Galatasaray, Chelsea’den Fofana’yı Kiralamak İstiyor

Dedeye alkol testi yapin

3 kaynakta da gördüm, demek ki doğru,ilk burhan can soyledi, sonra biri daha unuttum simdi de rodop

Elimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor

Opsiyon yok ise veya kira süresi 1.5 yıl degil ise gerek yok.

Elimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor
Bende o sebeple istemiyorum ama denilenlere gore 1.5 sezon kiralik almak istiyormusuk. Seferovic'in yerine olabilir oyle bakarsak ama yinede tapusuyla alinabilecek bir forvet isterim.

FM' de wonderkid bu adam merak ediyorum gerçekte nasıl

Ben bu 1,5 senelik kirada Chelseayi anlamiyorum. Biz Icardiyi tutabilirsek, adami niye 1,5 sene yedek olacagi yere yollamayi isterler ve oyuncu bunu kabul eder? Icardiyi herhalde kesemez herif.

Bu herif hem Molde'de Konferans Ligi, hem Chelsea'de Fa cup oymamış bu sezon. 3. takımda oynayabiliyor mu

Ben bu 1,5 senelik kirada Chelseayi anlamiyorum. Biz Icardiyi tutabilirsek, adami niye 1,5 sene yedek olacagi yere yollamayi isterler ve oyuncu bunu kabul eder? Icardiyi herhalde kesemez herif.
Cunku 'alin size yedek oyuncu' demeyeceklerini icin. Chelsea kiralik gonderdigi her oyuncuyu oynatsinlar diye verir ve ayrica sozlesmeye 'oynamadigi maclarda para cezasi' maddesi ekler oyle yaparlar anlasmayi. Ezbere genc oyuncularini oyle kiralik gitsin diye gondermezler. Acikcasi bende pek sicak bakmiyorum bu sebeple.

Türk Telekom Arena'da ki derbide spiker Yalçın Çetin temsili yav :D

Oyuncuyu hiç bilmiyorum ama bence yanlış hamle kiralık hamle yerine sefer gitsin kimse gelmesin çünkü bize gomis yerinede sefer yerinede forvet gerekecek hatta belki icardi yerinede

Geri
Üst Alt