Galatasaray, Emrah Başsan ile Anlaşmaya Vardı!

Uff bir kanat da Yasin... ötekinde Emrah. Yakarızzz

-----Selçuk Bilal
Emrah Wes Yasin
---------XXX--

300 bin azda olsa giden para çöpe gidiyor. Ayrıca böyle böyle takım yeni çöplerle kabarmaya devam ediyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çolak gibi yetenekli adamdan vazgeçip Emrah'ı almak attan inip eşeğe binmek gibi.

Çolak da midilli kaldı belki ama bu çocuk da gevşek.

Yalnız Olcan gönderilip bu hamle olursa kızmam pek. Olcan'ın aldığı para valla israf...

Sent from my iPhone using Tapatalk

300 binse bedava şu şartlarda

Berbat bir sezon geçirse bile anadolu'dan talibi çıkar

Tutarsa iyi 1 oyuncu kazanmış oluruz

emrah duran top,frikik kullanıyo.çalım yeteneği,şutu var.olcan defolup gitse yeridir.

Millet diyor ya neden yerli transferi yapılıyor. 14 yerli zorunluluğunu unutuyorlar herhalde. Yoksa bana kalsa yerli olarak alacağın oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez

Engin Bekdemir'de alınmalı bence. Tabi bu hamleler yapılırken elimizdeki çöp yerliler göndermeliyiz.

emrah ilk çıktığında geleceği çok parlaktı arkadaşlar.baya övülyodu.şöyle diyim yasinin 2015te verdiği katkıyı verebilir seneye,aklını kullanırsa futbolunu daha da geliştirebilir.ben asıl engin bekdemiri bekliyorum.pazartesi imzalar atılcakmış enginle.

hay sizin vizyonunuza neyse en azından Aysal'ın Terim sonrası dönemde olduğu gibi yerlilere milyon €'lar saçmıyorlar. Vizyon sahibi başkanımızın Salih,Tarık gibilerine verdiğimiz paralardan sonra bu vizyonsuzların yaptığı yerli transferlere kızamıyorum.

Millet diyor ya neden yerli transferi yapılıyor. 14 yerli zorunluluğunu unutuyorlar herhalde. Yoksa bana kalsa yerli olarak alacağın oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez

Engin Bekdemir'de alınmalı bence. Tabi bu hamleler yapılırken elimizdeki çöp yerliler göndermeliyiz.

aynen.bu ligden genç olarak alınacak 4 futbolcu var.engin bekdemir,emrah(riskli olsa da ),oğulcan çağlayan ve orkan çınar : )

aynen.bu ligden genç olarak alınacak 4 futbolcu var.engin bekdemir,emrah(riskli olsa da ),oğulcan çağlayan ve orkan çınar : )

Orkan'a nazar değirdik. Çocuğun ayağında kırık mı ne var diye haberler vardı.

Hocam bu Engin pazartesi imza atacak haberini bereden duydun?

İrfan, Ahmet hatta Uğur'u da unutmayalım renktaş Gençlerbirliği'nden

takasla falan getirsek oldukça güzel olur yerli rotasyonumuz için

Böyle adamları uygun maliyetle almak kötü transfer sayılmaz

Yeter ki gereksiz milyon eurolar dökülmesin

İrfan, Ahmet hatta Uğur'u da unutmayalım renktaş Gençlerbirliği'nden

takasla falan getirsek oldukça güzel olur yerli rotasyonumuz için

Böyle adamları uygun maliyetle almak kötü transfer sayılmaz
aaa evet irfan da var.ahmet ve uğuru bilmiyorum.fazla dikkat etmedim onlara : )

olcan'da gitsin bu adamlar da gelmesin kardesim.

çöp'ün yerine çöp almak gibi birşey. hic almasan ortada çöpte olmaz otomatikmen.

Daha hoca bulmadık anasını satayım bizde burada ümitli ümitli bekliyoruz. Yazık bize arkadaş...

Lige havlu atalı 2-3 ay oldu neredeyse ama hala hoca yok. Cidden yuhhhhj

Daha hoca bulmadık anasını satayım bizde burada ümitli ümitli bekliyoruz. Yazık bize arkadaş...

Lige havlu atalı 2-3 ay oldu neredeyse ama hala hoca yok. Cidden yuhhhhj

lig tv sampaoli ile görüşülecek dedi.sabah fanatikte haber yapmıştı.

Geri
Üst Alt