- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
Galatasaray, Diogo Costa için yeni teklif hazırlığı yapıyor. Oyuncuya önerilen yıllık ücret 8 Milyon Euro civarlarında. (Record)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kaynak güvenilir değil sanırım. Bu maaş tamamen sallama gibi geliyor bana.Galatasaray, Diogo Costa için yeni teklif hazırlığı yapıyor. Oyuncuya önerilen yıllık ücret 8 Milyon Euro civarlarında. (Record)
E simdi ne oldu 35 + 3.5 m euro maas hesaplari herkeste? 8 m teklife inandigimdan degilde hani
Donnaruma bonservisi , yari maase.
Lammens /Tzolakis vs neyse o profil getirelim bitsin bu konu. O maasi teklif edersen satamazsin ve illaki ileride zam alacak.
Bu maliyetlere girilmez
sadece united taraftarları mıHadi diyelim gerçek.
Diogo Costa’yı alırsak united taraftarı kendini keser
Yalan haber yüksek ihtimalle. Bu maaşı teklif etme ihtimalimiz yok Costa'ya o bonservisleri vereceksek.E simdi ne oldu 35 + 3.5 m euro maas hesaplari herkeste? 8 m teklife inandigimdan degilde hani
Donnaruma bonservisi , yari maase.
Lammens /Tzolakis vs neyse o profil getirelim bitsin bu konu. O maasi teklif edersen satamazsin ve illaki ileride zam alacak.
Bu maliyetlere girilmez
Evet 30 yasina geldiginde 14 M maastan nasil kacacagimizi dusunuruz artik.Satmayacağız Diogo efsanemiz olacak
Portekiz'de en guvenilir kaynak bunlar deniliyor. Bilemedim.Bu kaynak güvenilir değil sanırım. Bu maaş tamamen sallama gibi geliyor bana.