Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Ulan şimdi yanmayım da Zapata'nın alındığına yanmayım kim yansın. Ne gerek vardı?

konfederasyon kupasında ispanyayı eleyen ve finale çıkan amerikanın futbolcusu bu adam

takımı kümeye oynuyo demeden önce biraz da bunları düşünsek

konfederasyon kupasında ispanyayı eleyen ve finale çıkan amerikanın futbolcusu bu adam

takımı kümeye oynuyo demeden önce biraz da bunları düşünsek

Tüm Amerika'yi alsak kral oluruz yani.

Bradley'in hücum özelliklerinin olmadığı iddia etmek için bu adamı izlememek gerekir.Kendisi forvet arkasından devşirme bir orta saha oyuncusu.Mochengladbach onu çoğu maçta tek libero olarak yanlış kullandı.Bunu kendi taraftarları da söylüyor.Yoksa top yapar, ara pası yapar, adam geçer, uzaktan şutları fena değildir.En önemlisi deli gibi pres yapar, koşar.

Şimdi çıkıp abi bu adam vasat yaaa, buranın topçusu değil ya demeye gerek.

Heerenven günlerinden beri bildiğim bir adam. Cuk oturur bu takıma.

Ayhan Akman stayla. :D

Ne Bradley'si ya...Adamlar onu beğenmiyor gidiyor Fink'i alıyor yerine.Kendisinden ne bekliyorlar anlamıyorum.Böyle saçma oyuncular yerine gitsinler Cumhurları,Emreleri oynatsınlar ya..

Cahillik oluyor çünkü oyuncuları tanımadığın manasına geliyor. Bir şeyi tanımıyorsan veya bilmiyorsan, cahilsindir o konuda. Cehalet = bilgisizlik. Kötü olarak algılama.

Ne içtin bende istiyorum ondan?

Ben buraya yazmadım bile Biglia 'nın futbolunu beğenen biri olarak "onu isteme cahilliktir" dediğin için ona cevap verdim o yüzden bana cahil kelimesini kelimesini kullanamazsın !

Cahilce konuşan sensin bence.

Başbakan gibi kendi işine gelmeyince millete şataşmak güzelmiş herkese bulaşmış.

Ne Bradley'si ya...Adamlar onu beğenmiyor gidiyor Fink'i alıyor yerine.Kendisinden ne bekliyorlar anlamıyorum.Böyle saçma oyuncular yerine gitsinler Cumhurları,Emreleri oynatsınlar ya..

Offf.Çok yanlış yerden bakmışın olaya ne desem bilemedim?

Fink'le Bradley arasında çok buyuk fark yoktur dogru, Bradley biraz daha iyidir Fink'ten bu da bize yeter.

Ne alaka?

Şimdi biz Keita'yı gönderdik. Ondan sonra gelen ilk sağ açık Serdar Özkan'dı.

Bu durumda Serdar Özkan, Keita'dan iyi mi oluyor?

Tim Howard'ı cok begenirim Altidore tam TSL için yaratılmış, umarım yazın onlar da gelir.

Fink'in başarısı ceza yayı alanında bulduğu ve kaleyi gördüğü toplardan geçer. Şut becerisi. Bradley'nin başarısı ise sağlam bir organizasyondan. Hangisi daha iyi siz karar verin.

Fink'in başarısı ceza yayı alanında bulduğu ve kaleyi gördüğü toplardan geçer. Şut becerisi. Bradley'nin başarısı ise sağlam bir organizasyondan. Hangisi daha iyi siz karar verin.

hocam zaten bradley önliberoda pek verimli olamıyor buda bir gerçek..

Bradley'in oynadığı takım küme düşme hattında ve muhtemelen Bradley'in sözleşmesine küme düşme halinde serbest kalma maddisi var, çünkü bunu bütün oyuncular yapıyor artık.. Bu yüzden Bradley'den para kazanmak istiyorlar aksi taktirde sezon sonu istediği takıma ücertsiz gidecek. Yani bunun fink ile bir alakası yok, oyuncu'dan para kazanma isteği, küme düşecekleri için takım içindeki maliyeti düşürme isteği

Bradley - Culio - Yekta

ortasahası efsane olur.

Arkalarında da sağlam bir defans olur zaten. (Cana-Neill)

Bradley,Galatasaray'da(mı?) başlığını istiyorum..

dan_bu (dan_bu) on Twitter

Meşhur bir duyumcu. İşte Dan-bu bu....

Benim bildiğim tek bir Dan var; o da bu:

dan-in-street-fighter-alpha.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt