Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol beke oyuncu lazım bu konuda herkes hemfikir ama vasat oğlu vasat bir oyuncuya genc diye 4milyon verilirmi yazık gunah

Soru işareti bir isim. Bakalım performans verebilecek mi

altyapi dan sol bek cikaramiyorsak - kapatalim gitsin .

bold mesafeli oldugum bir oyuncudur kendisi . bir cok yonden yetersiz . bu yorumu da sanirim bi trabzon macimiz donemi sevgili @Murat Durmaz'a yanit babinda yazmistim cok onceleri... - hatirlamissindir sanirim :unsure:.

illa alinacaksa da - bu belirtilen $ e olmasin .

saygi ve selamlar .

Kötü oyuncu üzgünüm. Umarım gelişimiyle durumu tersine çevirebilir. Gağassaray seviyesinde bir oyuncu asla değil.

Rotasyonda yedekte iş yapacak oyuncu la işte. Ne istiyonuz

Eren 5 diye hemen alevlenmeyin, belki 3 filandır. Frank'ın maaşınada 2,5 bonservise 8+1 diyorlardı.

Ayrıca ben Eren'in o kadar yerden yere vurulacak biri olduğunu düşünmüyorum. 4'lüye döneriz solbek oynar, bazı hafif maçlarda 3'lü kanat beki ve sol stoper bile oynayabilir. Çöp süperlig de milli takımda oynamış ve ts de banko oynayan yaşı genç sayılacak yerliye hayır demem. Şikecilerin levent bile katkı veriyor, eren bizim takımda daha iyi katkı verir, ts defansı çok sorunlu bir takım.
Kesinlikle katılıyorum

3lu savunma oynayacaksak cok cok gereksiz bir hamle. Okan hoca 4lu oynamak icin herseyi yaptigina gore, Jakobs'un sakat, Berkan ve Jelert'in oranin adami olmadigi dusunuldugunde Eren'in yerin dibine sokulmasini anlamiyorum.

Bence iyi oldu kendini geliştirir umarım.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 lü oynayacağımız kesinken çok gereksiz bi hamle hele de bu paralar doğru ise. Sol stoper falan çıkarırım mı deniyor acaba, öyleyse o da yanlış.

Neyse hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok. Karakterli bi çocuk ama, savaşır sahada.

Bir yürüyün gidin işinize yaw eren elmalı nedir ? 3-5-2 de oynama ihtimali bile yok bu herifin bir de para vermişler Allah'ın yeteneksizine

TS zaten Kpaşa'dan 3,6 mio EUR verip almıştı bonservisini. Hemen hemen aynı tutara alıyoruz. Daha iyisi olabilirdi elbette.

TS zaten Kpaşa'dan 3,6 mio EUR verip almıştı bonservisini. Hemen hemen aynı tutara alıyoruz. Daha iyisi olabilirdi elbette.
Neden alıyoruz ben onu söylüyorum. Yazın bakarsın sistemine göre, daha da ucuza getirebilirsin Eren fetişi var ise kim istedi bilmiyorum ama. Sistem şuan üçlü görünüyor, olmak zorunda. Yani ne gerek vardı kral, almasaydık daha iyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt