Galatasaray Bugün Kararlar Hakkında Açıklama Yapacak İddiası!

Ha bu arada bir ton boş yorum var bazı şeyleri aydınlatayım.

Ali Koç'un tek takdir ettiğim yönü hükümete karşı duruşudur, bu duruşunu da bozduğunu da görmedim, o yüzden Başakşehir şamp olsun diye de lobi falan yapmaz, zerre ihtimal dahi vermiyorum. Evet sinsi bir insandır, kriz anlarında bunu sıkça ortaya çıkarır ama ne federasyon üzerinde ne de Başakşehir üzerinde etkisi falan olamaz.

Bizden ise nefret eder, biz başarısız olalım diye daha başarısız olmayı da göze alır.

Sen ciddi ciddi inanıyor musun ona?

İçten içe Ali Koç seçilmesin diye çıldırıyordu ve ciddi şekilde korkuyordu çok başarılı olacağından. Bu bahsettiğin kişi sözde Galatasaraylı olmasına rağmen "Türkiye'nin en büyük kulübü Fb" diyebilecek kadar da aşağılık ve adi bir insan, kısacası yalancının ve intihalcinin teki.

Gerçi şaşırmıyorum Ali Koç'a büyük başkan demen insanlar hakkındaki öngörü yapabilme problemini zamanında ortaya koymuştu zaten.

Şimdi Ali Koç hayal kırıklığı dedik tamam da başarısız demek için henüz erken. Onda bir anlaşalım! 20 Yıllık enkazı 4 ayda düze çıkarmak kolay değil. Mümkün değil hatta. Ancak Türkiye'de bu başarısızlığın sorumluluğu Ali Koç'a yüklenir. Nitekim öyle de oluyor.

Eleştirilerimizi hayal kırıklığı yaşadığımız fairplay üzerinden belirtmek yeterli olacaktır. Ali Koç tipik bir Fenerbahçeli'dir. Ezik bir Fenerbahçeli'dir.

Ali Koç'un tek takdir ettiğim yönü hükümete karşı duruşudur, bu duruşunu da bozduğunu da görmedim, o yüzden Başakşehir şamp olsun diye de lobi falan yapmaz, zerre ihtimal dahi vermiyorum. Evet sinsi bir insandır, kriz anlarında bunu sıkça ortaya çıkarır ama ne federasyon üzerinde ne de Başakşehir üzerinde etkisi falan olamaz.

Bizden ise nefret eder, biz başarısız olalım diye daha başarısız olmayı da göze alır.

İşte vicdanını yitirmemiş bir birey!

İşte vicdanını yitirmemiş bir birey!
Bu yüzden Fenerbahce´den destegini ceken bir cok Fenerbahce taraftari taniyorum.
Ali Koc´a Gezi Parki olaylarinda göstericilere verdigi destek sebebi ile soguklar ve bazisi malum örgüt ile baglantisi oldugunu bile iddia ediyor.
Bu oradan buradan duyma bir iddia da degil, bire bir kendi kulaklarim ile bir cok Fener taraftarindan duydugum söylemler.

Bu yüzden Fenerbahce´den destegini ceken bir cok Fenerbahce taraftari taniyorum.
Ali Koc´a Gezi Parki olaylarinda göstericilere verdigi destek sebebi ile soguklar ve bazisi malum örgüt ile baglantisi oldugunu bile iddia ediyor.
Bu oradan buradan duyma bir iddia da degil, bire bir kendi kulaklarim ile bir cok Fener taraftarindan duydugum söylemler.

Kim ipler taraftarı. Desteğini çekerse de çeksin. Koyu bir Galatasaraylı olarak da bizim Ali Koç desteğimiz de işte tam bu sebeptendir.

Aziz Yıldırım, Ali Koç’tan daha kaliteli biri. Düşünün Ali Koç’ta ki kalitesizliği ve sinsiliği.

Bir şekilde bu işin içine Galatasaray’ı da çekin diyen biri bu adam şike sürecinde.

Alpciim sen de biraz koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi mualemesi yapmışsın sanki.

Yarın gel Koç Holding'te pazarlama müdürü olarak başla admirim.

Yapılsın da zaten peşinden de gerekli tüm başvurular yapılsın böyle abartılı cezalar vermek ne kadar kolay. Adam kovaladı diye 3 maç ceza verilir mi ?

Öküz öldükten sonra toplansanız ne yapacaksınız? Lig başından beri bu olayların buraya geleceği belliydi. Bu zaman kadar aklınız neredeydi? Öyle ya "efendi takılıyordunuz"...

Albayrak devreye girecek ve cezalar inecek rahat olun eğer tek derdiniz buysa.

Tartışılması gereken konu BOK GİBİ OYNUYOR OLUŞUMUZ.

Benim bildiğim hakemin görüpte cezalandırmadığı bir olayla ilgili disipline sevk yapılamaz.Zaten şerefsizliğin boyutu burdan belli ki Eyyamustan ben o ikisini görmedim diye ek rapor almışlar ki hakemin VAR'dan izleyip Donk'un girişini görmemesi diye bir durum söz konusu dahi olamaz.Bariz şekilde olayın ne olduğunu görüp kartlık bir durum görmemiş diye savunma hazırlanması lazım.2 futbolcumuzun ceza almasının temel nedeni hakemden ek olarak alınan görmedim raporudur

biz tahkime gidilip indirimler gelir belki derken bizimkiler cezalar yetmemiş derdinde anlasılan,devletle inatlasarak kim neyi çözebilmiş bu ülkede
Bu kafayla geldi bu ülke bu hale zaten
Hastaneyi silahla basanlar hakeme kafa atanlar da niye takipçisi olmadı sayın bakan cezaların
Pisilma zamanı değil ya herro ya merro ya yaşayalım adam gibi yada olelim
Kimse senaryosu önceden bilinen filmi izlemez

Babanız Galatasaray

Benim bildiğim hakemin görüpte cezalandırmadığı bir olayla ilgili disipline sevk yapılamaz.Zaten şerefsizliğin boyutu burdan belli ki Eyyamustan ben o ikisini görmedim diye ek rapor almışlar ki hakemin VAR'dan izleyip Donk'un girişini görmemesi diye bir durum söz konusu dahi olamaz.Bariz şekilde olayın ne olduğunu görüp kartlık bir durum görmemiş diye savunma hazırlanması lazım.2 futbolcumuzun ceza almasının temel nedeni hakemden ek olarak alınan görmedim raporudur

Diger mevzulara karsi cikmistim ama VAR in gorus alaninda diyerek sonradan goruntuden sevke itiraz edilebilir

Bu mantikli bir strateji olur

Albayrak devreye girecek ve cezalar inecek rahat olun eğer tek derdiniz buysa. Tartışılması gereken konu BOK GİBİ OYNUYOR OLUŞUMUZ.
yav hadi fiziksel olarak dusuyoruz diyelim 60 dan sonra. biz 1. dakikadan itibarende bir halt yemiyoruz. mesela rodrigez tamam ust duzey oyuncu degil. oyun zakasi fazla yuksek degil. boyle bir dusus nasil yasiyor. mental acidan takimda sorun var. paralarini mi almiyorlar artik cozemedim.

Geri
Üst Alt