Tier 1 Galatasaray, Emerson Royal İçin Milan'la Görüşüyor

Evet Ocak ayı için iyi bir ekleme olur. Şu dönemde daha iyisini bulmak zor. Kiralık olur herhalde
Kiralık satın alma opsiyonlu olabilir. Walkeri aldılar çünkü. Boyu posu fiziği iyidir koşar çabalar mücadeleden kaçmaz daha ne olsun ayakları da öyle aman aman kötü değil. Daha 26 yaşında yanarak geliyor sürekli oynamış daha ne olsun abi.

Febe alir. Adamlar devamli oynattigi toocuyu bize niye versin? Verse bile kaca verir? En az 15 isterler

Elindeki tek sağ bek Jelert olan takımız. Sağ bek beğenmeme lüksümüz yok şu an.

Milan taraftari gerekirse biletini ben alirim gibi laflar soyluyor, hepsi gitsin diyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya ben sizin yapacağınız transfere güleyim.

Dünyanın en sakar abuk subuk sağ beklerinden bu herif ya. Ulan elindeki 20 kiloluk Jelertten iyi diye topçu mu alınır allah kahretsin süper lig için 6 ayda sağ beke nerdeyse 20 sıkıp hala tartışmalı isim alıyosunuz

kötü topçu bu baya belki fiziğiyle iş yapar ama düşük ihtimal

Nefes alsın yeter..

Kulübede adam yok..

fenere yakisan cirkef bir topcu ben sahsen karakterini hic begenmiyorum

Ülkenin yargı kararlarının sosyal medya tepkisine göre belirlenmesi gibi Okan hocanın oyun planı fırsat transferine göre değişiyor galiba.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

jacobs kadar defans yapsa yeter. Yediğimiz gollerin yarısı arkaya gelen toplarda mal gibi bakan bek hattına sahip olmamız.

Sağ bek denilen bölgede 0 adamımız var.

Barcelona bunu 31 Ocak 2019'da Atletico MG'den 12m Euro'ya alıyor
1 Şubat 2019'da 6M Euro'ya Betis'e veriyor
1 Temmuz 2021'de 14M Euro'ya geri alıyor
31 Ağustos 2021'de 25M Euro'ya Totnıma satıyor

Hiç bişi anlamadım

Jelert ve kaandan sonra dani alves cafu gibi gelir bizim taraftara ,gerçi kaanin hiçbir suçu yok

Geri
Üst Alt