Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Saçma sapan transfer stratejilerimiz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde kanıtladı yav kendiniCan alınabilir de beklentiyi karşılarsa, Uğurcan transferi gibi etki yapar, 30 yerine 40 bonservis ödemiş olmak koymaz yani. Sırf yerli diye de değil; 20 yaşında, Can kadar büyük lig ve UCL de kendini kanıtlamış kaç oyuncu var TR ye getirebileceğin ve kaça mal olur bunlar?
Can armando günerin hayatında profesyonel süresi mi var hangi maçta oynatacaktık?Can Armando Güleri oynattıkta Cana 40 sıkıp bunu mu oynatıcaz. Okan Buruk 4 senede kazandırdığı parayı bu sezon sıfırlayacak belli oldu
Oyuncu geliştirmiyoruz diyorum. Alıp kulübeye almayıp çürüyor adamlar. Kiralayalım diyorum. Göreceksiniz Can Uzun da farklı olmayacak performans anlamında. 40 milyon 40. 40a elalem ne topçular buluyorCan armando günerin hayatında profesyonel süresi mi var hangi maçta oynatacaktık?
Nhaga falan desen ok dicem de armando ne alaka ya
O konuda haklısın zaten gençlere hiç şans vermiyoruzOyuncu geliştirmiyoruz diyorum. Alıp kulübeye almayıp çürüyor adamlar. Kiralayalım diyorum. Göreceksiniz Can Uzun da farklı olmayacak performans anlamında. 40 milyon 40. 40a elalem ne topçular buluyor
Mesela Singo. Adama 35 verdik. 5 maaş veriyoruz. Sakatlandı geldi. Adam sağ bek ama paşam Okan hoca koydu stopere oynadığı her maç yenildik yada ucundan döndük. Okan Buruk maalesef bu konuda en kötü td olabilir. Sanırım şampiyon olmazsam yiyecekler beni diye hiç risk alıp gelişim göstermek için çabalamıyor. En büyük sorunda her pahalı transfer sonrası bilet fiyatları arşa çıkıyor. Taraftar daha ne yapacak bu takım için. Sadece doğru profiller ve doğru bir düzen üzerinden yürümek lazım. Konudan konuya atladık ama bu bizim başımıza çok büyük işler açacakO konuda haklısın zaten gençlere hiç şans vermiyoruz
Can gelse mecbur oynar oynatmamazlık yapamaz da hem 40 çok hem de aradığımız oyuncu değil
Artık o devir bitti forma satışından 70 80 milyon Euro kazanıyorsun singoya 30 verdin oynamadı bile ama tek kuruş zarar ettirmez bonservisini cikarirya 40 milyon euro diyoruz
olm ne kadar kolay yazıyorsunuz
bu paraya Can Uzun'u almak çok büyük hata olur
40 verdiğimiz adamın net oğlu net bir topçu olması, gelir gelmez takımın seviyesini yükseltmesi lazım.