Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.112
- 35.208
- 3.758
Sol beke oyuncu lazım bu konuda herkes hemfikir ama vasat oğlu vasat bir oyuncuya genc diye 4milyon verilirmi yazık gunah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BB den her an cikabiliriz.yetmez..
BB den ya çık - çıkamıyorsan BB'yi satın al
Kesinlikle katılıyorumEren 5 diye hemen alevlenmeyin, belki 3 filandır. Frank'ın maaşınada 2,5 bonservise 8+1 diyorlardı.
Ayrıca ben Eren'in o kadar yerden yere vurulacak biri olduğunu düşünmüyorum. 4'lüye döneriz solbek oynar, bazı hafif maçlarda 3'lü kanat beki ve sol stoper bile oynayabilir. Çöp süperlig de milli takımda oynamış ve ts de banko oynayan yaşı genç sayılacak yerliye hayır demem. Şikecilerin levent bile katkı veriyor, eren bizim takımda daha iyi katkı verir, ts defansı çok sorunlu bir takım.
Neden alıyoruz ben onu söylüyorum. Yazın bakarsın sistemine göre, daha da ucuza getirebilirsin Eren fetişi var ise kim istedi bilmiyorum ama. Sistem şuan üçlü görünüyor, olmak zorunda. Yani ne gerek vardı kral, almasaydık daha iyiydi.TS zaten Kpaşa'dan 3,6 mio EUR verip almıştı bonservisini. Hemen hemen aynı tutara alıyoruz. Daha iyisi olabilirdi elbette.