Galatasaray, Elneny İçin Arsenal ile Anlaşmaya Vardı İddiası

3 seneler 4 seneler havada uçuşuyor. Maaş yıl geçtikçe azalsa, yine iyi ama o da yok

Bu maaş ve 4 yıllık sözleşme ile geleceğine inanmıyorum bi kere kendi dedikleri ile çelişir yönetim

Olacak iş değil, yıllık 2,5M den 4 yıllık anlaşma saçmalık.

Eylül ayının fırsat transferi Elneny midir.

Çok sinirlendim ama BCT nin kolpacı olması biraz rahatlatıyor ama bu transfer gerçekleşirse büyük yangın çıkar.

2 milyon ustu daha iyi oyunculara verilmeliydi. Minimum 2.5 milyon garanti gibi

Akbaba gitti, Aytaç giderse 1.5 milyon maaş bütçesi eksiliyor. 2.25 buna verilse çok zarar olmaz gibi ama adam burda oynamaz yatarsa boku yeriz işte. Atiba josef gibi iş ahlakı varmı önemli olan o

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BJK bunu alamayınca Josefi almıştı, ben açıkçası izlerim.

2,25 milyon avro maaş verilmesin. Karşıyım bu transfere ne olur o parayı vermeyin.

Maasi en fazla 1,5 milyon, bonservissiz ve sözlesmesi en fazla 3 yil olursa gelsin. Ama konusulan sartlara asla alinmamali.

Maaş bütçesinde doğru bir adım izleme yoluna girmişken tekrardan eski maaş sistemine dönülmesine karşıyım, gerekirse kiralık alıp geçici olarak denilen maaşlara gelebilir ama 2.25x3 veya 2.25x4 elimizi çok bağlıyor oyuncuyu satamıyorsun çünkü kimse o maaşları karşılamıyor. Asıl planımız olmadığından geçici çözüm olarak kiralık almak daha mantıklı gibi duruyor.

Hayırlı olsun camiamıza.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt