Galatasaray, Bony'de Israrcı!

Thuram o donem 36 yaşındaydı ve kalp sorunu var diye biliyordum
Yaya da Busquetsden daha iyi topçu ama Barça sisteminde Busquets daha iyi
Eto'onun neden gönderildiğini tam olarak bilmiyorum

Dİkkat et renktaş barçadada munihdede ilk 11 oynayan hiç afrikalı topçu bırakmadı Pep bence City'dede aynısı olacak zaten sagna oynamaz Yaya ve Bony'de giderse ilk 11 full beyazlardan oluşur veya avrupalı zenciler

Pep'in kendisi hakkındaki düşüncelerini biliyor Barça'dan. Adamın gitmek istemesi gayet doğal bir durum. Gitmesini istemesinin yanında, Pep de Yaya'yı istemiyordur.
Yaya Toureyi biz alalım madem Bonyle paket yapsın Dursun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyahi den ziyade forvette böyle bir kuvvetli güclü adami istemez o herif.

Güçle alakası yok, adam Manchester City seviyesinde değil, hazırlık maçlarında da çok kötüydü Bayern ve Dortmund'la oynadıkları maçları izledim, geçen sene de kötüydü, Swansea, Crystal Palace ayarı. Taraftarları yalvarıyor gitsin yerine düzgün adam alınsın diye.

Türkiye'de iş yapar, ama kaleyi gördümü yazan tip de değil. Gece kulübüne bouncer olacakmış futbolcu olmuş. Satmak istiyorlar 25 milyon fiyat biçmişler alıcı bulamıyorlar.

Öte yandan Ihenacho var mesela City'de, o kalıcı, iş yapıcak o.

Son düzenleme:
onlar avrupalı onları oynatır.Bende afrikalı futbolcu çok oynattığını hatırlamıyorum hatta yaya toure yi göndermek istiyorlar

Yaya Toure'yi yaşlandığı ve koşamadığı ve suratsızlığından göndermek istiyorlar, taraftarları da geçen seneden beri artık zamanı geldi diyor. Yürüyerek oynuyor artık. Pep'in sisteminde iş yapamaz Dortmund maçında zaten oyuna soktu 30 dakikada geri aldı koşmuyor herif.

Yaya Toure'yi yaşlandığı ve koşamadığı ve suratsızlığından göndermek istiyorlar, taraftarları da geçen seneden beri artık zamanı geldi diyor. Yürüyerek oynuyor artık. Pep'in sisteminde iş yapamaz Dortmund maçında zaten oyuna soktu 30 dakikada geri aldı koşmuyor herif.

donkun idolü.

Toure nin tek dasagi yeter bu lige yürüyerek oynuyormus geçin

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt