Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Biglia ne ara bu kadar popüler bir adama dönüştü? Cidden merak ediyorum. Ofansif olarak da, defansif olarak da daha iyi katkı verebilecek bir Bradley gerçeği varken; Biglia'yı istemek cahilliktir.

Serhat iyisin dimi, birşeyin yok yani. Ateşine falan bir baksan. :)

Kusura bakmayın da o küçük gördüğünüz Amerika Milli Takımı her Dünya Kupası'na bir şekilde katılıp son 4 turnuva da 3'ünde en az 1 tur geçmişken son 50 yılda 1 kez katılan ve sadece altın jenerasyonu ile top yapabilen bir milli takımda kendine yer bulmak bir yana çağrılması bile cinayet olabilecek kapasite de oyuncularımız varken Bradley'e ''cık'' demek saçmalıktır.

Ayhan(yaşından)

Barış

Mustafa

bizim A2 milli takımında bile zor oynayabilecek oyuncular kabullenin artık.Ben şahsen bu 3'ünden birini saha da gördüğümde kazanma ihtimalimizin en az 2 kat düştüğüne inanıyorum.Ve bırakın 1'ini bazen 3'ü birden oynuyordu.Özellikle Sarp'ı her gördüğümde kan beynime sıçrıyor.

Amerikan takımını beğenmezler ama bakıyorum Onyewu, Bocanegra,Cherundolo,Bradley,Dempsey,Edu,Altidore,Jermaine Jones.Adamların yurtdışına verdikleri oyunculara bak.Amerikalıalr bir de soccer'dan anlamaz derler. Bizden daha ileri gittiler futbolda.

Bam 'dan daha iyi olmadığını düşündüğümüz için tepki veriyoruz zaten. Barış'tan yada Ayhan'dan bir gömlek daha üstün olsun istiyoruz gelecek oyuncunun. Lucas Biglia ile Bradley'i kıyaslıyorum. Biglia 2 gömlek üstün mesela Bradley'den.

Sen Bradley-Biglia-Cana üçlüsünü toplam 10 kere izlemişsen ben adam değilim.

Benim tek merak ettiğim Ernst kadar zeki ve onun kadar nokta paslar atabiliyor mu ?Devamlı izleyen arkadaşlara soruyorum . Öyleyse daha ne olsun ?

Daha iyisini atıyor reis. Bu adam tam anlamıyla Emre Belözoğlu'nun sakatlanmadan önceki hali.

Bradley'e hayır diyen kişilerde mi var ? Yok artık !

Amerikan takımını beğenmezler ama bakıyorum Onyewu, Bocanegra,Cherundolo,Bradley,Dempsey,Edu,Altidore,Jermaine Jones.Adamların yurtdışına verdikleri oyunculara bak.Amerikalıalr bir de soccer'dan anlamaz derler. Bizden daha ileri gittiler futbolda.

+Donovan

Benim tek merak ettiğim Ernst kadar zeki ve onun kadar nokta paslar atabiliyor mu ?Devamlı izleyen arkadaşlara soruyorum . Öyleyse daha ne olsun ?

Adam cidden zeki.Kafasını kullanabilen topçulardan.

Tartışma çıkaracak yorumlar yapmamaya dikkat edelim.

Biglia yı istemek neden cahillik oluyor ne kadar saçma düşünceler.

Bradley'i sen beğenirsin ben beğenmem zorunda mıyım acaba ?

Cahillik oluyor çünkü oyuncuları tanımadığın manasına geliyor. Bir şeyi tanımıyorsan veya bilmiyorsan, cahilsindir o konuda. Cehalet = bilgisizlik. Kötü olarak algılama.

Artı sakatlık derdi yok.Tam bir terminatör.İstikrar abidesi.

Cana orta sahadaki süpürücülük görevini yapar(yerine göre Neill de oynar)

Culio-Bradley ikilisi hem yaratıcı olur, hem dirençli olur, hem mücadeleci olur. Duran topları da iyidir bu ikilinin, ara pasları da, uzaktan şutları da. Önümüzde bamdan kurtulma ihtimalini geçtim çağ atlama ihtimali var.Dua edin ki Misi gitsin.

Hayır. Goller atıyorsa topsuz koşuları çok yaptıgı için oyunu iyi takip ettiği için. Sarp da boyle biraz bu sayede gol atabiliyor. Pası fena değildir Bradley'in. Ernst için bir not, W.Bremen ve Schalke'de hiçbir zaman Beşiktaş'ta oynadıgı kadar iyi oynamadı, oyun olarak kariyer zirvesini Beşiktaş'ta yaptı Ernst.

Bradley oyunu basit ve zeki oynar. Savaşmayı sever. Biglia leş bir adam, o adam bu ülkede olmaz.

Bu yılın başında Leverkusen'i 2-6 yendikleri maçı seyretmiştim. 12-13 top kapmıştı ve atılan gollerde yapılan pas dokumalarını çok iyi ayarlamıştı. Anlayacağınız o ki, Bradley her türlü akar.

[video=youtube;UHSWJ86Fvk8]https://www.youtube.com/watch?v=UHSWJ86Fvk8[/video]

Ayrıca Mochengladbach taraftarı hocasına sallıyor.Böyle bir oyuncumuzu neden liberoya hapsediyoruz diye. Bu adamı libero oynatırsan hem adamı kaybedersiz, hem de ligin dibini boylarsın.Bundan önceki iki senesinde orta saha oynuyordu takımında, bu yıl direkt libero yaptılar ve takımının durumu ortada.

Bradley oyunu basit ve zeki oynar. Savaşmayı sever. Biglia leş bir adam, o adam bu ülkede olmaz.

Bu yılın başında Leverkusen'i 2-6 yendikleri maçı seyretmiştim. 12-13 top kapmıştı ve atılan gollerde yapılan pas dokumalarını çok iyi ayarlamıştı. Anlayacağınız o ki, Bradley her türlü akar.

Kesinlikle doğru.Biglia iyi bir oyuncu olabilir ama öyle çok mücadeleci bir adam değil.Tekniği de çok değil bence.Elano gibi olma ihtimali yüksek.Tabi bunların hepsi varsayım,adam gelir çatır çatır oynayabilir ama bana kalırsa Bradley tarzı bir adamın başarı şansı her zaman daha fazla.Hem taraftar bazında hem Türkiye şartlarında.

Beyler ates olmayan yerden duman cikmaz. Bradley geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt