Tier 1 Galatasaray, Can Uzun'un Menajeriyle Görüşmelere Başladı

Hep söylüyorum sampiyon olmak isteyen takimin yerli oyunculari iyi olmali lakin 40 50 milyonlara daha iyi genc yabancı 10 numara alamazmiyiz? Avrupa gurbetçi kayniyor

60 milyon ne yav kazık ormanını sokacaklar Dursun ve Okan bize yav.

Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir'le filan denk tutmayın arkadaşlar.

Bize yaydan şut atacak, Osimhen'den kaçanları, açtığı boşlukları değerlendirecek adam lazım ve oynaması, tutması garanti, sakatlık sorunu yok.

Önünde oynaması için yıllar var. Direk Şampiyonlar ligine katılıyor, iyi oynarsa kâr etme şansın var.

Her türlü girilir..

Konuşulan paralar çok fahiş. Hayırlısı olsun.

Başta 40 milyon gibi paralar verilmesine bayağı karşıydım, sonuçta düzenli top oynayıp kendini gösteren bir oyuncu da değil ama piyasanın dengesi tamamen bozulmuş gibi. Bayağı sıradan adamlara 20 milyonlar istenir olmuş. İyi aranıp taranırsa o paralara da iyi oyuncu bulamazsın diye bir kaide yok tabii ama rekabet çok fazla ve bazı oyunculardan ne çıkacağı gerçekten belli olmuyor.

Bu çocuk yetenekli. İkili mücadeleye girmekten de kaçınmıyor, bahsedildiği gibi ağır bir oyuncu da değil. Hatta Milli Takımda izlerken acaba söylenenin aksine forvete değil de 8 numaraya devşirilebilir mi zamanla diye bir düşündüm. Aradığımız tipte oyuncu olmadığını söyleyenlere saygım var, haklı da olabilirler ama bu yaşta bu seviyede bir Türk oyuncu için 30-40 gibi paralar ciddi bir risk gibi gelmiyor artık.

Çok güzel bir analiz yapılmış. Oyuncuyu güzel anlatıyor.

buna 60 verip çektiğimiz an koşa koşa yabancı sınırını kaldırırlar

Bonservis beni ilgilendirmiyor, iyi topcu izlemek istiyorum ve Can gayet iyi. Hemen gelsin Can "kaka leite" Uzun.

Nico paza rm 60 istiyor el insaf ya saçma sapan örneklerle kiyaslama yapacağınıza şunla kıyaslayin

İyi dönemindeyken Thomas Müller alınsa mevkisiz oyuncu denirdi muhtemelen.

Geri
Üst Alt