- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868

“Cim Bom”, son 4 sezonda Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye derbide üstünlük kurdu.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk ya karsi en son ne zaman yenildik? baya oluyor herhalde.
Samiyenin atmosferi çok daha farkliydi buna katilmiyorumBunda stadyumun seklinin buyuk etkisi var.Sami Yen'in sekli cok kotuydu.Arena'nin atmosferi mukemmel.2011'de les kadromuzla kaybettigimiz maci ve normalde 6-1 bitmesi gereken Super final macini saymazsak hic kaybetmedik ve bu istatistik devam edecek gibi gorunuyor.
Uğur ciddi ciddi soruyorum Ali samiyene gittin mi?Bunda stadyumun seklinin buyuk etkisi var.Sami Yen'in sekli cok kotuydu.Arena'nin atmosferi mukemmel.2011'de les kadromuzla kaybettigimiz maci ve normalde 6-1 bitmesi gereken Super final macini saymazsak hic kaybetmedik ve bu istatistik devam edecek gibi gorunuyor.
Uğur ciddi ciddi soruyorum Ali samiyene gittin mi?
Ali samiyeni degismem kesinlikle ben Ali samiyenin güclendirilip kapasitesinin şöyle 4000 e falan yükseltilerek kullanilmasini isterdim.2 kere Sami yene 1 kere Arena'ya gittim.Kesinlikle boyle dusunuyorum
Ali samiyeni degismem kesinlikle ben Ali samiyenin güclendirilip kapasitesinin şöyle 4000 e falan yükseltilerek kullanilmasini isterdim.