Galatasaray, Emre Akbaba Transferini KAP'a Bildirdi

Fiyat gayet uygun bu piyasada. 26 yaşında,yerli,2-3 senedir düzenli olarak iyi istatistikler tutturan bir isim.

Sözleşmesi bitmek üzere olmasa en az 7-8 verecektik.

Hayırlı olsun tavrıyla gönlümüzü kazansa da başarılı olamayacak bence..

emreyi aldığımız ayrı, fenere babayı vererek aldığımıza ayrı mutlu oldum..

Yönetim sonunda bir iş becerdi, umarım tüm bütçeyi bu transfere gömmemişlerdir. Hayırlısı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zaman sonra ceza sahasi disindan kaleyi yoklayan bir oyuncu aldik, hayirli olsun

1 yıl kalmış adama 4 milyon gömmek mallık doğru ama başarılı olursa getirisi daha fazla olacak

Hayırlısı olsun

Galatasaray'ın şu maddi durumunda, şu transfer piyasasında bize ne önerirdiniz Ahmet Bey? Soruyu yanıtlayacaksanız kadrodaki oyuncuların sözleşmelerini ve döviz kurunu dikkate alarak cevaplarsanız sevinirim.
Satın alacaksanız Rodriges tarzı oyuncular.
Veya Kiralık .

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Fenere saplayan emre oldu muhtemelen oyuncu bizi seçmese alamayacaktık. Kendisine 10 numaralı forma derhal takdim edilmelidir.

Değiştireyim, sözleşme bitişine 3 yıl kalmış Emre Akbaba'ya da 4 milyon euro vermek mallıktı, kur olmuş 7 küsür 30 milyon TL demek. TL bazında Sneijder daha ucuza alınmıştı.

Cok sukur. Forvet arkasi belhanda gibi gol atmasi mucizeye bagli olan bi herifi o pozisyonda seyretmek zorunda kamayacagiz!

Hosgeldin Emre !

Biz 3 verdik gerisi sponsor bizi ilgilendirmez. Bi iki sene sonra yerli siniri gelse napacaz? Iyi oldu elimizden kapmasi fenerin daha kotu olurdu.

Değiştireyim, sözleşme bitişine 3 yıl kalmış Emre Akbaba'ya da 4 milyon euro vermek mallıktı, kur olmuş 7 küsür 30 milyon TL demek. TL bazında Sneijder daha ucuza alınmıştı.

Selçuk transferine benziyor biraz

Bakarsın Alanya performansının üstüne bile çıkar bu paralar konuşulmaz bile o zaman

Belhanda vari oynarsa dediğin olay sıkça söz edilecek,yönetim kumar oynadı ama bence doğru olan yapıldı.Emre'yi Fb ye kaptırmak hoş olmazdı

Ali Koc rezil oldu kendini belli etti falan diyeceksiniz de bunlari umursadigini sanmiyorum

Bize 1m fazla harcatti bence net bir basaridir zaten Fenerli onur gurur haysiyet taktigini sanmam

Selçuk transferine benziyor biraz

Bakarsın Alanya performansının üstüne bile çıkar bu paralar konuşulmaz bile o zaman

Belhanda vari oynarsa dediğin olay sıkça söz edilecek,yönetim kumar oynadı ama bence doğru olan yapıldı.Emre'yi Fb ye kaptırmak hoş olmazdı

Emre'yi beğeniyorum zaten 1.5 yıldır falan da öneriyordum ama maliyet çok yüksek, bu bizim 8 numara ve stoper için de elimizi zayıflatacak.

İyi bir yapıda katkı verecektir ama ŞL seviyesi için tartışılır çünkü pasları ve şutları ortalama üstü olsa da tempo olarak iyi bir oyuncu değil.

Geri
Üst Alt