Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günü Eren Elmalı'nın geleceğini Trabzonspora çok yakın avukat bir arkadaştan öğrendiğimi söyleyince Veli Baltacı ve Onur Adıbelli postumuza itibar ederken (ki ilk kez bir duyum ilettim) Ekin Amad önderliğinde bazı arkadaşlar dalga geçtiler. Yüzleri kızarır mı sanmıyorum. Selametle...

Cumartesi günü Eren Elmalı'nın geleceğini Trabzonspora çok yakın avukat bir arkadaştan öğrendiğimi söyleyince Veli Baltacı ve Onur Adıbelli postumuza itibar ederken (ki ilk kez bir duyum ilettim) Ekin Amad önderliğinde bazı arkadaşlar dalga geçtiler. Yüzleri kızarır mı sanmıyorum. Selametle...
Kardeş müjdeli haber vermiş gibi mi olmuşsun sen şimdi? Bildiğin kara haber bu verdiğin bilgi
Kara haber de tez duyulur şarkısı bile var

tatavayi birak da duyum ver reis

Eren bombos bir herif ama yoneticilerin caylakligi ve beceriksizligi yuzundenalinabilecek isimler icerisinde yazin buraya ilk yazdigimizda cok laf isittik, bir coklarina da derdimizi anlatmaya calistik. Memlekete ne idugu belirsiz yabancilari topladilar, topcu cikmiyor diye. Gittiler muzmin sakata zorunlu opsiyonlu sozlesme verdiler. Ne oldu? Gene dedigimize geldiniz. Her seyi tahmin edilm3si bu kadar kolay bir futbol ortamindayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt