Tier 1 Galatasaray, Emerson Royal İçin Milan'la Görüşüyor

Geliyorsa kiralik opsiyonda zorunlu olmasin, bu herifin skills videolarinda genelde kayarak savunma yapiyor, bozim ligde durmadan faul calarlar bunun yaptigi harekete

Kazıklanıyoruz, cimere yazıyorum

Hiç milanın son maçlarını izleyen oldu mu ben sırf bu adam kadroda var diye 11k'lık kupon bozdurdum, heriflerin instagram maç postlarında saniye başına küfür yiyen biri gelmiş geçmiş en kötü transfer olarak nitelendiriyorlar. İnanılmaz kötü oynamasının dışında aşırı laubali bir adam masuaku, Zaha, ve leroy sane'nin vucut hallerini tek bir oyuncuda topladıklarını düşünün biraz da batsuayi ekleyin alın size emerson. Salak saçma gülüyor falan pozisyonlarda. Ha Türkiye ligi bura gelir kral olur lafları yutarız ona diyecek bir şey yok ama inanılmaz vurdum duymaz bir adam bizim taraftar sinir krizi geçirir

Hiç milanın son maçlarını izleyen oldu mu ben sırf bu adam kadroda var diye 11k'lık kupon bozdurdum, heriflerin instagram maç postlarında saniye başına küfür yiyen biri gelmiş geçmiş en kötü transfer olarak nitelendiriyorlar. İnanılmaz kötü oynamasının dışında aşırı laubali bir adam masuaku, Zaha, ve leroy sane'nin vucut hallerini tek bir oyuncuda topladıklarını düşünün biraz da batsuayi ekleyin alın size emerson. Salak saçma gülüyor falan pozisyonlarda. Ha Türkiye ligi bura gelir kral olur lafları yutarız ona diyecek bir şey yok ama inanılmaz vurdum duymaz bir adam bizim taraftar sinir krizi geçirir
Herkes gömüyor ama hala isteniyor gelsin söveriz.

Boeyi satmasaydık daha iyiydi.
Şerefsiz bayern bok vardı salça oldun herife

Bunu alırlarsa Okan’a saygım biter transfer konusunda, 2- oyuncu izlenmeden isme göre transfer yapıldığını düşünürüm.

Çöp oğlu çöp saçma sapan bir adam.

Bizde iş yapar.

Elimizde 2 tane sağ bek var ve ikisiyle de olmuyor,

Jelert - Fiziksel anlamda yetersiz. Şu adamda zaten biraz fizik olsa derdimiz olmazdı.
Kaan - Top tekniği, oyun görüşü vs gayet iyi ancak ligin en yavaş oyuncularından biri. Olmuyor.

Bize sağ beke fizikli ve süratli bir oyuncu lazım.

Hah Emerson Royal, Milan gibi elit kulüplerin ilk 11 oyuncusu olamaz bu doğru. Seviyesi o değil. Ama TSL gibi fiziksel gücün ön planda olduğu bir ligde çok iş görür. Avrupa'da zaten çıkacağımız sayılı büyük maç var (rakip anlamında diyorum), onlarda da idare eder gayet.

17 maç 0 gol 0 asist. Bek denen gereksiz mevki için boşa transfer yapıyoruz her yıl bir sürü

Yılın bidonu Melo efsanemiz olmuştu. Ha keza davinson da öyle. tottenham kurtulduğuna çok sevinmişti. Torreiraya Arsenal forumlarında denilmeyen kalmamıştı.

Hayırlı olsun..
Muradım doğru bilgi mi senin çevren hem kalın hem de çok geniş. Aurier in Real Madrid e transferini dünyaya ilk sen duyurdun. Clash aman Emerson Royale i teyit ettirebildin mi ? Renkdaşlarının senden gelecek bilgiye ihtiyacı var 👀😍

Herifler bize zorunlu opsiyon ile yerleştirmeye çalışıyor.Zaten almamda alıyorsamda zorunlu almam.

Geri
Üst Alt