- 1 Ağustos 2014
- 63.833
- 75.036
- 4.338
Transfer piyasası nerelere gidiyor
40 milyonlar konusuluyor
40 milyonlar konusuluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar zor yazilabilir lan zaten kırk milyonya 40 milyon euro diyoruz
olm ne kadar kolay yazıyorsunuz
bu paraya Can Uzun'u almak çok büyük hata olur
40 verdiğimiz adamın net oğlu net bir topçu olması, gelir gelmez takımın seviyesini yükseltmesi lazım.

Bu arkadaşın bir kaç videosunu izledim sara'da ki iğrenç yumuşaklık bunda da var, toplar can cekişe cekişe gidiyorlar kaleye. Hakan'ı milyon kere tercih ederim bu arkadaşa yaşı falan umrumda değil valla.
omar marmoushFrankfurt da iyi hücumcu satıyor ha. Kolo Muani, Ekitike, Zalazar(bundan ciddi para kazanamadılar gerçi) şimdi de Can.
Frankfurt da iyi hücumcu satıyor ha. Kolo Muani, Ekitike, Zalazar(bundan ciddi para kazanamadılar gerçi) şimdi de Can.
Can 10 no falan olmaz herkes gorecek bunu zamanla..Oynayacagi en iyi rol Kenan Yildiz roludur zamanla da sola kayacaktir zaten ..
Ben Can'i ancak Barisi falan satarsak (umarim satilmaz) isterim ki bu yasta Tr'ye gelecegini de sanmiyorum..
Bana kalsa Hamit Altıntop'a kulüp içinde önemli görev veririm.Bu iş Jovic ile başladı.
80 Milyona Real'e sapladılar. Ondan beri her sezon deli paralara futbolcu sattılar. Frankfurt'un özellikle son 5 senedeki başarılarının ardındaki bir numaralı isim Markus Krösche. Müthiş bir herif.
Kulüp içinde futboldan gelme biri olarak yönetici olarak yer alıyor. Türkiye'de hiç yapılmıyor bu iş ama yönetimlerin içinde futboldan gelen isimlerin de olmasının gerektiğini düşünüyorum ve savunuyorum ben yıllardır. Almanya'da bunu çok güzel uyguluyorlar. Futboldan gelenleri çok güzel kullanıyorlar ve onlardan faydalanıyorlar.
Bizde ise parası olanlar daha çok öne çıkıyor yönetici olarak maalesef.
Nico Paz takımın yıldızı olup takıma önce CL bileti sonrada takımın herşeyi oldu.
Ne demek istediğini anlıyorum ama doğru örnek olmadı çünkü Can öyle bir sezon geçirmedi, takımını da uçurmadı. Yoksa o da 70 ederdi belki şuan Bayern ilgileniyor olurdu.
Turk pasaportu ayrimciligi var zaten, hele gurbetci olunca bu daha belirgin ben ona birsey demiyorum. Zaten 19-20 yasinda oyuncuyu gelecegi icin alirsin, ondaki potansiyeline inandigin icin. Olmus 20 yasindaki cocugu zaten alamazsin cunku oyle bir oyuncunun duragi Avrupa'nin en buyuk takimlardan biri olur.70 etsin demedim ki zaten o seviyeye geldiğinde hayaller bitmiş oluyor.
Neyini beğenmediniz diyorum, ışık veriyor mu?
Oynadığında kendini gösterdi mi?
Ayrıca nico paz türk olsaydı onun da bu şekilde üzerine düşülmezdi. Bugün arda bile daha tam kök salamamış durumda.
Başa dönelim. Seviye yükseldiğinde bu çocuğu alamazsın, turnuva sonrası bile geç olabilir.
Can'i kanata cekersen bence cocugu bitirirsin. Orda oynamak icin bana göre biraz agir kaliyor. Zaten hizli sayilmaz Can. Bence tam önünde caliskan, bosluk acabilen bir forvetin arkasinda oynayacak biri kendisi. Yada belki F9 olarak'da is yapabilir. Ama kanat olarak alan takim onu en gec 2 sene sonra baska yere paketler.