Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Gelsin. Artik muhasebe islerini biraktim, kim gelmeyi kabul ediyorsa gelsin. Bu beceriksizler kimseyi ikna edemiyor yoksa

Yani tek maç ve kısıtlı süre (hele bizim organizasyon kısırı milli takımda) pek gösterge değildir ama bu çocuk 10 numara oynarken daha çok 2. forvetimsi bir rolde başarılı oldu diye biliyoruz. Paraguay maçında böyle yay civarında gerçek bir 10 numaramsı rolde oynadı girdikten sonra ve hiç de öyle yaratıcı ve başka oyunculara servis yapacak tarzda bir oyuna yatkın görünmedi... O görev pek alışkın olduğu bir şey değil gibi hissettim ben. Öyle çok maçını izlemediğim için elbette çok net konuşamam.

Yani evet bir yandan alıştığı olduğu 2. forvet rolünde defansın mecburen odaklandığı Osimhen'in boşalttığı alanlara sızmaları ve onu yaratacağı karambollerde fırsatçılıkları iyi yapabilir AMA pozisyonları hazırlayan, yaratan genelde pek olabilir gibi gelmedi... Bizde solda Barış, önde Osimhen oynarken (ikisi malum sadece itiş kakış manasında yaratıcı) set oyununda yaratıcı sadece Sane ve Yunus var (ki Can oynarken sadece biri sahada olur max) ve onlar da istikrarsız biraz... Geçen sezon Sane'nin de kapalı savunmalara karşı zorlandığını gördük, ki zaten biraz biliyorduk yani... Sara da bazı maçlar savunma arkasında çok iyi paslar atıyor ediyor ama sıkışık alanda o da zorlanıyor sanki... Yani yaratıcılıkta yine kısır kalırsak Can'ın katkısı kaotik anlarda sızmalar veya fırsatçılıklar ve presle kazanılan toplarda yakalayacağı boş alanlarla sınırlı kalır gibi geliyor...

Eğer alacaksak inşallah daha oyun kurabilen, yaratabilen bir 10 numara gibi oynayabilir umuyorum kısacası... Yoksa geçen sezonki sorunlar çözülmeyebilir gibi... Tabi Barış giderse yerine solda falan da oynama ihtimali var o başka. Arkasında iyi bir bek ve yaratıcı bir 10 numarayla oynarsa sola adapte olduğunda ayrı bir verimli olabilir...

Ne alaka abi anlamadım transfer nöbetinde hiç yazı yokken bura niye patladı bir anda hiç haber de atılmamış

Şutör bir futbolcu ama oyun kurucu ya da yaratıcı özellikleri daha kısıtlı.

Bizim aradığımız biraz daha oraları karıştırıp aynı zamanda pas bağlantısı olabilecek orayı 8 gibi işleyebilecek de bir 10 numara gibi.

Aslında Sara'nın daha şutör ve daha yaratıcısı lazım ama profil o.

30€'dan fazla verilmesi zarar yazar, yabancı sınırı olmasa tamamen mantıksız derim, Can'ın en büyük sıkıntısı istek ve arzu, isyan eden bir oyuncu değil, kazanma arzusu hırsı olsa teknik yönden yaşına göre iyi durumda, Sane gibi yetenek seti ful dolu olup devamlılık ve arzu konusunda yetersiz olan oyuncular maalesef belli zamanlarda çekilmiyor, inşallah kendini geliştirir.

TFF yabancı sınırı üzerinde ısrarcı olursa kıymete biner. Hayvan gibi bonservis talep Frankfurt

Ortasaha ve 10 numara icin 70 80 milyon harcamak gerek eger cop almayacaksak

Bu herif ingilteredeyken adi cok gecti bizimkiler strasbourgta iyi oynayinca alir ancak..9 milyona almislar sene basi biz istesek 30-40a birakirlar muht.
Kaç kere yazdık burada. Brighton'da forma şansı bulamıyor adama çökün diye. Sonrada sövünce biz suçlu oluyoruz.

Can uzun halil gibi pof çıkarsa ne yapacağız 30-35 max daha fazla verilmemeli imho

Bi burda konuşuluyor bu muhabbet ciddi bi gelişme var mı bu arslanla alakalı

Sağlam bi bonservis gömeceğiz gibi görünüyor.

Haber doğru değil henüz bence. Bizim ilk teklif 30+ bonus + pay şeklinde olacaktır, 35-40+ bonus +pay civarları pazarlık ile Can için ayırdığımız son fiyattır. Can Uzun ile görüşmeler önümüzdeki hafta tekrar başlar ve sıcak haberler olur. Eğer Frankfurt satmaya sıcaksa ki bence sıcak olması olası ilk transferimiz Can Uzun olur gibi.

Bayadır görüşüyoruz yakında evlilik kararı alırız heralde menajerle.

Geri
Üst Alt