Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.543
- 8.695
- 2.163
Geliyorsa kiralik opsiyonda zorunlu olmasin, bu herifin skills videolarinda genelde kayarak savunma yapiyor, bozim ligde durmadan faul calarlar bunun yaptigi harekete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes gömüyor ama hala isteniyor gelsin söveriz.Hiç milanın son maçlarını izleyen oldu mu ben sırf bu adam kadroda var diye 11k'lık kupon bozdurdum, heriflerin instagram maç postlarında saniye başına küfür yiyen biri gelmiş geçmiş en kötü transfer olarak nitelendiriyorlar. İnanılmaz kötü oynamasının dışında aşırı laubali bir adam masuaku, Zaha, ve leroy sane'nin vucut hallerini tek bir oyuncuda topladıklarını düşünün biraz da batsuayi ekleyin alın size emerson. Salak saçma gülüyor falan pozisyonlarda. Ha Türkiye ligi bura gelir kral olur lafları yutarız ona diyecek bir şey yok ama inanılmaz vurdum duymaz bir adam bizim taraftar sinir krizi geçirir
Çöp vergisini kiracı mı öder mal sahibi mi?Mal şahibi ise çok çıkar bu sene bize vergi.yazın ismi çıkmıştı herkes çöp çekiyordu inş iyi çıkar
3.5 yılda 7 bek aldık galiba.
Açık grup mu hocam bunlar ? böyle futbol - oyuncu muhabbeti ekseninde dönen yabancı gruplar bakıyorum da, dil geliştirme amaçlı o yüzden sorayım dedim.
Muradım doğru bilgi mi senin çevren hem kalın hem de çok geniş. Aurier in Real Madrid e transferini dünyaya ilk sen duyurdun. Clash aman Emerson Royale i teyit ettirebildin mi ? Renkdaşlarının senden gelecek bilgiye ihtiyacı varHayırlı olsun..
yok hocam, üniversite arkadaşlarım italya'da okuyorum benAçık grup mu hocam bunlar ? böyle futbol - oyuncu muhabbeti ekseninde dönen yabancı gruplar bakıyorum da, dil geliştirme amaçlı o yüzden sorayım dedim.
Başarılar hocam.yok hocam, üniversite arkadaşlarım italya'da okuyorum ben![]()