Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

@IbrahimEdi

Bradley hayırlı olsun..

Aynen öyle ve çok da isabetli transferler yapıldı şu anda takımın en zayıf bölgesi sağ açık oraya da Volkan Şen alınabilseydi süper olurdu ama gene de kadro adam akıllı toparlandı

Kazım orayı idare eder gibi geliyor. Olmadı Kewel'ımız var. Pino'muz var hocam. :)

Adnan Sezgin beş para etmez , hiç transfer yapamıyor (!)

Beyler tekrar söylüyorum 2. Stoch vakası olmasın?

onca adam br gelsin hic olmasa 2-3 mac oyunasin ondan sonra bu tur konusmalar yapalim daha ortada birsey yok adamin kalitesi ortada onu kulanmak hagi ye ve taraftara kalmis birsey.

Haftasonu İstanbul'daymış. Kaynak: Ligtv

bizim aklımızdaki takımla yani klasik 10 numaralı formatla hagi'nin aklındaki takım aynı değil, zaten günümüz futbolunda da 10 numara kalmadı, fener hariç:D

Baba olaya bak 1-Zapata,2-Neill,3-İnsua,4-Cana,5-Culıo,6-Kewell,7-Pino,8-Baros,9-Stancu,10-Misimovic,11-Brandley bu ne kardeşim......

Mevkileri açısından ve o mevkileri dolduran Türk oyuncuları göz önüne aldığımızda Zapata,İnsua ile yabancı kontenjanı harcanmaz.

Yekta-Arda düşünülürse Kewell-Stancu-Pino-Baros üçlüsünden 2 si oynamaz.

Neill-Cana bence banko oyuncular eeeee falan filan...Bunlar tabi çok boş hesaplar kardeşim sanki bu takım hermaç full kadro hazırlanıyor geçiniz.

Elde oyuncu yok tabi herkes full kadro varmışcasına yorum yapıor.

Brandley yerinde ve gerekli transfer olur, iyi transfer olur

onca adam br gelsin hic olmasa 2-3 mac oyunasin ondan sonra bu tur konusmalar yapalim daha ortada birsey yok adamin kalitesi ortada onu kulanmak hagi ye ve taraftara kalmis birsey.

Hayır onu demiyorum fener de orta sahaya oyuncu arıyo bu adamı fener almış olmasın?

İbrahim Edi dediyse iş bitmiştir.

Hayırlı olsun.

Sen bir kere hic yazma bile. Rijkaard'ın kulübeye mahkum ettigi Cananı takır takır oynatıyo :animation:

Cana sakattı yahu sezon başı,toparlayamadı bi süre.Ayrıca Cana yı süper oynadığı maçlarda 60 ta oyundan çıkarmasını,bjk maçında onu stopere çekip orta sahayı beşiktaş a emanet ettiği gerçeği var.Yoksa Rijkaard şu dönem takımın başında olsa ve Cana'yı oynatmasa inan çok sert eleştiririm.

Arkadaşlar bizim elimizde çok yetenekli oyuncular var herkes yetenekten bahsediyor. Yetenekli oyuncumuz çok bence ama bu oyunculardan nekadar verim alınıyor orası problem.

Öncelikle söylemeliyim ki benim burada yalan bilgi paylaşmayacağımı bilen bilir.

Paylaşmam zaten bilgi falan.

Ama kesin bir bilgi aldım,paylaşmaya karar verdim.

WYScout diye bir şirket var.3 büyük kulübe bunların scout sistemini pazarlayan kişi de bizzat arkadaşım.

Kendisi 3 büyüklerin görüştüğü tüm oyuncuları bilir.

Dediğine göre Bradley,Galatasaray'ın 3üncü seçeneği imiş.Kendisi ile her konuda anlaşıldığı doğru fakat yönetimin asıl almak istediği 2 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

"Bu oyunculardan biri olduğu takdirde Bradley işi yatar." dedi bana.

"Diğer oyuncular kim?" dedim.

"İsim veremem." dedi.Zorlamadım.

40 yılda bir duyum paylaştım. :) Haydi hayırlısı.

(Güvenmesem paylaşmazdım.)

Alman basını çok güzel söylüyor da nasıl alacağız Bradley'i? Bizde zaten 10 yabancı var. Kimsenin de gittiği yok, duruyor hepsi.

Neill, Culio, Stancu, Cana, Baros, Pino (6) + Kewell, Insua (2) + Misimovic, Zapata (2) = Toplam 10 yabancı.

Öncelikle söylemeliyim ki benim burada yalan bilgi paylaşmayacağımı bilen bilir.

Paylaşmam zaten bilgi falan.

Ama kesin bir bilgi aldım,paylaşmaya karar verdim.

WYScout diye bir şirket var.3 büyük kulübe bunların scout sistemini pazarlayan kişi de bizzat arkadaşım.

Kendisi 3 büyüklerin görüştüğü tüm oyuncuları bilir.

Dediğine göre Bradley,Galatasaray'ın 3üncü seçeneği imiş.Kendisi ile her konuda anlaşıldığı doğru fakat yönetimin asıl almak istediği 2 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

"Bu oyunculardan biri olduğu takdirde Bradley işi yatar." dedi bana.

"Diğer oyuncular kim?" dedim.

"İsim veremem." dedi.Zorlamadım.

40 yılda bir duyum paylaştım. :) Haydi hayırlısı.

(Güvenmesem paylaşmazdım.)

Bradley'den iyi olsunlar NO PRoblem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt