Galatasaray, Diawara'yı İkna Etmeye Çalışıyor

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent 6 ve 8 numara için tercihini belirledi. İspanyol hocanın ilk tercihleri Roma'dan Diawara ve Benfica'dan Gedson Fernandes..​

Salim MANAV - AJANSSPOR
Birçok ismi listesine ekleyen 6 ve 8 numara pozisyonuna transfer yapmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in tercihleri belli oldu.
Torrent'in tercihi 6 numaraya Amadou Diawara, 8 numara içinse Gedson Fernandes oldu.

Diawara ikna edilmeye çalışıyor​

Diawara'nın transferinde Roma ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.
1590644.jpg

Gedson da sıkıntı yok ama Benfica...​

Gedson Fernandes transferinde ise oyuncu ile anlaşan Galatasaray yönetimi, Benfica ile uzlaşması halinde Portekizli yıldıza sarı-kırmızılı formayı giydirecek.
1568177.jpg

Bu sezon 8 maçta görev aldı​

San Marino, Bologna, Napoli ve Roma formaları giyen Diawara, kariyeri boyunca 191 maça çıktı, 4 gol, 4 asistlik skor üretti. 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha bu sezon 8 maçta görev aldı ve 1 de asist yaptı.

Orta sahaya iki yabanci gelirse kim yedek kalacak? Cünkü yabanci kalecide gündemde. Sinirli yabanci oynatabiliyorsun ilk 11 de, Kalecin + defansin komple yabanci. Ah Terim ah ne diyim sana.

Orta sahaya iki yabanci gelirse kim yedek kalacak? Cünkü yabanci kalecide gündemde. Sinirli yabanci oynatabiliyorsun ilk 11 de, Kalecin + defansin komple yabanci. Ah Terim ah ne diyim sana.
Herhalde PvA artık tamamen yerini Ömere bırakacak gibi
Ya da MO / Gomis yerine Halil çıkacak - Cica yedek kalıp Berkan oynaPvA oynasın.
Aynı şey Morutan için geçerli gibi. Ya da Cica Morutan dönüşedebilir bilemedim.

Yabanci Kaleci*/Muslera
Boey --Nelsson -- Marcao -- Ömer(PvA)
Diawara* -- Cica (Berkan)
Emre(Morutan) -- Gedson* -- Kerem
MO / Gomis* (Halil)
He radikal şekilde bir anda 3 -5 - 2 tarzına dönerse maça göre ya da maç içi - Ama 3 lü defansı becerebilir mi bizim takım hiç emin değilim. o hesapta Boey PvA ve Ömer kararları çok zorlaşıyor bana göre

Herhalde PvA artık tamamen yerini Ömere bırakacak gibi
Ya da MO / Gomis yerine Halil çıkacak - Cica yedek kalıp Berkan oynaPvA oynasın.
Aynı şey Morutan için geçerli gibi. Ya da Cica Morutan dönüşedebilir bilemedim.

Yabanci Kaleci*/Muslera
Boey --Nelsson -- Marcao -- Ömer(PvA)
Diawara* -- Cica (Berkan)
Emre(Morutan) -- Gedson* -- Kerem
MO / Gomis* (Halil)
He radikal şekilde bir anda 3 -5 - 2 tarzına dönerse maça göre ya da maç içi - Ama 3 lü defansı becerebilir mi bizim takım hiç emin değilim. o hesapta Boey PvA ve Ömer kararları çok zorlaşıyor bana göre
Iste plansiz programsiz transferler yapilinca böyle gereksiz sorunlar ortaya cikiyor

Iste plansiz programsiz transferler yapilinca böyle gereksiz sorunlar ortaya cikiyor

Kesinlikle öyle - daha doğrusu sezon başında (Haziran/Temmuz) eldekileri kiraya verirken yedek kalitesi ya da beklentisi çok farklıymış demekki.
Bizi bu sene batıran aslında tamamen FT ve Belmas'ın yola çıkışı oldu o konuda. Farklı başkan + FT ya da Belmas + farklı TD çok başka bir durum olabilirdi çünkü harcanan para 30 Mil kabaca... çok büyük bütçe.

FT'nin "arkamda sağlam genç bir jenerasyon bırakmak istiyorum" demeci ile Bartuğ / Atakan / Mahmut gibi adamları ilk 11/ maç içi hamle olarak hiç kullanmayıp Berkan - Cica - Morutan gibi gene 25 ve altı yaş adamları toplması çok çelişiyor bana göre. O noktada bilmediğimiz ve bilemeyeceğimiz ve faturasını lige havlu atarak artık sadece avrupa biletine oynayan bir takım olduk. Ki bu takımın oyun kuranı - nereden top nasıl taşınırsa kim nereye gider , kim nereye koşu yapar belli değil - hatta olmuyor bunlar.

Kiraya gidenlere "neden kiraya verildiler - şimdiki hallerine bak" düşüncesinede katılmıyorum. Okan / Yunus bizde oynamayacaktı ve bugünkü duruma gelmeyeceklerdi. Akbaba belki kullanılırdı (ki kendisini hiç sevmem/beğenmem) ama şimdi adam gol asist yapınca bunu söylemek kolay.

Bu diawara da kendini ne sanıyorsa yazdan beri geleceksen gel lan. Yatmak para yemek oynamaktan daha işine geliyor herhalde.

Geri
Üst Alt