Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Bu gece mizah verimini iyi aldım benim için bu kadar yeterlidir.Vasfi'nin önerdiği filmi izlemeye gideyimbide skeydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece mizah verimini iyi aldım benim için bu kadar yeterlidir.Vasfi'nin önerdiği filmi izlemeye gideyimbide skeydin
Psikoyu alıp sütoğlanı verecekler hebeyazliyi onlar alip kirmiziliyi bize vereceklermis
Hakan Arslana benzettim üstat yine kaziklanacaz galibaPsikoyu alıp sütoğlanı verecekler he
Hakan Arslana benzettim üstat yine kaziklanacaz galiba
Sanırım daha önce de adı bizimle anılmıştı, bakalım hayırlısı artık sadece bu gibi yabancı kaynaklı transfer haberlerine güveniyorum. Zamanında Gedson transferinde olduğu gibi
Twitteri kapattım sıra buradaHani sosyal mediayi bırakıyordun ? Yalancı, hem yalancisin, hem de üzerimden likelari topladin
Twitteri kapattım sıra burada
Maicon son aldığımız adam.Brezilyadan aldığımız son herif Telles galiba.
Konu kilit konu sahibi ip ban
onu portekizden aldik hocamMaicon son aldığımız adam.
Dogru. Portodan aldık diye aklımda kalmışMaicon son aldığımız adam.
Hayir sao paulodan aldık.onu portekizden aldik hocam
dogru , ben marcao olarak okumusumHayir sao paulodan aldık.
Bakalım kağıt üzerinde iyi gibi görünüyorDourado - Gedson - Cicaldau
olacak gibi gorunmekte
boylece cicaldau'yu daha cok 10 numaraya dogru cekip belki biraz verim alabilirizDourado - Gedson - Cicaldau
olacak gibi gorunmekte
E.Cekici>Cicaldauboylece cicaldau'yu daha cok 10 numaraya dogru cekip belki biraz verim alabiliriz
hayirE.Cekici>Cicaldau
Desem katılır misin
Dourado - Gedson - Cicaldau
olacak gibi gorunmekte