Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Hatipoğlu solbek oynasa bundan daha az mı katkı verecek?
Yazık değil mi bu çöpe kamyon dolusu verilecek paraya?

Zımba bu iş yattı bizim topçumuz demedi mi ne oldu geri

Dün Arda transferinden sonra Samiyen Gs trasnferi kapattı demişti buna inanmak istiyorum şahsen. Artık hiç gerek yok Eren'e ha3'lünün solunda da oynar kendisi belki ama 4-5 milyonlar falan hiç gerek yok Bjk-Fb alsın bize de çalım atsınlar.

2 transfer istemiyordum birisi kutucu birisi de elmali ikisini de aldık.. cuesta dahil bence tüm diğer transferler iyi..

bu transfer döneminde maşallah 3 kere transfer ettik heralde bunu :D

Forumdan kura çek random birini koy bunun karşısina o bile yatırır kaldırır bunu.Zaten bireysel hatadan gol yiyip duruyoruz şaka mısınız ya bu adam olmayan pozisyonda rakibe gol attirabilir her şekilde

Lig içinden yerli oyuncu almanın önüne çok büyük bariyerler yerleştirdi koç ve ona hizmet eden yığınlar. Bu yüzden Alanya-Sivas-Kasımpaşa-Rize-Bodrum-Başak-Kayseri-Hatay gibi takımlarda parlamış yerlileri alamıyorsun. Oyuncu biraz iyiyse BJK ve FB'ye pay ediliyorlar hemen.

Bu sebeple milli takım havuzundaki alınma ihtimali olan yerlilerin alınmasını uzun vadede doğru buluyorum.

Bizim yöneticiler Eren ismine doyamayıp Altınordu'dan solbek Eren Kaya'yı transfer ettiler:). Bence çok daha iyi olur 15.20 dakikada olsa izleme fırsatı buluruz inşallah.17 yaşında ama izleyenler yorum yaparsalar çok daha iyi olur.Nur topu gibi yeni solbekimizde oldu.Bakarsınız 1.solbek olur. Kim bilir.

Eğer 3 milyondan fazla verildiyse bence yanlış iş ama diyecek bir şey yok. Hayırlı olsun umarım Kasımpaşa performansına geri döner.

Bizim sözde futbol aklını oluşturanlar, kadro mühendislik fakültesi açsa baraj altı puanla bile girilen bir bölüm olurdu. Vallahi kafayı yiyeceğim artık kulübün paralarını çöpe atıyorlar göz göre göre

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt