Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray Bradley ile her konuda anlaştı

M.Topal gibi 1 karış zıplayamayan adamın Cana'dan daha hareketli olması :o

Hareketli olmak zıplamak mı? Aurelio, Ernst gibi adamlar daha hareketli tabiri caizse ''Her yere yetişmeye çalışan adam'' tarzında.M.sarp barış varken Cana oynar, orası ayrı ama asla tapılacak bir oyuncu değil vede sisteme uygun.Topu alıp önlibero olduğu zamanlar ileri taşıyamıyorsa bize lazım olan bir adam değil.

A.Villa Makoun'la anlaşmıştı, herhalde göbege bir oyuncu daha alacaklar. Sunderland da Muntari'yi alsa keşke.

Transfer sürecini çok uzatıyoruz ve bilgi basına bilgi sızıyor. Üstünel varken oyuncunun gelmesine saatler kala ancak haberimiz oluyordu. Şimdi ise Stoch vs. o kadar uzatıyoruz ve duyuyoruz ki sağır sultanın haberi oluyor ve birileri çomak sokuyor.

A.Villa Makoun'la anlaşmıştı, herhalde göbege bir oyuncu daha alacaklar. Sunderland da Muntari'yi alsa keşke.

Transfer sürecini çok uzatıyoruz ve bilgi basına bilgi sızıyor. Üstünel varken oyuncunun gelmesine saatler kala ancak haberimiz oluyordu. Şimdi ise Stoch vs. o kadar uzatıyoruz ve duyuyoruz ki sağır sultanın haberi oluyor ve birileri çomak sokuyor.

Aston Villa'da tonla orta saha var, Bradley'i ne yapacaklar, anlamıyorum.

kim var arkadasım defansif ya barısmı sarp mı ayhan mı kim var . Bradley gelsin diye tüm forum totem yapıyordu bakıyorm kimse beğenmez olmus begenmediğinz adma 23 yasnda 50 kere milli oldu ve cogu kişinin istediği adam bize cok lzım olan adam ayrıca Ortasaha oynuyor tam anlamla defansıf değl

begenmedim demedim yahu ne sinirleniyon:)

Sırf Cana oynasın diye Culio'yu sol açığa çekip, Arda'yı kesmek iyi fikir. Cana Sunderland'den kulubun mali sorunları yuzunden gönderilmiş sözde ama aynı kulup 5 ay geçmeden 5m euro istenen Bradley, 7-8m euroluk Sessegnon ve yine Cana'dan ucuz olmayan Muntari'yle anılıyor. Bu yuzden Sunderland'ın gönderme gerekçesini hiç gerçekçi bulmuyorum.

Cana stoper ya da statik çapa oynatılacaksa da ondan çok daha iyi adamlar(fiili performans olarak) var, Radoi gibi. Efenim her takımda çapa var, eyvallah ama örnek verdiğiniz sert adamların hepsininde oyun görüşü, pas becerisi Cana'dan kat kat üstün. Fenerbahçe'deki Aurelio defansın her açıgını kapatmıyor muydu, iğne deliğinden top çalmıyor muydu? Bunun için illa yerlerde kayması gerekmiyor hatta savunmaoyuncuları kolay kolay kaymaz. Kayma son çaredir çunku kaçırırsan adamı bir daha yakalama, bozma şansın kalmaz. Bana klasik ön libero olup da Cana seviyesinde riskli hamleler yapıp, topla bu kadar kötü bir adam sayamazsınız.

Cana'dan ancak stoper olur aksi halde 0-0'a devam ederiz. Cana stoperde de Servet'e atılan laflara göre çok daha fazla kart görürü penaltı yaptırır.

Katılmayan arkadaşlar başta M.İnce vs. lutfen alıntı falan yapmasın, havlıyor falan demesin forum yonetimi demem cevabını veririm, madem yönetim özgürlükleri savunmuyor, kendi işimi kendim hallederim. Futbol içi yazarsanız, her zaman sakin ve mantıklı cevaplar yazdım, yazarım.

M.İnce'nin kuzeni heralde Cana ya da can dostu.. Ya da bir başka duygusal bağı var o adama, yahut da futboldan hakkaten anlamıyor.. Herhangi bir konuda klavyede 'c' 'a' 'n' 'a' harfleri yanyana yazılsa hemen atlıyor arkadaş.. Cana tartışılmaz, cana eleştirilemez sanki.. Maçları gözümüzle izlemesek dediklerine katılırız anca..

su bir sayfa yazi cananin sunderlanden mali sorunlar nedeniyle gonderildigi yalaninin ustunemi kurulmus

ve sizde kalkil haklisinmi diyorsunuz:)

oda guzel:)

su bir sayfa yazi cananin sunderlanden mali sorunlar nedeniyle gonderildigi yalaninin ustunemi kurulmus

ve sizde kalkil haklisinmi diyorsunuz:)

oda guzel:)

cana defansta bence cok iyi oynuyor ben hep defansta kalmasını isterim:)

M.İnce'nin kuzeni heralde Cana ya da can dostu.. Ya da bir başka duygusal bağı var o adama, yahut da futboldan hakkaten anlamıyor.. Herhangi bir konuda klavyede 'c' 'a' 'n' 'a' harfleri yanyana yazılsa hemen atlıyor arkadaş.. Cana tartışılmaz, cana eleştirilemez sanki.. Maçları gözümüzle izlemesek dediklerine katılırız anca..

Evet futboldan anlamıyorum ve Cana kuzenim. Dağılabilirsin.

dünya kupasında döktürmüştü bu çocuk.

Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.

ne güzel iste, adam futboldan ne kadar anladigini gösteriyor bize.

bize kalan bu mesaji almak ve buna göre davranmak

yani oynadigi futbolla degil de, sempati duydugu icin, karakterini sevdigi icin yorum yapan," iyi , süper topcu" diyen arkadaslarla futbl hakkinda ne konusabiliriz ki, ne tartisabilirz ki?

bos ver, salla gitsin.

ne güzel iste, adam futboldan ne kadar anladigini gösteriyor bize.

bize kalan bu mesaji almak ve buna göre davranmak

yani oynadigi futbolla degil de, sempati duydugu icin, karakterini sevdigi icin yorum yapan," iyi , süper topcu" diyen arkadaslarla futbl hakkinda ne konusabiliriz ki, ne tartisabilirz ki?

bos ver, salla gitsin.

Yahu kardeşim ben belki futbolda bu tarz adamları izlemekten zevk alıyorum sana ne? Ben defansif futbolu izlemeyi, sert oynamayı adamları izlemeyi seviyorum.Benim futbol doğrum budur kimi neden ilgilendirir? Sana ne?

Yılan hikayesine döndü bu transferde. Bu Adnanlar 31 Ocaktan önce hiçbir transfer açıklamazlar bence :o

bence bu adamı da almayıp son gün sürpriz bir isim alıp yine herkesi dumura uğratacakar, herkes kim şimdi bu ya iyimi kötümü derken transfer mevsimi kapanacak...

transfermarkt.de ye göre Bradley AstonVillayla anlaşmış. Buda bitti sırada kim var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt