Galatasaray, Eduardo Vargas'la Anlaştı İddiası!

Yasin/sinan değilde vargas'ı görmek daha olumlu olur,bruma-vargas kanatı çok iyi olur.

Gene her zamanki gibi ucuz, ne vereceği belli olmayan bir transfer yapılmış olur. Hepsinin ötesinde mevki olarak da çok yanlış bir transfer.

Ama bunların yapacağı transferler ancak bu kadar olur.
Bence hiç transfer yapılmayıp direk seçime gidilmeli. Devre arası ve sezon sonu olarak ikiye ayırarak yeni teknik adamla birlikte çok büyük revizyon yapılmalı.Tabiki bunun olması imkansız.

Bu ekonomik sıkıntıda en iyi çözüm kiralama yöntemidir.Büyük takımlarda kadroya giremeyen ,fazla oynatılmayan oyuncular kiralık olarak alınabilir.Bu takımların aldığı adamların çoğu belli bir kaliteye sahip oyunculardır ve riski daha azdır.

Aksi takdirde devre arasında bunların yapacağı transferlerden hayır gelmez, ve bizde şampiyon olamayız.

Sıfıra inebilen bi kanat oyuncusu almamız lazım eldeki tüm kanar oyuncuları topla içeri doğru giren adamlar

buyursun gelsin...kendisini taniyorum bire bir
sinsheimda oturuyorum..sezon öncesi hoffenheimin hazirlik macini kadro disi kalan bi futbolcu(jiloan hamad) ile izlemistim maci gelip yanimiza oturdu el younessy ile.
sezon basi da temas olmus bizzat kendisi söyledi daha dogrusu yanindaki tercümani...ama hoffenheim kulübü en az 10 milyon istemis.
.
hocam vargasın kendisi klübümüze gelme konusunda istekli göründü mü gözüne o gün , ya da renk vermedi mi hiç

fm profilini bulamadım beyler bulan varsa yeşillendirsin. sırf ss kapmak için oyunuda sıfırdan açmak istemiyorum

Eduardo Vargas gerçekten çok tuhaf bir adam herşeyden az buçuk var ama hiçbirşeyi çok çok iyi değil

az buçuk yetenekli
az buçuk hızlı
az buçuk bitiriciliği var
az buçuk güçlü
az buçuk dribling yapar
az buçuk çevik dayanıklıdır
az buçuk top kontrolü var
az buçuk pas/ortaları iyi

Ama işte bunların hiçbiri çok çok iyi değil hepsinden az az var adamda bu yüzden mevkiside tam belli değil az buçuk sağ kanat az buçuk forvet tuhaf bir oğlan

Süper lig icin yetmezmi bunlar reis?

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk

________Sneijder
Vargas__________Bruma
_________XXX

#Nice

Son düzenleme:
keşke gelse bu adam aynen alexis sanchez tarzı kanat forvet gezici forvet ama bunak wengerin sanchezi tek forvet oynattıgı gibi bizde unu oynatabilirz

bizim ligte eren gibi çakılı forvetlerle kapalı takımları acmak cok zor

Eduardo Vargas gerçekten çok tuhaf bir adam herşeyden az buçuk var ama hiçbirşeyi çok çok iyi değil

az buçuk yetenekli
az buçuk hızlı
az buçuk bitiriciliği var
az buçuk güçlü
az buçuk dribling yapar
az buçuk çevik dayanıklıdır
az buçuk top kontrolü var
az buçuk pas/ortaları iyi

Ama işte bunların hiçbiri çok çok iyi değil hepsinden az az var adamda bu yüzden mevkiside tam belli değil az buçuk sağ kanat az buçuk forvet tuhaf bir oğlan

Kanat desen kanat değil forvet desen forvet değil , Vargas SS oynar cokta iyi oynar , günümüzde SS oynayacak adam herşeyden biraz barındırmalı , İhtiyacımız varmı ? yok .

Kaç Sneijder oynatıcan Arif? Alkollü müsün?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gözümden kaçmış

giphy.gif

Vargas geldi mi renktaşlar kap açıklaması

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt