Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Neyini görüsüyoruz? Adamlar 60 istiyorsa max me kadar düser? Belki 10milyon, peki Can icin 50 milyon degermi? Asla

Yaw ayiptir yahu. Hem para harcamak istemiyor hem de tifilin tekine 60 milyon vermeye calisiyor. Ha tabi hersey bir plan cercevesinde di mi?

Bizim maks teklif 35+ bonus + pay olur daha fazlası olmaz. Frankfurt'un da bu paraya vereceğini sanmıyorum o yüzden bu iş olmaz bence. Ya Enciso denildiği gibi kulübü 25'e vermeye tamamsa yada 45-50'lere çıkacaksan Diaz, Odegaard'lara falan gideriz ama onların da TR'ye geleceğini sanmıyorum.

Cok para, yazik gunah.. Osi ye verdik cunku hersey ortadaydi.. ama bunun icin 40 uzeri cok para.

40 civarı alınabiliyorsa normal derim. arda güler fener'den bonuslarla 30'a gitti. 2-3 senede futbol piyasası da fırladı niyeyse.
Can 60 etmese de kıyas da yanlış. Öyle veya böyle Bundesliga'da bir piyasa edindi. CL'de goller attı vs. Arda ceza yayı üzerinde kendini atıyordu ligde sadece, Real'e gittiğinde. Hiç bir şey göstermemişti, potansiyeline verdiler.

Arkadaşlar yapmayın Osimhen gibi adam 75'e geldi.Sizce de bu bedel çok değil mi?

Arkadaşlar yapmayın Osimhen gibi adam 75'e geldi.Sizce de bu bedel çok değil mi?

75'e Osi geldi de 75 vererek bi tane daha Osimhen seviye adam alamazsın şuan.. Mesela git PSG'ye 75 veriyorum bana Vitinha'yı ver, veya git City'e sana 75 veriyorum bana J. Doku'yu ver de, verirler mi sence?

Osi transferi baştan aşağı piyango. Biz 75'e Osimhen aldık kıyasına girersek ömrü billah hiçbir transferden memnun olamayız.

75'e Osi geldi de 75 vererek bi tane daha Osimhen seviye adam alamazsın şuan.. Mesela git PSG'ye 75 veriyorum bana Vitinha'yı ver, veya git City'e sana 75 veriyorum bana J. Doku'yu ver de, verirler mi sence?

Osi transferi baştan aşağı piyango. Biz 75'e Osimhen aldık kıyasına girersek ömrü billah hiçbir transferden memnun olamayız.
Barış > Doku

Osimhen kıyası her türlu alakasız. 21 yerine 10 milyon maaşa bize gelir miydi yahut Top 5 ligden bir takım yapışmaz mıydı? Can' ın alacağı maaş 2-3 milyon olur ki isteyen kuluplr de çıkıyor, çıkar.

Yani maaşın düşük oluşu, her futbolcu transferinde bonservisi artiran bir unsurdur.

Geri
Üst Alt