Tier 1 Galatasaray, Emerson Royal İçin Milan'la Görüşüyor

Kimi alıyorsak alalım ama artık kalıcı çözüm olsun. Ben sıkıldım sürekli yama yapıyormuşuz gibi idarelik oyuncu almaktan.

Tabii devre arasında hele ki bir de bek oyuncusu nasıl bulacaksın o da ayrı sorun. Yaz'ın ben de şaşırmıştım bu kadar yüksek bonservis verip Jelert'i almamıza ama çocuğun bu kadar yetersiz kalacağını da hiç düşünmemiştim. En kötü Sabri gibi oynar, sağ kanatta sürekli git gel yapar, hücumda fazlalaşırız dedim içimizden geçti resmen.

4 aylığına alıyorsak ya da aldıktan 1 yıl sonra biz bu herifi nasıl göndeririz diye dertleneceğimiz bir adamsa almayalım abi. Gerçekten çok sıkıldım ben bu işten. Transfer yapmak kolay demiyorum ama Doue'nin ve Wan-Bissaka'nın alternatifinin Jelert olması imkansız. Ciddi bir saçmalık var ortada.

mesaji diger genel transfer basligina tasidim .

Jelert'le falan kıyas kabul etmez yaw. Jelert'in futbolcu olduğu şüpheli

Umarim opsiyonu cift haneli bir rakam olmaz. Yoksa gecici bir cozum olur, cift haneli bonservis verdikten sonra zaten daha iyisini bulursun sag beke.

Bitik, menajer kaktırması topçuları mıknatıs gibi çekiyor klüp. Belli son güne kalınmış yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milanın walker transferi sonrası bir yerlere çakmak için menajer üfürmesi olduğu kaynağından belli. Bir kaç güne ortalıktan adı silinir

Fabrizio Romano çok güçlü bir kaynak olsa da bu gücün farkındalığıyla çok fazla manipülasyon da yapıyor. Bir çok sitede Tier listelerinde 2 veya 3 olarak yazıldığını görüyorum. Güçlü menajerlerin basın sözcüsü gibi bir şey olmuş adam.

Zengin masuakusu gibi duruyor, jelert kaan sallaiden iyidir battı balık yan gider

Sakar ama iyi oyuncu. Aygır bek eksiğini kapatır.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt