Galatasaray Bugün Kararlar Hakkında Açıklama Yapacak İddiası!

Hukuk devleti Türkiye'de dün burada da konusu açılan eski bir TFF yöneticisinin yapmış olduğu itiraflar ihbar olarak kabul edilip, herhangi bir savcı tarafından soruşturma başlatıldı mı?

Propagandayi birakip birinin kral ciplak demesinin vakti gelmis gibi gorunuyor . Varsa itirazlariniz usuluyle yazin ,konusalim.. Birincisi hoca ve yardimcisindan baslayalim . Terim ve sas in yaptigi hareketlerin benzerlerini , ornegin kendilerine gore auta giden topa korner verilip gol yedikleri icin koeman ve yardimcilarindan gordunuz mu , ya da mactan sonra koeman "eger korner ise hakemden ozur dilerim ama aut ise hakkimi helal etmiyorum" mealinde seyler duydunuz mu ? hakeme hakaret ya da "ya sen ya ben bundan sonra" gibi sozler isittiniz mi ? Veya koemanin yardimcilari sahaya kosup yaka bagir yirtilmis sekilde bizim oyunculari tartaklarken , hasan gibi hareketler yaparken resmettiniz mi ?

bu teknik ekip tarafi .. Peki oyunculara gelelim .. fb li oyuncular icinde ,goruntulerde net sekilde vuran eden ama sevk yapilmayan ,cezadan kurtulmus kimler var ? varsa isim alayim . Zaten olaylari baslatan jailsona 8 mac , belhanda ile didisen soldado ya 6 mac verilmedi mi ? Daha ne olmaliydi ?

Peki kalabaliga ucan diz ile gelen ve haruna gomcuren donk , bogazina sarilip adami derdest eden garry ve kafa atan ndiaye ceza mi almamaliydi ? zaten karsilikli olduguna kanaat getirilen donk un sevk maddesi degistirilerek ya da indirim uygulanarak alt limit 5 ten uzaklasilarak 3 seklinde tescil edilmis

belhandanin (adalet bakimindan) bu olaylardaki dahlinin sonucu sadece 1 sari kart mi olmaliydi ? Peki cep telefonu videosu sosyal medyada dolasan serdar in yigit denen adama attigi yumruk yayinci kurulus goruntusu degil diye sevk yapilmamasi adil mi ?

Ben neye itiraz edildigini , ne beklendigini anlamakta zorluk cekiyorum acikcasi .. Bir itiraz varsa belhandaya ,mugdata filan olursa olur ...

Bizden herkes hakettigini cekmistir, esas saldirilmasi gereken yer bunlara sebep olan hakem , ve bu islere giren oyuncularimizdir , disiplin kurulu kendisine sevk edilen seyleri dogru sekilde cezalandirmistir

Burada tek serh dustugum olay , senol ve aykut gibi provokatorlerin gectigimiz senelerde aciklama ve tavirlari sonucu verilen (yani verilmeyen) cezalarin terime en agir sekilde verilmis olmasidir ... 7 maclik bir sey yapti ise , fbjk teknik adamlari gecmiste 17 maclik isler yaptilar toplamda ama ihtarla ya da 1 mac ile gecistirildi , buna katiliyorum

ama oyuncular hakkinda verilen hic bir hukumde ben hata gormuyorum , bilakis boyle olaylara katilmayi seven oyuncularimiz mevcut , gecen sene hic isin icinde yokken kirmizi goren feghouli , sayisiz kirmizi goren belhanda gibi

yine de varsa bu sozlerime karsi mantikli , aptal aptal saldiri disinda reel bir yorum ya da itiraziniz , oturup konusalim

nerede bir hata var disiplin cezalarinda mesela ?

Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.

Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.

Kalbim sıkışıyor kabullenemiyorum. Bağırıp çağırasım, haykırasım var. Kendimi duvarlara vurasım var. Biz Ali Koç'un başkanlığındaki Fenerbahçe'yi böyle beklemiyorduk.

Kalbim sıkışıyor kabullenemiyorum. Bağırıp çağırasım, haykırasım var. Kendimi duvarlara vurasım var. Biz Ali Koç'un başkanlığındaki Fenerbahçe'yi böyle beklemiyorduk.

Ne yalan söyleyeyim tam beklediğim gibi gidiyor.

Bu sene şampiyon olamayacaklarını daha başkan seçildiği gün biliyordu.

Bu kadar kötü de gidince, restorasyon senesinde Başakşehir'i şampiyon yapmak için var gücü ile lobi yapacak kadar da sinsi biri.

Arkadaslar bu bahsettiginiz zaten egosu tavan fb camiasinin baskanlar ustu bir stratejisidir . neden sasiriyorsunuz ? gecen yil bu sansi bjk ye karsi yakaladilar ve sonuna kadar kullandilar , adamlari muhtemel sampiyonluktan ettiler maci kaybetmelerine ragmen aldirdiklari cezalar , kirmizilar ,sakatlar ve hatta TR kupasindan 1 sene men ettirerek .. ondan bir sene evvel de aynisini yine vodafone da yapmislardi rvp onderliginde

isimler degisiyor , daha once baroni yapardi , rvp yapti ,simdi nobet jailsonda .. daha turklere girmiyorum bile .. volkanlar , HAK lar gibi

orada bjk ye darbe vurdular , basaksehiri yendiler o esnada sanslari vardi , ikisi de bize yaradi .. bu sene ise 2-0 dan 2-2 ye gelince ayni tuzaga biz dustuk , soldado ve jailson un , belki + bir de belhandanin ceza alacagi ve kapanacak mevzulardan , onun yerine ndiaye , donk ve garry anti profesyonel hareketleri ile ceza alirken iki takima da buyuk zarar verdi

ama zaten sampiyonluguna 1 e 40 verilen fb nin cok umrunda mi ? olan bize oldu ...

sadece tff yetmez, özellikle fb özelindede bir takım imalarda bulunmak lazım. bu şer odaklı klüp; futbolu kirletmek, fulbol dışı her türlü rezillikle gündeme gelmek ve özellikle kendi başarısız olduğunda rakip takımı tahrik ederek onu alaşağı edip kendi başarısızlığını örtmek amaçlı her türlü pisliği yapabilen haysiyetsiz,şerefsiz bir rakibimizdir denmeli.

Propagandayi birakip birinin kral ciplak demesinin vakti gelmis gibi gorunuyor . Varsa itirazlariniz usuluyle yazin ,konusalim.. Birincisi hoca ve yardimcisindan baslayalim . Terim ve sas in yaptigi hareketlerin benzerlerini , ornegin kendilerine gore auta giden topa korner verilip gol yedikleri icin koeman ve yardimcilarindan gordunuz mu , ya da mactan sonra koeman "eger korner ise hakemden ozur dilerim ama aut ise hakkimi helal etmiyorum" mealinde seyler duydunuz mu ? hakeme hakaret ya da "ya sen ya ben bundan sonra" gibi sozler isittiniz mi ? Veya koemanin yardimcilari sahaya kosup yaka bagir yirtilmis sekilde bizim oyunculari tartaklarken , hasan gibi hareketler yaparken resmettiniz mi ?

bu teknik ekip tarafi .. Peki oyunculara gelelim .. fb li oyuncular icinde ,goruntulerde net sekilde vuran eden ama sevk yapilmayan ,cezadan kurtulmus kimler var ? varsa isim alayim . Zaten olaylari baslatan jailsona 8 mac , belhanda ile didisen soldado ya 6 mac verilmedi mi ? Daha ne olmaliydi ?

Peki kalabaliga ucan diz ile gelen ve haruna gomcuren donk , bogazina sarilip adami derdest eden garry ve kafa atan ndiaye ceza mi almamaliydi ? zaten karsilikli olduguna kanaat getirilen donk un sevk maddesi degistirilerek ya da indirim uygulanarak alt limit 5 ten uzaklasilarak 3 seklinde tescil edilmis

belhandanin (adalet bakimindan) bu olaylardaki dahlinin sonucu sadece 1 sari kart mi olmaliydi ? Peki cep telefonu videosu sosyal medyada dolasan serdar in yigit denen adama attigi yumruk yayinci kurulus goruntusu degil diye sevk yapilmamasi adil mi ?

Ben neye itiraz edildigini , ne beklendigini anlamakta zorluk cekiyorum acikcasi .. Bir itiraz varsa belhandaya ,mugdata filan olursa olur ...

Bizden herkes hakettigini cekmistir, esas saldirilmasi gereken yer bunlara sebep olan hakem , ve bu islere giren oyuncularimizdir , disiplin kurulu kendisine sevk edilen seyleri dogru sekilde cezalandirmistir

Burada tek serh dustugum olay , senol ve aykut gibi provokatorlerin gectigimiz senelerde aciklama ve tavirlari sonucu verilen (yani verilmeyen) cezalarin terime en agir sekilde verilmis olmasidir ... 7 maclik bir sey yapti ise , fbjk teknik adamlari gecmiste 17 maclik isler yaptilar toplamda ama ihtarla ya da 1 mac ile gecistirildi , buna katiliyorum

ama oyuncular hakkinda verilen hic bir hukumde ben hata gormuyorum , bilakis boyle olaylara katilmayi seven oyuncularimiz mevcut , gecen sene hic isin icinde yokken kirmizi goren feghouli , sayisiz kirmizi goren belhanda gibi

yine de varsa bu sozlerime karsi mantikli , aptal aptal saldiri disinda reel bir yorum ya da itiraziniz , oturup konusalim

nerede bir hata var disiplin cezalarinda mesela ?

Burdaki tek amacının bizimkileri gömmek olduğunu sadece "haruna gomcuren donk" cümlesinden anlaman lazım. Harun kalabalık içinde önce Maicon'a sonra Selçuk'a çaktırmadan patlatıyor , Maicon o yüzden deliriyor madem çok objektifsin herşeyi gördün bunu nasıl kaçırabildin? Bak kimse Harun'dan bahsediyor mu?

Maicon ne alaka ? Maicon deliriyorsa o da sevk edilirdi , ya da maiconu delirtenler ... Oradaki arbededeki her var olan kisiye ceza cikmadi , harun muslera ,tonla yedek hepsi o yumagin icindeydi .. Ama belirli sekilde gostere gostere hamlede bulunan herkes sevk yedi , yoksa 20 kisi giderdi zaten

Kendi dedigin gibi maicon delirdi ise de ceza heyetine gitmedigine gore demek ki arbedede bulunmak disinda bir dahli yok

Peki donk napiyor ? Video koyayim mi ? 30 metre uzaktan kosarak ve tam kalabaligin icine ucarak dizle girip bowling topunun labutlari devirdigi gibi dagitiyor orayi ? Amac ne ? Bazen okuyunca guluyorum , "ayirmak icinmis mis mis..."

vay be kavga jargonumuza suratle diz cikarip gelerek ziplama diye bir ayirma cinsi girmis .. neye uzuluyorum biliyor musun , pfdk ve GS savasta gibi gosterilirken aradan gram zarar gormeden cikan 1,5 aylik tatili devre arasiyla birlestirip 3 ay para alip yatacak bu profesyonelligin P sini barindirmayan adamlarin keyfine ..

Bu arada burada su ana kadar tribun cekimlerinde gorulen en net parca var .. Orada adamlardan birini kosturup takip ederken garry ile donk un yakalayip alttan ustten gecirdikleri gorunuyor jailsonu yakalayamayinca , kim oldugunu cozemedim

Bu hengamede herkese ceza vermeye kalksan abartmiyorum 20 kisi ceza alir.. Eminim ceza alanlardan daha cok sey yapip almayanlar da vardir iki takimdan da .. ama aptal gibi cok belirgin yaparsan kurtulamiyorsun

Avrupa'nın en iyi ilk 5 ligi olduğumuz iddiamız var ama gündemimize bakın. Fenerbahçe'ye ciddi bir ceza verilmediği sürece asla bu lig "adam" olmaz! Başına bir şey gelmeyeceğinden emin Fenerbahçe her derbiyi sabote etmiştir ve etmeye devam edecektir.

Seni çok seviyorum
Keşke şu Koç romantizmini de bıraksan
Tam süper olacak

Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: ''Derbide olaylara karışanlara en ağır cezayı vermek için çalışıyoruz.. ''

İyi çalışmışsınız.

Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.

Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.

Aziz son dönemlerde sataşmıyordu bir de bize.Derdi nedense Bjk ileydi.Bu Ali Koç Bjk ile iyi geçinmeye çalışıyor derdi habire bize çatıyor.

Aziz son dönemlerde sataşmıyordu bir de bize.Derdi nedense Bjk ileydi.Bu Ali Koç Bjk ile iyi geçinmeye çalışıyor derdi habire bize çatıyor.
babası bjklı
"Babam yaşlandıkça, daha doğrusu yaşı ilerledikçe, enerjisi artıyor, günü 36 saat gibi yaşıyor. İçindeki Beşiktaş sevgisi iyice su yüzüne çıkıyor. Fenerbahçe başarılı olunca, babamın üzüldüğünü görüyorum, ben de üzülüyorum. Beşiktaş başarılı olunca, babam seviniyor ama benim üzüldüğümü görünce, yine üzülüyor. Onun böyle etkileneceğini küçükken düşünebilsem, Beşiktaşlı olabilirdim."

Seni çok seviyorum
Keşke şu Koç romantizmini de bıraksan
Tam süper olacak

Çok teşekkür ederim. Sağolasınız da benimkisi romantizm değildi. Beklenti ve umuttu. Yeni başkan seçilmiş birine "hepiniz aynısınız" deyip el çevirmek olmazdı. "Bırakalım bozulacaksa onlar bozsunlar" dedim. Bozulacağını ummuyordum ama maalesef bozuldu!

Ne yalan söyleyeyim tam beklediğim gibi gidiyor.

Bu sene şampiyon olamayacaklarını daha başkan seçildiği gün biliyordu.

Bu kadar kötü de gidince, restorasyon senesinde Başakşehir'i şampiyon yapmak için var gücü ile lobi yapacak kadar da sinsi biri.

Futbola yönelik başarılı analizlerin yanında bunun gibi başarılı öngörülerle farkınızı ortaya koydunuz Alpay Bey. İnsan içine çıkamayacak derecede yanılsaydınız da tüm bunları yaşamasaydık keşke.

Futbola yönelik başarılı analizlerin yanında bunun gibi başarılı öngörülerle farkınızı ortaya koydunuz Alpay Bey. İnsan içine çıkamayacak derecede yanılsaydınız da tüm bunları yaşamasaydık keşke.

Sen ciddi ciddi inanıyor musun ona?

İçten içe Ali Koç seçilmesin diye çıldırıyordu ve ciddi şekilde korkuyordu çok başarılı olacağından. Bu bahsettiğin kişi sözde Galatasaraylı olmasına rağmen "Türkiye'nin en büyük kulübü Fb" diyebilecek kadar da aşağılık ve adi bir insan, kısacası yalancının ve intihalcinin teki.

Gerçi şaşırmıyorum Ali Koç'a büyük başkan demen insanlar hakkındaki öngörü yapabilme problemini zamanında ortaya koymuştu zaten.

Geri
Üst Alt