Galatasaray, Emre Akbaba Transferini KAP'a Bildirdi

Dün transfer yapılmadı diye yönetime sövülüyordu herkes Albayrak'a küfrediyordu burada, şimdi niye aldık pahalı falan deniliyor. Hakikaten ilginç. Kulübe maliyeti 3 milyon euro zaten, kalanı sponsorluk. Bana kalsa da beklenmeliydi devre arasına kadar ama tekrar ediyorum herkes eleştiriyordu burada yönetimi.

Baktim belhanda imzaladiginda euro tam 4 liraymis . Bugun 7

Demek ki 3,35 carpi 4/7 idealdir (bonus da koymayalim)

1,9 milyon euro ediyor

Tabiiki hayır çünkü Belhanda da o paraları etmiyordu ama yine de Fransa şampiyonluğu, ŞL tecrübesi, Almanya, Ukrayna ligi tecrübesi falan vardı.

Anadolu'dan aldığın ve belki de 100 bin euro sözleşmesi olan adama neden 19 katını vereceğiz

Dün transfer yapılmadı diye yönetime sövülüyordu herkes Albayrak'a küfrediyordu burada, şimdi niye aldık pahalı falan deniliyor. Hakikaten ilginç. Kulübe maliyeti 3 milyon euro zaten, kalanı sponsorluk. Bana kalsa da beklenmeliydi devre arasına kadar ama tekrar ediyorum herkes eleştiriyordu burada yönetimi.

Elestirenler cok mutlu Albayrak'a falan tipi ve sivesiyle ilgili laf soktular huzurlular su an

Resmen oyuna getirdi sark kurnazi Alanya baskani bedavaya alacagimiz adama 4m verdik

Elestirenler cok mutlu Albayrak'a falan tipi ve sivesiyle ilgili laf soktular huzurlular su an

Resmen oyuna getirdi sark kurnazi Alanya baskani bedavaya alacagimiz adama 4m verdik
O dallamaya para kazandırmamalıydık bana kalırsa da. Emre bizim uşağımız mıymış bizi beklesinmiş vb salak salak şeyler yazanlar oldu bekleyelim yazdığımda. Galatasaraylı eleman belli, niye beklemesin? Sevinip sevinmeme konusunda yüzde elli yüzde elliyim.

Ben takim ici dengeleri de gozetiyorum , forumda en muhasebeci kilikli adamim , surekli satin almayin diyen adamim

Ama aldigin adamin maasini gomersen , sartlarini iyi tutmaz isen performans alamazsin

Bir de yanlis bir dusunce var , piyasa basliginda euro dolar arttiginda ulke bitti , fakirlestik , yahut bunlarin acisi 1 sene sonra fiyatlara yansiyinca cikacak diyen kisiler dakikalar sonra bir oyuncu ile yapilacak sozlesmede bu dusuncelerinin baskalarina uyarlanmis halini tam tersi sekilde savunuyorlar

Pahaliligin zenginleri ya da cok kazananlari etkilemeyecegi gibi bir dusunce var

Emre , benzer durumdaki takim arkadaslari kendisine gore dunyalari kazanirken onlarin 5 te biri parayi alirsa elbette bundan hosnut olmayacaktir

Hayırlı olsun,iyi veya kötü diyemem doğru düzgün izlemedim emreyi bugüne kadar.Maaşı tl olur umarım.

Dkzz6yjXoAAIMcA.jpg

O dallamaya para kazandırmamalıydık bana kalırsa da. Emre bizim uşağımız mıymış bizi beklesinmiş vb salak salak şeyler yazanlar oldu bekleyelim yazdığımda. Galatasaraylı eleman belli, niye beklemesin? Sevinip sevinmeme konusunda yüzde elli yüzde elliyim.

Artik bir de performansi fos cikarsa Ali Koc bize ilk golunu atmis olur

Neredeyse 30m TL'lik bir gol

Forma numarası 10 yapılıp hem belhanda nın üstündeki yük çıkar hem de o formanın ağırlığını taşıyacak biri olduğu için tepki görmez

tarihin en görkemli imza töreni kendisine yapılmalıdır..

Çavuşoğlu ailesini üzmemişiz maşallah. Şaka gibiyiz yarın yine ffp diye ağlamaya başlarsınız artık. Sonuçta 17 ağustos tarihli transferler ffpden muafmış.

Geri
Üst Alt