Galatasaray: "Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi beraber bindikleri salıncaktan teker teker indireceğiz"

Siz hepiniz, biz tek

Bunun resmi olarak dillendirilmesi hosuma gitti. 2000'de nasil koyduysak acisi hala ilk gunku gibi, devam ediyorlar.

Her iki kulubun de tek derdi Galatasaray. Galatasaray'i yenmek, Galatasaray'in elinden oyuncu kapmak, Galatasarayli eski topculari transfer edip bunu basari saymak. Rezil rusva bir mentalitedir bu. Ama mideleri kaldiroyor, bu denli asagiliklar.

O yuzden aciklamayi begendim. Gote got demeleri, nihayet, guzel olmus.

Güzel ama gereksiz bir açıklama. Küçük takımı bu kadar ciddiye almaya gerek yok adamların istediklerini veriyorsun taraftarını uyutacaklari konsolide edecekleri neden veriyorsun. Gül salıncak paylaş geç.

Hak edene hak ettiği şekilde muamele etmeyi yavaş yavaş öğreniyor galiba bizimkiler.

Bunlar senin ezeli rakibin ebedi dostun falan değil, bunlar senin alenen düşmanın. Sana olan düşmanlıklarını başkanlık seviyesinde dahi gizlemiyorlar zaten açık açık kabul ediyorlar.

Güzel ama gereksiz bir açıklama. Küçük takımı bu kadar ciddiye almaya gerek yok adamların istediklerini veriyorsun taraftarını uyutacaklari konsolide edecekleri neden veriyorsun. Gül salıncak paylaş geç.
Gereksiz açıklama değil, gün içinde yaptıkları seviyesiz açıklamaya bir cevap gerekiyordu. Bu doğrultuda yapılan en doğru cevap bu şekilde verilir.

Ben açıkcası kaale alıp böyle açıklamaları yapılmasını gerekli bulmam. Ama açıklama yapılmazsa bu sefer yönetim susuyor oluyor o yüzden gereksiz de diyemiyorum. Maalesef ülkemizde olaylara- olgulara değil kim bağırıyor ona bakılıyor ve bunun alıcısı oluyor yoksa yani Bjk'nin açıklamasının ne kadar saçma olduğu aklı olan biraz olaylara bakan herkesin görebileceği bir şey yani küfürleri eden adamların sonra edep demesi, adalet deyip kendi lehine pozisyonları söyleyip aleyhine pozisyonları tamamen görmezden gelmeleri falan ile çok belli zaten. Ülkemizde okuduğunu anlamada bile zorlanan insanların olduğu noktada bunları görmüyorlar işte.

osayi samuelı alınca napacaksınız acaba

Gereksiz açıklama değil, gün içinde yaptıkları seviyesiz açıklamaya bir cevap gerekiyordu. Bu doğrultuda yapılan en doğru cevap bu şekilde verilir.
Bence Beşiktaşı bu kadar ciddiye almak gereksiz sonra bizim rakibimizmis gibi algılıyorlar havaya giriyorlar.

Yazıyı hazırlayanları tebrik ederim
İşte bu

Bence Beşiktaşı bu kadar ciddiye almak gereksiz sonra bizim rakibimizmis gibi algılıyorlar havaya giriyorlar.
Bir tinerciye bir yere kadar sessiz kalırsın, paçana yapıştıysa üstüne bağırman gerekir artık. Fazla muhattap olmaya gerek yok ama arada bir had bildirmek lazım

Bjk bizim salıncak paylaşımıyla ortamı gerdiğimizi söyleyip şikayet ediyo

Sonra başka açıklamasında emre kaplana saldıran bjkliyi savunuyo

Beyin a geçirdim

Geri
Üst Alt