Galatasaray, Eduardo Vargas'la Anlaştı İddiası!

Vargas'ın en verimli oynayabileceği sistem kadromuzu düşündüğümüzde 4-3-3'dür bence. Bu sistemi oynayabilecek oyuncu kadrosuna da sahibiz diye düşüyorum.

Bruma - Podolski - Vargas

Sneijder - Tolga

De Jong

Carole - Hakan - Serdar - Linnes

Muslera​

Ortasahaya Selçuk, forvete ise Eren veya Sigthorsson yazılabilir. Aynı şekilde yeni bir stoper gelme durumunda tandemde değişiklik yapılabilir. Yazdığım mevcut sistemde sol iç oynayacağı için Sneijder'e büyük iş düşüyor. Tolga'dan yana şüphem yok. Ama Sneijder'in daha çok koşması ve çabalaması gerekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Satın alma opsiyonu ile kiralanacaksa o riske deger bence..

Ama benim önceliğim stoper ve DMC olurdu..

Süper lig icin yetmezmi bunlar reis?

Reis işte ah böyle belli başlı özellikleri yüksek olsaydı keşke bizim ligde ya çok hızlı ya çok iyi dripling yapan ya çok güçlü yada çok yetenekli kanatlar iş yapıyor genelde
Bunu kiralayana kadar gidip Iturbe'yi kiralayalım
Burma-Iturbe kanadını izleyelim

Beğenmeme gibi bir lüksümüzün olmadığını düşünüyorum,heleki bu yönetimle.

Akıllara hemen Blumer ve Jo geliyor tabi.

basit olarak yazdığım için böyle düşünmen normal,jo da elano da mücadele gücü zayıf yumuşak oyunculardı..şuan Şili milli takımınınher oyuncusuna bak korkunç başarıya aç istekli arzulu oyunculardan kurulu takım...Vargas için kulüp takımlarında başarısız durumu doğru ama bu genellenemez milli duygusu yüksek bir oyuncu demekki Şili'de yardıran adam bu kadar düşüyorsa sorun mentaldir...duyguların yoğun yaşandığı ülkemiz futboluna adapte olacağını düşünüyorum doğru sistemin içinde kullanabilirsek çok acayip seviyeye getirebiliriz...

tumblr_n7dwkd2Qap1qekhfoo1_500.jpg

Kanat desen kanat değil forvet desen forvet değil , Vargas SS oynar cokta iyi oynar , günümüzde SS oynayacak adam herşeyden biraz barındırmalı , İhtiyacımız varmı ? yok .

Gerçekten öyle reis ha anlarım sağ kanat alsınlar hıı Poldi forvet oynatacak derim yok adam akıllı forvet alsınlar tamam oda kabulüm
Ama ne vereceği nerde oynayacağı belli olmayan 27 yaşında hiçbir klüp başarısı olmayan hiçbir ligde tutunamamış bir oyuncu Vargas

Siz bu elemani beklerken gelecek olan Mehmet Ekici. Hayalperestlige gerek yok.

Geri
Üst Alt