GSC Haber Galatasaray, El Chadaille Bitshiabu ile Transfer Görüşmelerine Başladığını KAP’a Bildirdi!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
1788328358031.webp

Profesyonel Futbolcu El-Chadaille Bitshiabu'nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hayırlı olsun. Sabahın erken saatlerinde apar topar açıkladıysak eğer, gün içerisinde yeni transfer gelişmeleri olacaktır diye düşünüyorum.
Kusura bakma ama nasil boyle bir cikarim yaptin? 🤣 Transferi kapadik. Bundan sonra transfere girmeye calissalar evrak yetistiremez ve bir Kevin Großkreutz faciasi daha yasariz.

bardakçıdan kötü olacak hali yoktur herholt psg altyapılı bundesliga top 4da oynayan bi herifin

hg diyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun erken başlamışız güne

Kusura bakma ama nasil boyle bir cikarim yaptin? 🤣 Transferi kapadik. Bundan sonra transfere girmeye calissalar evrak yetistiremez ve bir Kevin Großkreutz faciasi daha yasariz.

Ben bir ihtimal diye diyorum. Sabahın 6'sında kap açıklaması yapmayız normalde. Ayrıca son gün, hatta son saatlerde yaptığımız çok transfer var son yıllarda. Şunu da unutmamak lazım transfer dönemi bu gün bitmiyor. Bu gece ŞL listesi vereceğiz sadece. Belki de sadece lig için transfer yaparlar.

Ben bir ihtimal diye diyorum. Sabahın 6'sında kap açıklaması yapmayız normalde. Ayrıca son gün, hatta son saatlerde yaptığımız çok transfer var son yıllarda. Şunu da unutmamak lazım transfer dönemi bu gün bitmiyor. Bu gece ŞL listesi vereceğiz sadece. Belki de sadece lig için transfer yaparlar.
Bu zamandan sonra anca oyuncu gonderirler. Anliyorum bir umut belki transfer yaparlar diyorsun ama ben Dursun'u cok iyi taniyorum. Su an bir sonraki liseliler ile beraber adada yiyecegi yemegi dusunuyordur.

Boyuna rağmen hava toplarında zayıf gibi onun dışında idare eder. Lukaku'yu tutsun diye özel adam almışız gibi

Hayirli olsun.
Gec saatlerde ucaga binecekti, vardi heralde Istanbula.

O zaman kendini hazirla diyorum! Bu adamin okudugum kadariyla Apo'yu kesme sansi yok. Anlatilanlara bakilirsa tam saatli bomba.

"Okuduğum kadarıyla" deyip üzerine 4 tane olumsuz mesaj. Futbolcuyu izlemediniz, kendi fikriniz değil yani. Birileri söyledi ve gelip buraya sabah sabah 4 tane olumsuz mesaj basayım mı dediniz?

Neyse, Hayırlı olsun, umarım uzun yıllar hizmet eder, taraftarın sevgilisi olur..

Kağıt üzerinde laf olsun,kontenjan dolsun,Aponun gönlü olsun diye yapılmış bir transfer gibi duruyor.
Açıkçası pek bir beklentim yok

"Okuduğum kadarıyla" deyip üzerine 4 tane olumsuz mesaj. Futbolcuyu izlemediniz, kendi fikriniz değil yani. Birileri söyledi ve gelip buraya sabah sabah 4 tane olumsuz mesaj basayım mı dediniz?

Neyse, Hayırlı olsun, umarım uzun yıllar hizmet eder, taraftarın sevgilisi olur..
Sonucta bunlar adami izleyen taraftarlar. Ben taraftara guvenirim. Ayrica git Orhan Uluca analizine de bak. Sence bu adam listemizde miydi yoksa Yusuf olmayinca bir taraflari tutusup aldilar mi? Zaman gosterecek. Umarim beni got eder de takima faydali olur.

Geri
Üst Alt