Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.253
- 4.689
- 1.223
yok abi kabul edemiyorum bu fiyatlari ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp tarihinin en iyi en mantıklı transferi.Bu 60 ise Osimhen ucuza gelmiş he
Can'a 60 verilmez ama yazdığın da doğru. Ben atmazdım ama atılırdı %99'luk kesimde.İsmi Can değil de fernando santo manto kanto bişi olsa bu rakamlara bedava diye çığlıklar atılıyordu bu forumda
Can 60 etmese de kıyas da yanlış. Öyle veya böyle Bundesliga'da bir piyasa edindi. CL'de goller attı vs. Arda ceza yayı üzerinde kendini atıyordu ligde sadece, Real'e gittiğinde. Hiç bir şey göstermemişti, potansiyeline verdiler.40 civarı alınabiliyorsa normal derim. arda güler fener'den bonuslarla 30'a gitti. 2-3 senede futbol piyasası da fırladı niyeyse.
Arkadaşlar yapmayın Osimhen gibi adam 75'e geldi.Sizce de bu bedel çok değil mi?
Barış > Doku75'e Osi geldi de 75 vererek bi tane daha Osimhen seviye adam alamazsın şuan.. Mesela git PSG'ye 75 veriyorum bana Vitinha'yı ver, veya git City'e sana 75 veriyorum bana J. Doku'yu ver de, verirler mi sence?
Osi transferi baştan aşağı piyango. Biz 75'e Osimhen aldık kıyasına girersek ömrü billah hiçbir transferden memnun olamayız.