Galatasaray, Deniz Türüç'le Anlaştı!

Futbolcu takımıyla sözleşme yenilemezse kulübü satmaya çalışır.Oyuncu bonservisle gitmek istemezse kadro dışı bırakılır.Bizim ligin dışında bi Tolga transferi fazla o da yabancı sınırı nedeniyle verilmiştir.Belhanda'nın piyasası var.10-15 milyon euroya satabiliriz..

Tolga alindiginda yabanci siniri yoktu.

Su anki mevcut 14 yabancili kural isliyordu.

Futbolcu takımıyla sözleşme yenilemezse kulübü satmaya çalışır.Oyuncu bonservisle gitmek istemezse kadro dışı bırakılır.Bizim ligin dışında bi Tolga transferi fazla o da yabancı sınırı nedeniyle verilmiştir.Belhanda'nın piyasası var.10-15 milyon euroya satabiliriz..

Belhanda'yı dediğin rakamlara satamayız bir kere maaşı çok yüksek Araplar dışında kimse ödeyemez ee bu herif de gitmek istemiyor Arabistan'a.

Gökhan töreyi isterim denizin yerine. Anadoludan messi çıksa gidip alınmaması gerektiriğini düşünüyorum.

Deniz' i Emre Akbaba' dan daha yetenekli gördüğüme, lakin fizik ve mental açıdan güven vermediğine dair düşüncemde bir değişiklik yok...

Emre o bonservis bedeliyle alınmamalıydı, varsın FB alsındı, n'olacaktı yani?. Aynı hataya Deniz için düşmeyelim derim. Orantısız risk almanın zamanı değil...

Belhanda'yı dediğin rakamlara satamayız bir kere maaşı çok yüksek Araplar dışında kimse ödeyemez ee bu herif de gitmek istemiyor Arabistan'a.
Rodrigues'in gittiği takım devre arası 10 milyon euro vermişti.Fatih hoca yerine alacağımız oyuncuyu Uefa listesine yazamayacağımız için erteletti haberleri döndü.Bu performansıyla gidebilir.Giuliano bile 10 milyon euroya gitti..

Onu demiyorum.14 Türk oyuncu zorunlu olduğundan alınmıştır.Tolga'nın Türk pasaportu olmasa en azla 1-1,5 milyon euro bonservis verilirdi..

O maliyete hic bir bahanesi yok.

Tolga Berlin de net 500 bin € kazaniyordu. Biz bu kazmaya hem 3 Milyon bonservis verdik hem de yillik 2 Milyon maas.

Tolga Berlin de net 500 bin € kazaniyordu. Biz bu kazmaya hem 3 Milyon bonservis verdik hem de yillik 2 Milyon maas.
Aynen de o zamanki yönetimin bu transferi bile iyidir.Grosskreutz transferinde alay konusu olmuştuk..

O zamanki yönetim ve profesyoneller adeta pazarlık yapmaya üşeniyorlar gibiydi. Transfer edilen hemen her futbolcuya ederinin üzerinde bonservis ve yıllık ücretler verildi. Sonra da burada Tudor 'planlama dehası', Cenk Ergün 'Monchi' ilan edilmişti...O futbolculardan şu an gönül rahatlığıyla ''Seneye de kalsın'' diyebileceğim tek futbolcu yok. En verimlisi Gomis idi; o da 33 yaşında verilen kariyerinin en yağlı kontratı devam ederken, kendisinden bekleneni verebildi diye zam istemek yüzsüzlüğünde bulundu; gönderilmesini doğru buluyorum, yerinin doldurulamamış olması ayrı konudur...

O zamanki yönetim ve profesyoneller adeta pazarlık yapmaya üşeniyorlar gibiydi. Transfer edilen hemen her futbolcuya ederinin üzerinde bonservis ve yıllık ücretler verildi. Sonra da burada Tudor 'planlama dehası', Cenk Ergün 'Monchi' ilan edilmişti...O futbolculardan şu an gönül rahatlığıyla ''Seneye de kalsın'' diyebileceğim tek futbolcu yok. En verimlisi Gomis idi; o da 33 yaşında verilen kariyerinin en yağlı kontratı devam ederken, kendisinden bekleneni verebildi diye zam istemek yüzsüzlüğünde bulundu; gönderilmesini doğru buluyorum, yerinin doldurulamamış olması ayrı konudur...

Tolga Cigerci o donemin transferi degil

Tolga Cigerci o donemin transferi degil
(y). Zamanlama konusunda, alkolün de etkisiyle yanıldım:poop:...Aktörler değişse de kazık yeme alışkanlığımız değişmiyor maalesef. Tolga' nın piyasası, en fazla 1 milyon bonservis, 1 milyon yıllık ücret civarında iken, 3 bonservis, 2 de yıllık verildi...

(y). Zamanlama konusunda, alkolün de etkisiyle yanıldım:poop:...Aktörler değişse de kazık yeme alışkanlığımız değişmiyor maalesef. Tolga' nın piyasası, en fazla 1 milyon bonservis, 1 milyon yıllık ücret civarında iken, 3 bonservis, 2 de yıllık verildi...

O donemin transferleri (Nazifoglu) bence Tudor/Ergun donemi transferleriyle karsilastirilamayacak kadar kotuydu

Serdar Aziz: 4.5m bonservis 2m maas
Eren Derdiyok: 4m bonservis 2.15m maas
Tolga Cigerci: 3m bonservis, 2m maas
Ahmet Calik: 2.5m bonservis, 900k maas
L.P. Cavanda: 1.8m bonservis, 875k maas

Oyle veya boyle 17/18 sezonu sampiyon olduk alinan her topcu fiyat olarak da gelecege yatirim olarak da cok kotu olsa bile

Mesela Ahmet Calik kazigini hala cikarabilmis degiliz hala bize puan kaybettiriyor

Artık böyle hatalar yapılmamalı...Umarım Fatih Hocamız formda bir transfer dönemi geçirir de kadroya çekidüzen verebilir. Doğrusu ya pek de emin olamıyorum...

Rodrigues'in gittiği takım devre arası 10 milyon euro vermişti.Fatih hoca yerine alacağımız oyuncuyu Uefa listesine yazamayacağımız için erteletti haberleri döndü.Bu performansıyla gidebilir.Giuliano bile 10 milyon euroya gitti..

Ben gitmez diyorum Araplara hãla örnek veriyorsun.

Geri
Üst Alt