kalacaksa 10 yıllık sözleşme imzalasınlar. O paralara daha iyisini getiremeyeceğiz nasıl olsa.

İstatistik boş meseledir kendisi topsuz oyunun sefiridir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten bu adamın kalmasini isteyen var .Sahaya on kişi çıkmaya devam .Bu sene sözleşmesi bitecek imza parası kaldırayim diye biraz oynadı hemen kalsın diyenler var .

Geri
Üst Alt