Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Transfer piyasası nerelere gidiyor
40 milyonlar konusuluyor

Keramettin'in dedigi gibi , bizim kulup transferde 40 milyon euro verecekse olmus oyuncuya vermeli.

Dolardan da 1 sıfır atılmalı

Geçen sene coşarken Frankurt yöneticisi 75 milyona bile vermem gibi bir şey demişti. Şimdi burası ayrı bir konu da Riera'ya sormak lazım. Neden sorun yaşadılar? Teknik mi disiplin mi?

Frankfurt da iyi hücumcu satıyor ha. Kolo Muani, Ekitike, Zalazar(bundan ciddi para kazanamadılar gerçi) şimdi de Can.

40a birakmaz Frankfurt. Adamlar satis isini tok satici olarak baya iyi yapiyorlar. Dünya Kupasinda biraz birsey yapsa, rahat bonuslar ile 50-55e gider bence. Piyasa büyük liglerde is yapmis U21 oyuncular icin artik böyle.

Can 10 no falan olmaz herkes gorecek bunu zamanla..Oynayacagi en iyi rol Kenan Yildiz roludur zamanla da sola kayacaktir zaten ..
Ben Can'i ancak Barisi falan satarsak (umarim satilmaz) isterim ki bu yasta Tr'ye gelecegini de sanmiyorum..

Frankfurt da iyi hücumcu satıyor ha. Kolo Muani, Ekitike, Zalazar(bundan ciddi para kazanamadılar gerçi) şimdi de Can.

Bu iş Jovic ile başladı.

80 Milyona Real'e sapladılar. Ondan beri her sezon deli paralara futbolcu sattılar. Frankfurt'un özellikle son 5 senedeki başarılarının ardındaki bir numaralı isim Markus Krösche. Müthiş bir herif.

Kulüp içinde futboldan gelme biri olarak yönetici olarak yer alıyor. Türkiye'de hiç yapılmıyor bu iş ama yönetimlerin içinde futboldan gelen isimlerin de olmasının gerektiğini düşünüyorum ve savunuyorum ben yıllardır. Almanya'da bunu çok güzel uyguluyorlar. Futboldan gelenleri çok güzel kullanıyorlar ve onlardan faydalanıyorlar.

Bizde ise parası olanlar daha çok öne çıkıyor yönetici olarak maalesef.

Can 10 no falan olmaz herkes gorecek bunu zamanla..Oynayacagi en iyi rol Kenan Yildiz roludur zamanla da sola kayacaktir zaten ..
Ben Can'i ancak Barisi falan satarsak (umarim satilmaz) isterim ki bu yasta Tr'ye gelecegini de sanmiyorum..

Can'i kanata cekersen bence cocugu bitirirsin. Orda oynamak icin bana göre biraz agir kaliyor. Zaten hizli sayilmaz Can. Bence tam önünde caliskan, bosluk acabilen bir forvetin arkasinda oynayacak biri kendisi. Yada belki F9 olarak'da is yapabilir. Ama kanat olarak alan takim onu en gec 2 sene sonra baska yere paketler.

Bu iş Jovic ile başladı.

80 Milyona Real'e sapladılar. Ondan beri her sezon deli paralara futbolcu sattılar. Frankfurt'un özellikle son 5 senedeki başarılarının ardındaki bir numaralı isim Markus Krösche. Müthiş bir herif.

Kulüp içinde futboldan gelme biri olarak yönetici olarak yer alıyor. Türkiye'de hiç yapılmıyor bu iş ama yönetimlerin içinde futboldan gelen isimlerin de olmasının gerektiğini düşünüyorum ve savunuyorum ben yıllardır. Almanya'da bunu çok güzel uyguluyorlar. Futboldan gelenleri çok güzel kullanıyorlar ve onlardan faydalanıyorlar.

Bizde ise parası olanlar daha çok öne çıkıyor yönetici olarak maalesef.
Bana kalsa Hamit Altıntop'a kulüp içinde önemli görev veririm.

Dk sonrasına kalırsa, olmaz bu iş.

70 etsin demedim ki zaten o seviyeye geldiğinde hayaller bitmiş oluyor.
Neyini beğenmediniz diyorum, ışık veriyor mu?
Oynadığında kendini gösterdi mi?

Ayrıca nico paz türk olsaydı onun da bu şekilde üzerine düşülmezdi. Bugün arda bile daha tam kök salamamış durumda.

Başa dönelim. Seviye yükseldiğinde bu çocuğu alamazsın, turnuva sonrası bile geç olabilir.

Nico Paz takımın yıldızı olup takıma önce CL bileti sonrada takımın herşeyi oldu.

Ne demek istediğini anlıyorum ama doğru örnek olmadı çünkü Can öyle bir sezon geçirmedi, takımını da uçurmadı. Yoksa o da 70 ederdi belki şuan Bayern ilgileniyor olurdu.

70 etsin demedim ki zaten o seviyeye geldiğinde hayaller bitmiş oluyor.
Neyini beğenmediniz diyorum, ışık veriyor mu?
Oynadığında kendini gösterdi mi?

Ayrıca nico paz türk olsaydı onun da bu şekilde üzerine düşülmezdi. Bugün arda bile daha tam kök salamamış durumda.

Başa dönelim. Seviye yükseldiğinde bu çocuğu alamazsın, turnuva sonrası bile geç olabilir.
Turk pasaportu ayrimciligi var zaten, hele gurbetci olunca bu daha belirgin ben ona birsey demiyorum. Zaten 19-20 yasinda oyuncuyu gelecegi icin alirsin, ondaki potansiyeline inandigin icin. Olmus 20 yasindaki cocugu zaten alamazsin cunku oyle bir oyuncunun duragi Avrupa'nin en buyuk takimlardan biri olur.

Can anca rotasyon oyuncusu olurbizde 40lar 50ler absürd paralar. O parayı verdiğin adamın osimhen gibi sırtında taşıması lazım takımı. Canın 10 numarada bizi taşıyabilme ihtimali çok düşük

Yerli oyuncular almalıyız fakat 40 50 milyon gibi rakamlara gercek bir 10 numara almalıyız bence

Can'i kanata cekersen bence cocugu bitirirsin. Orda oynamak icin bana göre biraz agir kaliyor. Zaten hizli sayilmaz Can. Bence tam önünde caliskan, bosluk acabilen bir forvetin arkasinda oynayacak biri kendisi. Yada belki F9 olarak'da is yapabilir. Ama kanat olarak alan takim onu en gec 2 sene sonra baska yere paketler.

Zamanla trossard gibi bir role evrilecektir.. Her kanat hizli olmak zorunda degil Can dar alanda cabuk bir oyuncu ..

Geri
Üst Alt