Galatasaray: "Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi beraber bindikleri salıncaktan teker teker indireceğiz"

Inmezler anca fener besiktas macinda olaylar cikacak iki taraf birbirine sovecek anca ozaman inerler bunlar laftan anlamaz

Su Fener besiktas maci gelsede cekirdek alip izlesek

Salıncaktan inip kucaklarına bindirin bir dahaki paylaşımda

efendi takım

kucaga oturtacagız yazamamış

Güzel açıklama beğendim. Kendine efendi diyen şerefsizlere hakettiği dilden konuşmamız lazım. Savaşsa savaş bu atla şike yapan dandik camianın kamuoyu oluşturmasına izin verilmemeli

Doğru açıklama, ses çıkarmadıkça uyduruk algılarla gündemi ele geçiriyorlar
Böyle anlayacakları dilden konuşmak lazım

Bir şeyden de memnun ol be adam,ben hiç beklemiyordum bayağı sert açıklama.Napsınlar küfür mü etsinler
Memnunum açıklama sert ve doğru bunda sorun yok zaten ama yazılı açıklama devri geçti artık çıkıp kameralar önünde söyleyeceksin bunları hatta fazlasını, misal algilar ile kart gösterilmiyor rezilligini

Rahmi dede bunlara para dışında ozguven vermiş normalde bunların böyle sesi cikamazdi yani güvendikleri tamamen rahmi dede ki esas kudurduklari mevzuda o çünkü rahmi dede olmasa neler olurdu biliyorlar

Abi kardeş takılanlara anladığı dilden yazıyoruz artık salıncak, sponsor mevzusunun üstüne sık sık gidiyoruz.
Kopyala yapıştır gibi açıklama yapıyorlar sezon başından beri, verilecek cevap anca böyle olur.
Bunlar yarışta başa baş kalsa koç varken fbye şampiyonluğu verir ama taraftarı hala anlayamıyor.

Tabi keşke yönetimde Erden Timur gibi bir gücümüz olsa, çıkıp sözlü olarak konuşsa bunları, etkisi çok daha güçlü olsa ama onun gibisi olmadığı için şuankiler ile konuşsak daha saçmalayabiliriz.

Bu olaylar olurken sahte kabadayi cakma mafya ibraam nerelerde? Dünkü yenilgiyi hazmedemedi herhalde

mabad yakan açıklamalar

Mevcut yönetimin bugüne kadar yaptığı en doğru ve net açıklama. Adamına göre muamele yapacaksın, anladıkları dil bu.

Geri
Üst Alt