GSC Portal Galatasaray Derbilerde Kral!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

689f9gs2.jpg

“Cim Bom”, son 4 sezonda Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye derbide üstünlük kurdu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Aslana krallık, Cimbom'a şampiyonluk yakışır.

Deplasmanda ki bjk maçını da alırsak mükemmel olur.

bjk ya karsi en son ne zaman yenildik? baya oluyor herhalde.

Bunda stadyumun seklinin buyuk etkisi var.Sami Yen'in sekli cok kotuydu.Arena'nin atmosferi mukemmel.2011'de les kadromuzla kaybettigimiz maci ve normalde 6-1 bitmesi gereken Super final macini saymazsak hic kaybetmedik ve bu istatistik devam edecek gibi gorunuyor.

Bunda stadyumun seklinin buyuk etkisi var.Sami Yen'in sekli cok kotuydu.Arena'nin atmosferi mukemmel.2011'de les kadromuzla kaybettigimiz maci ve normalde 6-1 bitmesi gereken Super final macini saymazsak hic kaybetmedik ve bu istatistik devam edecek gibi gorunuyor.
Samiyenin atmosferi çok daha farkliydi buna katilmiyorum

Uğur ciddi ciddi soruyorum Ali samiyene gittin mi?

O sahada bizi kolay kolay yenemez şikeciler ama bazen bizim hocalar macera peşinde koşuyor,

veya saçma sapan yönetim değişiklikleri oluyor, bişeyler oluyor takımın dengesi bozuluyor,

yenildiğimiz 2 maçta da biri tamamen şanssızlıktı, diğer kesinlikle haginin saçma değişiklikleriydi..

Ali samiyeni degismem kesinlikle ben Ali samiyenin güclendirilip kapasitesinin şöyle 4000 e falan yükseltilerek kullanilmasini isterdim.

Seni anliyorum.O stadda cok anın var belli ki ama benim dusuncem bu.

Sami Yen'in kale arkalari cok uzakti,Arena'nin boyle degil.Arena'nin akustigi cok daha iyi Sami Yen'den.

Mesela Fener'i eski Saracoglu'nda yenebiliyorduk.Yeni stadi yaptiklarindan beri galibiyetimiz yok.

atmosfer kesinlikle önemli
arenaya girince seni etkiliyor abi

ali samiyenin alakası yok

Geri
Üst Alt