- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
yer kalmadıDöner dolaşır Berkan oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yer kalmadıDöner dolaşır Berkan oynar
Nası yeryer kalmadı
Otobüs dolmuşNası yer
Ayakta gelsin bi numarası yok beğenmediğim bi topçuOtobüs dolmuş
çok gerginsinAyakta gelsin bi numarası yok beğenmediğim bi topçu
Allah belasını verdin bu yabancı sınırının
Geriyor beni bu ülke futbolu. Fb ye koymadan gevşeyemeyeceğimçok gerginsin
4-1 skorGeriyor beni bu ülke futbolu. Fb ye koymadan gevşeyemeyeceğim
Off ne olur be hayali bile güzel4-1 skor
Kardeş müjdeli haber vermiş gibi mi olmuşsun sen şimdi? Bildiğin kara haber bu verdiğin bilgiCumartesi günü Eren Elmalı'nın geleceğini Trabzonspora çok yakın avukat bir arkadaştan öğrendiğimi söyleyince Veli Baltacı ve Onur Adıbelli postumuza itibar ederken (ki ilk kez bir duyum ilettim) Ekin Amad önderliğinde bazı arkadaşlar dalga geçtiler. Yüzleri kızarır mı sanmıyorum. Selametle...
Kara da olsa habere ne yapak kardeş, olanı aynen ilettik. Dersimizi aldık.Kardeş müjdeli haber vermiş gibi mi olmuşsun sen şimdi? Bildiğin kara haber bu verdiğin bilgi
Kara haber de tez duyulur şarkısı bile var
Allah cefakar Galatasaray taraftarına sabır versin diyelim renktas ne diyelim bu saatten sonraKara da olsa habere ne yapak kardeş, olanı aynen ilettik. Dersimizi aldık.
tatavayi birak da duyum ver reisCumartesi günü Eren Elmalı'nın geleceğini Trabzonspora çok yakın avukat bir arkadaştan öğrendiğimi söyleyince Veli Baltacı ve Onur Adıbelli postumuza itibar ederken (ki ilk kez bir duyum ilettim) Ekin Amad önderliğinde bazı arkadaşlar dalga geçtiler. Yüzleri kızarır mı sanmıyorum. Selametle...