Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

eski usul transfer kafasi bu iste

dün macta gol atamasaydi teklif götürmezlerdi

grup maclarinda kötü oynasin teklifi hemen geri cekerler

bak calanoglu da öyle oldu

Yahu ne alaka milli maç sonrası sosyal medyada ya da bizlerde can uzun güzellemeleri yaptığımız için etkileşim kasıyorlar işte... yoksa ilgileniyorsak zaten ilgileniyoruzdur ya da asparagastır...

ya 40 milyon euro diyoruz

olm ne kadar kolay yazıyorsunuz

bu paraya Can Uzun'u almak çok büyük hata olur

40 verdiğimiz adamın net oğlu net bir topçu olması, gelir gelmez takımın seviyesini yükseltmesi lazım.

Can Armando Güleri oynattıkta Cana 40 sıkıp bunu mu oynatıcaz. Okan Buruk 4 senede kazandırdığı parayı bu sezon sıfırlayacak belli oldu

Can alınabilir de beklentiyi karşılarsa, Uğurcan transferi gibi etki yapar, 30 yerine 40 bonservis ödemiş olmak koymaz yani. Sırf yerli diye de değil; 20 yaşında, Can kadar büyük lig ve UCL de kendini kanıtlamış kaç oyuncu var TR ye getirebileceğin ve kaça mal olur bunlar?
Nerde kanıtladı yav kendini

Yarım sezon top oynadı sadece, patlama ihtimali gayet de var

Eren dinkçi de parlamıştı mesela aynı böyle sonra duruldu

Can Armando Güleri oynattıkta Cana 40 sıkıp bunu mu oynatıcaz. Okan Buruk 4 senede kazandırdığı parayı bu sezon sıfırlayacak belli oldu
Can armando günerin hayatında profesyonel süresi mi var hangi maçta oynatacaktık?

Nhaga falan desen ok dicem de armando ne alaka ya

Can armando günerin hayatında profesyonel süresi mi var hangi maçta oynatacaktık?

Nhaga falan desen ok dicem de armando ne alaka ya
Oyuncu geliştirmiyoruz diyorum. Alıp kulübeye almayıp çürüyor adamlar. Kiralayalım diyorum. Göreceksiniz Can Uzun da farklı olmayacak performans anlamında. 40 milyon 40. 40a elalem ne topçular buluyor

Oyuncu geliştirmiyoruz diyorum. Alıp kulübeye almayıp çürüyor adamlar. Kiralayalım diyorum. Göreceksiniz Can Uzun da farklı olmayacak performans anlamında. 40 milyon 40. 40a elalem ne topçular buluyor
O konuda haklısın zaten gençlere hiç şans vermiyoruz

Can gelse mecbur oynar oynatmamazlık yapamaz da hem 40 çok hem de aradığımız oyuncu değil

O konuda haklısın zaten gençlere hiç şans vermiyoruz

Can gelse mecbur oynar oynatmamazlık yapamaz da hem 40 çok hem de aradığımız oyuncu değil
Mesela Singo. Adama 35 verdik. 5 maaş veriyoruz. Sakatlandı geldi. Adam sağ bek ama paşam Okan hoca koydu stopere oynadığı her maç yenildik yada ucundan döndük. Okan Buruk maalesef bu konuda en kötü td olabilir. Sanırım şampiyon olmazsam yiyecekler beni diye hiç risk alıp gelişim göstermek için çabalamıyor. En büyük sorunda her pahalı transfer sonrası bilet fiyatları arşa çıkıyor. Taraftar daha ne yapacak bu takım için. Sadece doğru profiller ve doğru bir düzen üzerinden yürümek lazım. Konudan konuya atladık ama bu bizim başımıza çok büyük işler açacak

ya 40 milyon euro diyoruz

olm ne kadar kolay yazıyorsunuz

bu paraya Can Uzun'u almak çok büyük hata olur

40 verdiğimiz adamın net oğlu net bir topçu olması, gelir gelmez takımın seviyesini yükseltmesi lazım.
Artık o devir bitti forma satışından 70 80 milyon Euro kazanıyorsun singoya 30 verdin oynamadı bile ama tek kuruş zarar ettirmez bonservisini cikarir

Basacaksin 30 40 potansiyel diyip deneyeceksin
Tutarsa can 100 milyon üzeri Avrupa yapar bu işler böyle risk

Sezonda toplam 1.500 küsür dakika oynayan adama kimse 40 milyon vermez. Biz hiç veremeyiz.

Uğurcan transferine bakarsak her kuruşu helal olsun deyip alalım derim.
Yerli olarak 11e alınabilecek futbolcu neredeyse yok denecek kadar az olduğu için bu rakamlar normal geliyor.
Orkun 30, Kerem 25 milyona transfer yapmışken üstelik astronomik maaşlarla hemde bana makul geliyor.

Rotasyona alınabilecek yerlilerde hem çok pahalı hemde rakipler vermez. İsmail Yüksek mesela rotasyona çok iyi olur ama 20-25 versen bile alamazsın.

Gelmez. İstikbali olan bir genç. Almanya'da kalır 1 sene sonra başka yere sıçrar.

Bize şöyle 28-29 yaşında has topçu lazım.

Geri
Üst Alt