Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Hukuk devleti Türkiye'de dün burada da konusu açılan eski bir TFF yöneticisinin yapmış olduğu itiraflar ihbar olarak kabul edilip, herhangi bir savcı tarafından soruşturma başlatıldı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.
Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.
Kalbim sıkışıyor kabullenemiyorum. Bağırıp çağırasım, haykırasım var. Kendimi duvarlara vurasım var. Biz Ali Koç'un başkanlığındaki Fenerbahçe'yi böyle beklemiyorduk.
Kalbim sıkışıyor kabullenemiyorum. Bağırıp çağırasım, haykırasım var. Kendimi duvarlara vurasım var. Biz Ali Koç'un başkanlığındaki Fenerbahçe'yi böyle beklemiyorduk.
Propagandayi birakip birinin kral ciplak demesinin vakti gelmis gibi gorunuyor . Varsa itirazlariniz usuluyle yazin ,konusalim.. Birincisi hoca ve yardimcisindan baslayalim . Terim ve sas in yaptigi hareketlerin benzerlerini , ornegin kendilerine gore auta giden topa korner verilip gol yedikleri icin koeman ve yardimcilarindan gordunuz mu , ya da mactan sonra koeman "eger korner ise hakemden ozur dilerim ama aut ise hakkimi helal etmiyorum" mealinde seyler duydunuz mu ? hakeme hakaret ya da "ya sen ya ben bundan sonra" gibi sozler isittiniz mi ? Veya koemanin yardimcilari sahaya kosup yaka bagir yirtilmis sekilde bizim oyunculari tartaklarken , hasan gibi hareketler yaparken resmettiniz mi ?
bu teknik ekip tarafi .. Peki oyunculara gelelim .. fb li oyuncular icinde ,goruntulerde net sekilde vuran eden ama sevk yapilmayan ,cezadan kurtulmus kimler var ? varsa isim alayim . Zaten olaylari baslatan jailsona 8 mac , belhanda ile didisen soldado ya 6 mac verilmedi mi ? Daha ne olmaliydi ?
Peki kalabaliga ucan diz ile gelen ve haruna gomcuren donk , bogazina sarilip adami derdest eden garry ve kafa atan ndiaye ceza mi almamaliydi ? zaten karsilikli olduguna kanaat getirilen donk un sevk maddesi degistirilerek ya da indirim uygulanarak alt limit 5 ten uzaklasilarak 3 seklinde tescil edilmis
belhandanin (adalet bakimindan) bu olaylardaki dahlinin sonucu sadece 1 sari kart mi olmaliydi ? Peki cep telefonu videosu sosyal medyada dolasan serdar in yigit denen adama attigi yumruk yayinci kurulus goruntusu degil diye sevk yapilmamasi adil mi ?
Ben neye itiraz edildigini , ne beklendigini anlamakta zorluk cekiyorum acikcasi .. Bir itiraz varsa belhandaya ,mugdata filan olursa olur ...
Bizden herkes hakettigini cekmistir, esas saldirilmasi gereken yer bunlara sebep olan hakem , ve bu islere giren oyuncularimizdir , disiplin kurulu kendisine sevk edilen seyleri dogru sekilde cezalandirmistir
Burada tek serh dustugum olay , senol ve aykut gibi provokatorlerin gectigimiz senelerde aciklama ve tavirlari sonucu verilen (yani verilmeyen) cezalarin terime en agir sekilde verilmis olmasidir ... 7 maclik bir sey yapti ise , fbjk teknik adamlari gecmiste 17 maclik isler yaptilar toplamda ama ihtarla ya da 1 mac ile gecistirildi , buna katiliyorum
ama oyuncular hakkinda verilen hic bir hukumde ben hata gormuyorum , bilakis boyle olaylara katilmayi seven oyuncularimiz mevcut , gecen sene hic isin icinde yokken kirmizi goren feghouli , sayisiz kirmizi goren belhanda gibi
yine de varsa bu sozlerime karsi mantikli , aptal aptal saldiri disinda reel bir yorum ya da itiraziniz , oturup konusalim
nerede bir hata var disiplin cezalarinda mesela ?
Avrupa'nın en iyi ilk 5 ligi olduğumuz iddiamız var ama gündemimize bakın. Fenerbahçe'ye ciddi bir ceza verilmediği sürece asla bu lig "adam" olmaz! Başına bir şey gelmeyeceğinden emin Fenerbahçe her derbiyi sabote etmiştir ve etmeye devam edecektir.
Ali Baba ve yedi cüceler ile yarışacak bir masal biliyorum "TFF özerk bir kurum".Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: ''Derbide olaylara karışanlara en ağır cezayı vermek için çalışıyoruz.. ''
İyi çalışmışsınız.
Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.
Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.
babası bjklıAziz son dönemlerde sataşmıyordu bir de bize.Derdi nedense Bjk ileydi.Bu Ali Koç Bjk ile iyi geçinmeye çalışıyor derdi habire bize çatıyor.
Başarılı bir dönem geçirdikleri için olabilir.Aziz son dönemlerde sataşmıyordu bir de bize.Derdi nedense Bjk ileydi.Bu Ali Koç Bjk ile iyi geçinmeye çalışıyor derdi habire bize çatıyor.
Seni çok seviyorum
Keşke şu Koç romantizmini de bıraksan
Tam süper olacak
Ne yalan söyleyeyim tam beklediğim gibi gidiyor.
Bu sene şampiyon olamayacaklarını daha başkan seçildiği gün biliyordu.
Bu kadar kötü de gidince, restorasyon senesinde Başakşehir'i şampiyon yapmak için var gücü ile lobi yapacak kadar da sinsi biri.
Futbola yönelik başarılı analizlerin yanında bunun gibi başarılı öngörülerle farkınızı ortaya koydunuz Alpay Bey. İnsan içine çıkamayacak derecede yanılsaydınız da tüm bunları yaşamasaydık keşke.