Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrah duran top,frikik kullanıyo.çalım yeteneği,şutu var.olcan defolup gitse yeridir.Yalnız Olcan gönderilip bu hamle olursa kızmam pek. Olcan'ın aldığı para valla israf...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yalnız Olcan gönderilip bu hamle olursa kızmam pek. Olcan'ın aldığı para valla israf...
emrah duran top,frikik kullanıyo.çalım yeteneği,şutu var.olcan defolup gitse yeridir.
aynen.bu ligden genç olarak alınacak 4 futbolcu var.engin bekdemir,emrah(riskli olsa da ),oğulcan çağlayan ve orkan çınar : )Millet diyor ya neden yerli transferi yapılıyor. 14 yerli zorunluluğunu unutuyorlar herhalde. Yoksa bana kalsa yerli olarak alacağın oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez
Engin Bekdemir'de alınmalı bence. Tabi bu hamleler yapılırken elimizdeki çöp yerliler göndermeliyiz.
aynen.bu ligden genç olarak alınacak 4 futbolcu var.engin bekdemir,emrah(riskli olsa da ),oğulcan çağlayan ve orkan çınar : )
aynen.bu ligden genç olarak alınacak 4 futbolcu var.engin bekdemir,emrah(riskli olsa da ),oğulcan çağlayan ve orkan çınar : )
twiiterdan tabiki : )Orkan'a nazar değirdik. Çocuğun ayağında kırık mı ne var diye haberler vardı.
Hocam bu Engin pazartesi imza atacak haberini bereden duydun?
twiiterdan tabiki : )
aaa evet irfan da var.ahmet ve uğuru bilmiyorum.fazla dikkat etmedim onlara : )İrfan, Ahmet hatta Uğur'u da unutmayalım renktaş Gençlerbirliği'nden
takasla falan getirsek oldukça güzel olur yerli rotasyonumuz için
Böyle adamları uygun maliyetle almak kötü transfer sayılmaz
moussetti bikaç gün öncesine kadar hala yazıyolardı.şu an ses seda yok : ) mousset ve lusamba alınırsa uçarım : )Sergen fransa 2.liginden topçu gelmiyo mu hiç başlatmayın enginine , emrahına![]()
lig tv sampaoli ile görüşülecek dedi.sabah fanatikte haber yapmıştı.Daha hoca bulmadık anasını satayım bizde burada ümitli ümitli bekliyoruz. Yazık bize arkadaş...
Lige havlu atalı 2-3 ay oldu neredeyse ama hala hoca yok. Cidden yuhhhhj