- 1 Mayıs 2018
- 57.925
- 48.701
- 3.873
o kim hakan
duyumcu hic bos gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kim hakan
Chelsea oyuncuyu 1,5 yıllık kiralayacak diyolardı reis..Elimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor
1.5 sene kiralık olunca seneye yedek forvetimiz hazır oluyor.Elimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor
Bende o sebeple istemiyorum ama denilenlere gore 1.5 sezon kiralik almak istiyormusuk. Seferovic'in yerine olabilir oyle bakarsak ama yinede tapusuyla alinabilecek bir forvet isterim.Elimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor
Valla o zaman da öbür sezon adam arayacağız. Bizim Nzonzi Seri Lemina'lı orta sahaya döndü forvet hattı. Hepsi kiralıkChelsea 1,5 yıllık kiralayacak diyolardı reis..
büyük ihtimal şundanOpsiyon yok ise veya kira süresi 1.5 yıl degil ise gerek yok.
sezon sonu icardi zorlanacak, olmazsa dembeleElimizdeki Icardi ve Seferovic kiralık olduğundan dolayı sezon sonu için forvet aramıyor muyuz zaten? Kiralık alınca sezon sonu yine 0 forvetimiz olacak. Mantıklı durmuyor
FM' de wonderkid bu adam merak ediyorum gerçekte nasıl
Cunku 'alin size yedek oyuncu' demeyeceklerini icin. Chelsea kiralik gonderdigi her oyuncuyu oynatsinlar diye verir ve ayrica sozlesmeye 'oynamadigi maclarda para cezasi' maddesi ekler oyle yaparlar anlasmayi. Ezbere genc oyuncularini oyle kiralik gitsin diye gondermezler. Acikcasi bende pek sicak bakmiyorum bu sebeple.Ben bu 1,5 senelik kirada Chelseayi anlamiyorum. Biz Icardiyi tutabilirsek, adami niye 1,5 sene yedek olacagi yere yollamayi isterler ve oyuncu bunu kabul eder? Icardiyi herhalde kesemez herif.
Seneye bonservisiyle de forvet alırız İcardi veya o olmazsa as forvet bonservisiyle olur.Valla o zaman da öbür sezon adam arayacağız. Bizim Nzonzi Seri Lemina'lı orta sahaya döndü forvet hattı. Hepsi kiralık