Galatasaray Bugün Sadece Alanyaspor'u Yenmemiştir

20210220_210855.webp

FBJKYE ALGICI SEREFSIZLERINI HAKEMLERINE MHKYE TFFYE SEYTANINA MEDYASINA GIRDDIIIIII MIIIIII DIRIIII DIRIIIIIIIIIIII IGNELERRRRR

Gerçekten harbi öyle oldu ama bu açıklamayı çıkıp yönetim yapmazsa kalan haftalarda illa Ki bizi yenecekler

Rezil oynadık, ama hakem aşırı art niyetliydi. Maçın çok erken kopması gerekiyordu, hakem şeref yoksunu maça ortak etti Alanyayı

İnşallah bununla kalmayıp sezon sonu hepsine geçirip saksıya fesleğen gibi oturturuz.

Tabi ki de hepsini yendik hepsine koyduk, buna şüphe yok. Ama bu korkaklıkla gol yemememiz de şanstı. Bu oyunu 80 dk izleyen, hiç bir müdahale etmeyen td ye bişey demeyecek miyiz peki.

Tamamen katılıyorum

Bugün ilk yarı ile 2. yarı arasındaki inanılmaz oyun farkımızın da nedeni budur

Hoca devre arası bu durumu fark etti ve bu maçın sadece 3 puanlık maç olmadığını anladı 2.yarı tamamen farklı bir anlayışla oynattı takımı

Ver penaltıyı
Ver kırmızıyı

görürüm köyü oyunu
Böyle maçlarda oyuncular da siner
Tamam, 50 milyon euroluk maas butcesiyle 90 dakika Marafonalara, Tziavellaslara, Tayfurlara, Berkanlara, Efecanlara ezilmeye devam.

Tabi bu macta izledigimiz tabloya ezilmek denmez ama, kibarlik bizde kalsin.

Buraya uzunca yazarım aslında ama ceza yemek istemiyorum.

ARKADAŞLAR SAÇMA SAPAN KONUŞMAYIN.
GALATASARAY BU KÖTÜ OYUNLA BUGUN ALANYAYI YENMEMİŞTİR KABUL ETMEMELİYİZ.Targutay bey haklı.

Tüm düşmanlarına BİLEZİK GİBİ GEÇİRMİŞTİR.

VAR daki satılmış bu maça özellikle talimatla getirildi kariyerinde 10 maç yok verilen görevi yapamadı allahtan pozisyon vermedik

abdurrahim bey çıkıp konuşmazsa kötü anacağım

Geri
Üst Alt