Galatasaray Elindeki Oyunculardan Servet Bekliyor

Aslında biz de M.City ve Chelsea modelini deneyebiliriz bulup başka takımlara kiralamak da çok mantıklı yöntem inanılmaz birkaç adam çıkarabiliriz belki de bizde hiç oynamadan güzel paraya sattığımız oyuncularımız olur ...

Aslında çok güzel bir iskelet kurduk şu kadronun umarım devamını sağlarız ve hakkını veririz.

Doğru bir serzeniş. Ben de öyle düşünüyorum. Sportif başarılara yatırım yapmak gerek ama ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için al-sat yapmanın daha avantajlı olduğu ortada.

Her futbolcu değerini bulduğunda satılır, lafım yok. Ama transfer dönemi yeni bitmiş, yeni gelen oyuncular 2-3 maça çıkmış, çıkmamış. Daha adını telaffuz edemeyen yorumcular satılır vs diyorlar. Ben bu haberleri diğer takımlar için görmüyorum. Yapılanmaya gidiyoruz, yaşlı futbolcuları ve ağır sözleşmeleri bitirip, gençlerle uygun sözleşmeler yapıyoruz. Futbolcu 2 maç oynatılıp satılmaya çalışılmaz. Shaktar gibi takımı kurup, oynatıp, belirli bir başarı elde edersin, CLde vitrine çıkarır satarsın. Ya da Koç gibi para aklarsın.

Bu haberler kesinlikle art niyetli. Başarı gelsin, satılsın.

1 sene sözleşmesi kalmış Marcao'ya kimse 15-20 milyon vermez.

Marcao sene sonu gider ama kimse 20 beklemesin öyle max 12-13

Bu satışlar kadar yüksek maaşlardan kurtulmak ta bizim önümüzü açar.....
Falcao, Feghuli, Belhanda, Babel

Parasını bilmiyorum da en az 3 sene bu adamlar durmalı Avrupa'da birşeyler yapıp özümüze dönmeliyiz. Avrupa'da son senelerde baya kötü sonuçlar aldık. Galatasaray böyle olmamalı. İyice sadece lige odaklanmış bir takım haline geldik. Tamam Avrupa'ya açılan kapı lig öncelik orda ama Avrupa'da başarı lazım olmuyor böyle. O heyecanı çok özledim. Bir iki takviye ortasaha ve beklere bir ikide scout transferi ile zaten çok iyi bir takım oluruz. Sonrası zaten yavaş yavaş yine değişim olcak. Ama en az 3 sene son birkaç eksiginde giderildiği tam takım haline gelmiş bu gençleri izlemek istiyorum. Para umurumda değil. Başarılı olursan da para gelir sonuçta.

zaten bir kerede satamayız ama her iki sezonda bir iki üç tane satarsak ve yerlerinde en az o seviyede scout transferleri ile hem kadronun seviyesini koruruz hemde borçlarımızı silebiliriz...birde güney amerikada şimdiden 19 - 20 yaşlarında kaleciler bakmamız lazım...ayakları sağlam kaleciler çok oluyor orada....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bunlari satinca konyaspor'dan hallice takım kalir geriye. Hemen niye satıyoruz? Su kadro 2-3 sene birlikte oynasin, dehset bir takim ortaya cikar. Sonra satariz.

Parasını bilmiyorum da en az 3 sene bu adamlar durmalı Avrupa'da birşeyler yapıp özümüze dönmeliyiz. Avrupa'da son senelerde baya kötü sonuçlar aldık. Galatasaray böyle olmamalı. İyice sadece lige odaklanmış bir takım haline geldik. Tamam Avrupa'ya açılan kapı lig öncelik orda ama Avrupa'da başarı lazım olmuyor böyle. O heyecanı çok özledim. Bir iki takviye ortasaha ve beklere bir ikide scout transferi ile zaten çok iyi bir takım oluruz. Sonrası zaten yavaş yavaş yine değişim olcak. Ama en az 3 sene son birkaç eksiginde giderildiği tam takım haline gelmiş bu gençleri izlemek istiyorum. Para umurumda değil. Başarılı olursan da para gelir sonuçta.
Avrupa'ya gitmeden toplam 1 kar edeceksek, Avrupa'da oynarsak 3 kar yaparız. Vitrin de olur Avrupa....

Seneye min el elemelerinde olacagiz. Umarim bi saha ön eleme elenme sacmaligini yasamayiz

Ben taraftarım, muhasebeci değilim, beni Galatasaray'ın başarısı ilgilendirir. Yeni nesil muhasebeci taraftarı anlamakta zorlanıyorum. Şampiyonlar ligini almak yerine futbolcularımızı 30'ar milyon euroya satmayı tercih edecek değişik bir güruh oluştu son yıllarda. Ama onlara da kızmıyorum zira sürekli ağlayan yöneticiler sebebiyle herkes muhasebeci oldu.

Harfi harfine katilmaktayim. Beni camiamin basarilari alakadar eder. Oyuncumu 15+ milyon'a satmisim beni alakadar etmez. O yonetimin meselesi. Yonetimin meselesi takimi maddi yonden iyi yonlendirip basari elde etmek. Taraftarin gorevi ise yagmur camur dinlemeden desteklemek. Uzun suredir bu gorev tanimlamalari birbirine karışmaya basladi

Muslera 34
Yedlin 27
Luyi 26
Marcao 24
Sarrachi 21
Taylan 26
OnEkuru 22
Emre 26
Gedson 21
Kerem 22
Mohamed 23

muslera cikarsak ortalama 24 yil filan