Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

2-3 sene önce forumda en çok istenen oyunculardan biriydi.

Maaşı aşırı olmayacaksa denenebilir.

4 sene önceki konuyu diyor. aradan 4 sene gecmis emrah hala antalya'da yedek oyuncu konumunda. nesini istiyoruz anlamiyorum. abv dursun diyesim geliyor.

Ben dünkü konu mu dedim Murhan, kaç yıl önce olduğunu belirttik zaten.

Adam yetenekli olmasa niye istensin, demek ki kendini göstermiş o dönem ki gösterdi de.

Kimse Messi falan olduğunu iddia etmiyor ayrıca tutarsa bonservissiz rotasyon oyuncusu kazanmış oluruz diyoruz tutmazsa da bonservisi ve maaşı olmadığı için göndermek zor olmaz. He bir de tutmazsa "biz demiştik vizyonsuzlar xD" diye kendini tatmin edecek tayfa memnun olur o kadar.

Ayrıca sözleşme uzatmadığı için kadro dışı kaldı diye biliyorum, o şekilde haberler çıkmıştı.

2-3 senedir serbest dususte.100 bin euro maas bile fazla.İlla Antalya'dan biri alinacaksa (Alanya'da kiralik bildigim kadariyla) Emre Akbaba var.Bundan daha kaliteli,daha yukselis cizgisinde.

hakketten aldık mı bu çapsızı antalyadan offf wallahi offf içim daraldı bir paketten fazla içtim bugün sigara emre ile sözleşme imzalanırsa admin direk ceza atabilir bana yoksa ana avrat gidicem

Size mustafa sarp gibi yeteniksizler lazım,adam yetenekli ve takımda duzenli oynatılırsa gökhan töre etkisi yapar,emre güral tolgay ve emrahı alıp yerli transferini kapatmak lazım, sonra bir forvet ve defansa takviye ile iyi bşr takım oluruz ayrıca umarım bruma kalır

Emrah Alanyaspor'a yakışır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size mustafa sarp gibi yeteniksizler lazım,adam yetenekli ve takımda duzenli oynatılırsa gökhan töre etkisi yapar,emre güral tolgay ve emrahı alıp yerli transferini kapatmak lazım, sonra bir forvet ve defansa takviye ile iyi bşr takım oluruz ayrıca umarım bruma kalır

Basbaya komisyon transferi buda engin de ne töresi max donk olur bunlardan.

Biz çöplerden kurtulacağız diye beklerken bunlar çöplere takviye yapma derdinde :red:

O mükemmel transfer dönemi 2011-2012 sezonundan sonra istisnasız her sene, iyi oyuncuları gönderip gereksiz oyuncular transfer etmeye başladık. Hala devam ediyor bu.

Basbaya komisyon transferi buda engin de ne töresi max donk olur bunlardan.
Yüz defa karşı çıktıysak 97sinde haklı olduğumuz sonradan anlaşıldı. Yerlileri pohpohlamaktan bıkmadık. Antalya'nın yedeğine talip olmak bile ihanettir, transfer etmek şerefsizliğe girer.

Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı kanat oyuncusu Emrah Başsan'a yıllık 300.000 TL ödeyecek. (Lig TV)

Geri
Üst Alt