Galatasaray, Emre Akbaba ile Sözleşme Yenilememe Kararı Aldı

Forumda bunun yüzünden ilk kez ban yedim hem de üst üste o kadar nefret ettim. Daha önce de söyledim kimse bizim kadar Galatasarayli değil arkadaş yok parayı seçmemiş de bilmem ne. 10 milyon lira para alıyor kaç senedir bi nanesini göremedik duygusallığa gerek yok defolup gitmeli sezon sonu teşekküre bile gerek yok.

emre taşdemir vitaminsizinde ne buldularda devam ediyorlar belhanda denen dolandırıcıya 1 milyon euro bile fazla yol verin nereye gidiyorlarsa gitsinler
Yani forum olarak hepimiz en ufak hatasını bekledik sövmek için ama oynadığı maçlarda hep öne çıkan adam oluyor Taşdemir. Sakatlik tam bir kabus sarachi ve Taşdemir için ve kronikler bu yüzden makul bir ucrete oynayabilir bence bir sene daha.

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuların durumu belli oldu.

Muslera, Donk, Arda ve Emre Taşdemir ile de sözleşme uzatmayı planlayan sarı-kırmızılı takım, ücretinde fedakarlık yapması durumunda Belhanda ile de uzatmayı düşünüyor.

Emre Akbaba ile Sözleşme Yenilememe Kararı Aldı , Emre Akbaba ile yollar ayrılacak.

Ekli dosyayı görüntüle 113689

(A Spor)
makul ama genede indirim yapar maç başına ve başarıya endeksli bir sözleşem yapılırsa neden olmasın. takasla vermek istediğimiz Okan Buruk Suat kaya ergün penbede buna benzer hayal kırıklılığı yaşattı ama sonunda müthiş final yaptılar. bu çocuk bekleneni vermedi ama yetenğine inanıyorum ama son karar Fatih hocanın olmalı.

Sol iç olmaz, kanat olmaz. Forvet arkası, yardımcı forvet olur. Ama bizde öyle bir rol yok şu an. Mantıklı olan yolları ayırmak olur. Ligde çoğu takımda iş yapar. Hakkında hayırlısı olsun.

Sözleşme uzatmama kararı değilde bildiğim adam kendisine önerilen parayı kabul etmiyor sanırım 5 milyon Tl civarı bir para öneriliyor ama Emre 9-10 milyon Tl civarı para istiyor verdiğimiz parayı yükseltmeyeceğiz sanırım ki doğru olanda budur. Önerilen paranın üstüne çıkılmamalı Belhanda içinde maksimum 1.5 milyon bonuslar falan dahil şekilde olmalı.

Sözleşme uzatmama kararı değilde bildiğim adam kendisine önerilen parayı kabul etmiyor sanırım 5 milyon Tl civarı bir para öneriliyor ama Emre 9-10 milyon Tl civarı para istiyor verdiğimiz parayı yükseltmeyeceğiz sanırım ki doğru olanda budur. Önerilen paranın üstüne çıkılmamalı Belhanda içinde maksimum 1.5 milyon bonuslar falan dahil şekilde olmalı.

7m TL’yi zar zor topladık yardım kampanyasında, bu herife harcanan 5 bin TL bile fazla

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Böyle sakatlık yaşayan adamlara 50 bin Euro aç kalmasın diye ve maç başı 15 bin Euro vereceksin.
Oynarsa kazanır oynamazsa kendi bilir.

Gscimbom mobil

Emre Akbabaya yagmurlu gunde su vermem

Sene sonu bir şekilde aşağıda ismi yazılı oyuncularla yollarımızı ayırmamız lazım.

Emre Akbaba
Emre Taşdemir
Şener Özbayraklı
Fatih Öztürk
Omar Elabdellaoui
Etebo
Ömer Bayram
Belhanda
Arda Turan
Onornwafor
Falcao
Diagne
Babel

Bu oyuncuların hiç biri gerek yaşı gereği gerekse de yoğun sakatlıklardan sonra form tutamamalarından ötürü takıma olumlu bir fayda sağlayamamaktadır. Bu oyuncular ayrıldıklarında yerlerine genç ve daha cüzi rakama oynayacak oyuncular transfer edilebilir.

Kerem Aktürkoğlu gibi daha nice cevherler var. Hele ki Balkanlarda o kadar iyi genç potansiyelli oyuncular var ki, biz bu pazara hakim olamıyoruz.

Uzatılacak deniyordu 1 ay önce ama 1 aydır felaket ötesi oynuyor umarım Fatih Hoca bu hatayı yapmaz..Cüzi ücretle uzatırsak da mutlaka bir yere kiraya gönderilmeli kendini toplaması lazim

Albayrak daha yeni Emre’nin sozlesmesi sorun olmaz diye aciklama yaptı.

Rakam düşük olursa bence sıkıntı yok, ayağı kırıldı şerefsiz Rizespor’un kasapları yüzünden. İnşallah hem yaptıranlar hem de yapanlar yaptıkları zulmün bedelini hem bu dünyada hem ahirette öderler.

Geri
Üst Alt