Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.570
- 91.672
- 5.093
Keyfin nasılTurkish perisic gelsin
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyfin nasılTurkish perisic gelsin
aslında iniesta
Keyfin nasılKafası?
Ne diyon tirtikli
Emre bence çok daha maliyetli olur gibime geliyor - bide şahsi fikrim overrated bir futbolcu.Emre Mor'u tercih ederim.
Geçen sezon çok farklıydı belliki sonunda aklını başına almış. Yerliler arasında yetenek olarak bir numaralı adamdı, profesyonelliğindeki zaafiyeti çözmüş görünüyor. Bence kaçan balık büyük olacak.Emre bence çok daha maliyetli olur gibime geliyor - bide şahsi fikrim overrated bir futbolcu.
benim gözümde kişisel yeteneği var ama hiç takım oyuncusu gibi gelmiyor bana
Yazik bu tür oyunculara verilen paralar, hepimiz biliyoruz ki koca sezon belki ilk 11 de 5 mac oyniyamiyacak ve sonradan belki hep 15-20 dakika süre alacak , rotasyon altinda onca oyuncuya para harcadik, rotasyon deniliyor ama mecbur kalmadikca hic kullanilmiyor.
Bu sartlarda neden alt yapidan oyuncu kadroya dahil olmuyor? Varsin o oynasin kupa maclarinda, varsin o girsin son 15-20 dakika maclara, en kötü ihtimal bundan birsey olmaz deyip sutlariz ama rotasyon oyuncu kene gibi yapisip kontrati bitene dek kaliyor.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok ben bi goz doktoruna gideyim3 sene kontrat olacak demiyor. 3 sene kontrat yaptı Alanyaspor ile diyor. Araştırmanı öneririm Doktor Bey.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haha bende senin yorumu görünce galyana geldim üstadyok ben bi goz doktoruna gideyim