Galatasaray, Domenec Torrent ile Sözleşme Fesih Görüşmelerine Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu Nihat Kırmızı - Işıtan - Burak 3lüsü

Torrent

ve güncel yönetim üçgeni ile ilgili çarşamba divanında bri şey çıkacak mı acaba.

her şeyi geçtim 1 M avro bu adamların alacağı kaldıysa hakikaten yuh denecek hal

Yuh demeye gerek yok. Ücünü ihrac edeceksin

Yuh demeye gerek yok. Ücünü ihrac edeceksin
keşke full demokratik oluncsa türkiyedeki her hangi bir topluluk içinde...

olsada yeri geldiğinde hakedene gerkeen cezayı yapıştırsan...

kolay olmuyor maalesef - koruyan lobileri vardır muhakkak

he bir yandan: oda ibrasızlık gibi olur bu memlekette- sevilmeyene bas ihracı 5 seneye yönetici bulamazsın

herif gelirken fesih maddesi ztn para first diye düşündüğünün ispatı nasıl davranıldığıyla ilgisi yok, herife seni yolluyorum dediğin an fesih maddesine binaen parasını alacak herif ve indirim yapması için herhangi bir sebep de yok. ne yabancı sevdası bu yaw. ftyi geçtim hamza şampiyon yapıp twitter yüzünden kovulduğunda para almadı. bu denyo parayı s. s. alacak diye s. madalya takacaksınız nerdeyse.
Bence sadece parayla alakası yok aga her yabancıya default paragöz muamelesi yapılması garip geliyor. Bu adam hayatında bizim seviyemizde bir takım çalıştıramayacak tekrar hayatının fırsatı sonuçta elbette gitmemek için yolu uzatması normal bence.

Bence sadece parayla alakası yok aga her yabancıya default paragöz muamelesi yapılması garip geliyor. Bu adam hayatında bizim seviyemizde bir takım çalıştıramayacak tekrar hayatının fırsatı sonuçta elbette gitmemek için yolu uzatması normal bence.
gitmemeye yol uzatmıyorki ...indirime falan gelmiyor. İş oraya kalırsa mecburen verecek yönetim aydan aya bölmelerle maalesef eski yönetim sağolsun nasıl kontratsa ...750 k tazminat bas geç anasını satayım-nasıl koyulmaz o madde (hele hele yardımcı diye görüştüğünü iddaa ettiğin adama)

oda bence kalma meraklısı değil - burda sevildiği bir ortam yok, hatta oluşması imkansız ..

şu an max para almaya bakıyor (sağolsun varolsun yanlış zamanda yanlış karar vererek bugünü yaşatan Burak Elmas ve yönetimine)

bunu adaylar seçim öncesinde geçen süreçte burak elmasla toplanıp söylemeleri konuşmaları lazımdı - seçimden önce ayrıl biz çalışmayacağız demelilerdi - gerekire hepsi toplanmalıydı torrentle - 1.5 aydır adam öyle takılıyordu istanbulda lig bitimine kadar vs
Elmas in cengiz yönetimine çektiği rest gibi. Terim harici kimle anlasirsaniz yolları ayiracagim demişti. Hayat iste terimi kendi yolladı.

GscimbomMobile

Elmas in cengiz yönetimine çektiği rest gibi. Terim harici kimle anlasirsaniz yolları ayiracagim demişti. Hayat iste terimi kendi yolladı.

GscimbomMobile
Bazen yanlış olaylardan doğru bir şey çıkarmaya çalışıyorum (saçma geldi kulağa tabi)

Yani velevki FT ile yollar ayrılmadı - sezon devam etti , başarısız çizgi devam etti - taraftarda artık yönetim + tD + futbolcu başladı ağır tepkiye , sezon sonuna doğru FT giderdi (tahminen istifa) ve artık sezon sonu yardımcıydı oydu buydu görürdük.

...ama Burak Elmas yönetimi ibra edilip kalabilirdi o zaman. Belkide bugünlerde Torrentin gelişini okuyor oluduk falan filan...

neyse senaryo yazmayı kenara bırakayım.

Benim en çok kafama takılan - ibrasızlıktan sonra seçimde ertelendi 30 nisan öncesi - TAM 40 GÜN vardı arada... Yönetim ne yaptı ? yan gelip yattımı yani ne yaptı ? ya da adaylar çalışmalarının arasında MADEM Torrent kovulacak neden Belmas yönetimiyle istişare yapmadılar - ortak hareket edemediler. O nedenle Torrent bugün tam parasını istiyorsa 40 gün boyunca "Şampanya patlatırız.." "Düşünmüyoruz" ları duyduktan sonra, adama işi yokuşa sürdü falan ben şahsen diyemem..

Hatta bu vesile ile bu aralar kendisini rahat bıraktığım Metin Öztürk....Şampanya hediye etti Torrent sana şimdi öyle mi ? Öyle bol keseden konuşmayacaksın işte. Bir noktada düşünmüyor değilim Burak Elmas "Bırakın ne halleri varsa görsünler , ben bu konuda onları bi kendi hallerine bırakayımda" dediyse bile şaşırmam. Hem Eşref gereğinden fazla hem MÖ çünkü yok rehin yok vs havadan salladılar... oda belki Torrent olayı ile GS'ye çok zararlı şekilde hıncını çıkardı ne bileyim artık orası it dalaşına dönmüşse

Çok yüzsüz bu muhabirler ya. Dönüp tokatı yapıştırsa yeridir.

GscimbomMobile
bencede öyle - yani adam SÖZLEŞMESİ olan TD...sen gidip adama Okan Buruk ile anşalıldı ne diyosun falan diye soruyosun saçma sapan...(zaten orda iyice tepesi atıyor hızlı adıma geçiyor)

ağır terbiyesizlik...

Nevzatta "işi yokuşa sürüyor" diyor..

Medya mensubu adamlarsınız , linç mantığını tetikliyorlar aptal taraftar kitlesi için.

Aynı olay Maicon ayrılırkene yapıldı - herife ne mesajlar yazıldı sosyal medyada misal. Rezillik ya.

bu adam neden mancini adamlığı göstermiyor ben anlayamadım.
Adam çapı ve yeteneği doğrultusunda hayat boyu eline geçmeyecek bir fırsatı eline geçirmiş. Bırakır mı?

Mesela ben de teknik adamlık konusunda hiçbir beceri ve donanıma sahip değilim. Bir kulüp bana "gel teknik direktörümüz ol. Sana da şu kadar maaş." dese, ben de reddetmem. Ben de o parayı almadan bırakmam.

Ben yarın bu işin biteceğine %99 eminim neredeyse - Çarşamba günü aylık divan var , oraya bu durumu aşmış rahatlıkta gitmek isteyecektir yönetim düşüncesindeyim.

Okan Hoca'nun resmi anlaşmasıda Çarşamba - istanbul'a gelmesi vs 1 gün attı diyelim Perşembe biter.

Cuma günü transfere %100 gireriz

Serhan Türk : Sensibile ve Torrent restoranda buluşmuşlar fotoğraf atıldı bana (sensibilenin görevi bitmiş haliyle yani)

Burak ışıtan ödeyin şu paralari. Bu işleri siz başımıza açtınız şimdi temizleyin.
Bu Galatasaray disiplin kurulu ne işe yarıyor. Burak Elmas ve ışıtan halen neden ihraç edilmezler... Adamlar kulübün altına dinamit koymuş resmen. Sensibile ve yanında ki Campos un arkadasinin 23 yaşındaki oğlu. Hiçbirsey yapmadan 600k Euro aldı. Torrent hicbirsey yapmadan 3-4m Euro indirdi. Artık kendisinden nefret etsemde gedsonu resmen bjk ye verdiler. Cicaldao morutan bir sürü hüsran var. Atın abi şu adamları kulüpten. Hata yapmayı anlarım ama bu hatadan öte şeyler.

Bir küfr edip çıkacaktım...

Canlıyı almadan gitmez kuruş bırakmaz. Bu adamı teknik direktör diye kulübe sokanları komple üyelikten atacaksınız o zaman bir daha böyle maceralara girişmez kimse

her sabah 4 gibi arayip rahatsiz edelim gunluk takim raporu isteyelim

Adama kızmaya gerek yok, hangi bilmem ne başkanı bu adamı getirip bir de tazminat eklediyse ona kızmalı ve parayı o bilmem nenin başkanına ödetmeli.

Medyada cikan 4 milyon euro fatura ney nasil olusmus sensible de buna dahil mi? hani bu adamin ekibi ile tazminati 1.5milyon du? 4 milyon ne alaka? Görüsmeye gelince neyin görüsmesini yapiyorsunuz? Adam enayimi parayi birakip gidecek`? bundan sonra bir daha böyle para kazanma ihtimali varmi? ya adamin parasini pasa pasa vereceksin yada göndermeyip farkli bir görev vereceksin okadar basit

Valla ben Torrent olsam 1 kuruş bile bırakmam.
İyi veya kötü kurmadığı takımı çalıştırdı. Ilk günden beri sürekli rencide edildi.
Gerçek bir şans verilmedi sezon öncesi kampıyla.
500bin avroyada gelirdi belmas milyonlar koydu önüne.

Galatasaray ile bir gönül bağı falan yok.
Mancini olayı farklı. Mancini hem kariyeri hemde isteyeni çok olan bir Hocaydı.
Torrent son anlaşmasını yaptı burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt