Galatasaray, Efecan ile Prensipte Anlaştı İddiası!

Takımda kanat oyuncuları yeterli belki bir yabanci .. Gerek yok.

Yazik bu tür oyunculara verilen paralar, hepimiz biliyoruz ki koca sezon belki ilk 11 de 5 mac oyniyamiyacak ve sonradan belki hep 15-20 dakika süre alacak , rotasyon altinda onca oyuncuya para harcadik, rotasyon deniliyor ama mecbur kalmadikca hic kullanilmiyor.

Bu sartlarda neden alt yapidan oyuncu kadroya dahil olmuyor? Varsin o oynasin kupa maclarinda, varsin o girsin son 15-20 dakika maclara, en kötü ihtimal bundan birsey olmaz deyip sutlariz ama rotasyon oyuncu kene gibi yapisip kontrati bitene dek kaliyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

05/06 dan 2009 a kadar altyapıda oynamış. altyapı kriterlerini karşılıyor mu acaba?

Emre Mor'u tercih ederim.

kupa maçlarında gençlerle sahada olsun tecrübeli haliyle diyorumda 3 yıllık fazla ya

Emre bence çok daha maliyetli olur gibime geliyor - bide şahsi fikrim overrated bir futbolcu.

benim gözümde kişisel yeteneği var ama hiç takım oyuncusu gibi gelmiyor bana
Geçen sezon çok farklıydı belliki sonunda aklını başına almış. Yerliler arasında yetenek olarak bir numaralı adamdı, profesyonelliğindeki zaafiyeti çözmüş görünüyor. Bence kaçan balık büyük olacak.

yedek kalmayı sorun etmeyecekse bence on numara olur. Alanya senelerdir ofansif oynayan hatta çoğu zaman büyük takımlardan bile fazla ofansif oynayan takım. Efecan hangi hoca ve oyuncu gelirse gelsin takımın demirbaşı oldu

Kerem ve Yunus gibi 2 tane gencecik uçak varken 33 yaşına girecek Efecan nedir arkadaş ? İyi ki Yönetim iyi işler yapıyor dedik hemen sıvamaya geçtiler.

Yazik bu tür oyunculara verilen paralar, hepimiz biliyoruz ki koca sezon belki ilk 11 de 5 mac oyniyamiyacak ve sonradan belki hep 15-20 dakika süre alacak , rotasyon altinda onca oyuncuya para harcadik, rotasyon deniliyor ama mecbur kalmadikca hic kullanilmiyor.

Bu sartlarda neden alt yapidan oyuncu kadroya dahil olmuyor? Varsin o oynasin kupa maclarinda, varsin o girsin son 15-20 dakika maclara, en kötü ihtimal bundan birsey olmaz deyip sutlariz ama rotasyon oyuncu kene gibi yapisip kontrati bitene dek kaliyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alakası var kardeşim bu adam gayet iyi oyuncu. Sezon boyunca birçok sakatlık ceza alıyor. Bir Marcao ceza aldığında stoperde neler yaşadık gördünüz. Bu adam ligde çok tecrübeli milli takıma kadar yükselmiş birçok asist yapabilen etkili bir oyuncu. İyi bir yedek olabilir.

Altyapı kontenjanı için mi alıyoruz yoksa..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert olmayınca sağ açığı türkleştirip bek’i yabancı yapma düşüncesi hasıl olmuş olabilir. Ayrıca çift forvet 4-4-2 oynandığında sağ kanat için ideal. Underrated bir oyuncu, istikrarlı bir şekilde iyi oynuyor, geçen sene 20 gole katkı yaptı, Halil Akbunar yerine Efecan’ı tercih ederim. Bana göre oraya A kalite bir yabancı alınmalı ama Türk oyuncu düşünülüyorsa hayır demem.

Geri
Üst Alt