Galatasaray, Cristiano Ronaldo‘ya Teklif Götürdü

Ben Zlatan'ı çok istiyordum ilk Dursun döneminde.

7 sene geçmiş üstünden vay be

katar - istanbul bileti alınmalı nasılsın

TR'ye gelme ihtimali varsa bu bizim kulüpten başkası olmaz zaten. Velev ki İcardi işi olmazsa bu durum gerçekleşebilir.

lami cimi yok koskoca ronaldonun böyle muamele görmesine asla katlanamam.

portekiz milli takımındaki görüntülerin acilen gomis, seferovic ve pva izletilmesi ve gitmeleri rica edilmeli.

açılacak kontejan ve maaş boşluğuna ronaldo kolayca sığar

ikisini aynı anda seviyorum

IMG_20221115_172728.webp

Çok zorsun ahir zamann..

şimdi değil de ne zaman. sponsor calısmalarına baslanmalı. donunda sallar ligi 2 sene daha.

almak isteyip alamadıgımız 2 oyuncu var demedi mi erden timur?imkansız gibi görünen hani...şimdi ronaldo bu durumdayken,erden timur gibi bi akrep erkegi daha önce elde edemediği şey için harekete geçer mi,geçmez mi?ikisinin ortak haritasını cıkarayım da görüşme olacak mı bakalaım

Son düzenleme:
almak isteyip alamadıgımız 2 oyuncu var demedi mi erden timur?imkansız gibi görünen hani...şimdi ronaldo bu durumdayken,erden timur gibi bi akrep erkegi daha önce elde edemeği şey için harekete geçer mi,geçmez mi?ikisinin ortak haritasını cıkarayım da görüşme olacak mı bakalaım
postun en can alıcı noktası

almak isteyip alamadıgımız 2 oyuncu var demedi mi erden timur?imkansız gibi görünen hani...şimdi ronaldo bu durumdayken,erden timur gibi bi akrep erkegi daha önce elde edemeği şey için harekete geçer mi,geçmez mi?ikisinin ortak haritasını cıkarayım da görüşme olacak mı bakalaım
haritan ne diyor sıcak diyebilir miyiz

yap sovunu sergio

Geri
Üst Alt