Tier 1 Galatasaray, Eren Elmalı ile Anlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu böyle vasat oyuncu için ne uğraştık. kapasitesi belli bir isim, heyecan bile uyardırmaz.

Berkan yerine bu durdun rotasyonda

Bu herifi hangi maçta izleyip de beğendiniz diyin de biz de izleyelim içimiz soğusun

Çok çok çok çok kötü topçu

Ayrıca sürekli kendini yere atıyor. Bizde o düdükleri alamaz sürekli malca goller yedirir

Şenol Güneş'i ikna etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Bu herifi hangi maçta izleyip de beğendiniz diyin de biz de izleyelim içimiz soğusun

Çok çok çok çok kötü topçu

Ayrıca sürekli kendini yere atıyor. Bizde o düdükleri alamaz sürekli malca goller yedirir
Aslında Eren kötü futbolcu değil bi ara sinirden bende kötülüyordum ama Trabzonspor'da herhangi bir takım olgusundan bahsedemeyiz bize gelirse çok daha fazla tempo yapabilir oynadığı takımlada alakalı bir durum.

Sadece konuşulan rakamlar yüksek 5 m euro yerine 3 olsa tamam derdim ama 2 katı fark var bu durum can sıkıcı yoksa rotasyonda mutlak ihtiyacımız var.

İkili mücadelelerde güçlü, hızı var, temposu iyi aslında çok çalışkan bir futbolcu tek talihsizliği Trabzonspor'un kötü döneminde oynaması.

Aslında Eren kötü futbolcu değil bi ara sinirden bende kötülüyordum ama Trabzonspor'da herhangi bir takım olgusundan bahsedemeyiz bize gelirse çok daha fazla tempo yapabilir oynadığı takımlada alakalı bir durum.

Sadece konuşulan rakamlar yüksek 5 m euro yerine 3 olsa tamam derdim ama 2 katı fark var bu durum can sıkıcı yoksa rotasyonda mutlak ihtiyacımız var.

İkili mücadelelerde güçlü, hızı var, temposu iyi aslında çok çalışkan bir futbolcu.
Eren Trabzonspor'un en kötü topçularından biri. Belki de en kötüsü

Hızı var olayı doğru. İkili mücadelelerde rezil bir adam ya faul yapıyor ya da yalandan kendini yere atıyor

Çalışkanlık hususunu bilemeyeceğim git gel yapmıyor diyemem ama hızlı olup git gel yapmayı Jelert Sallai falan da yapıyor

Yetersizoğlu yetersiz

2 m.daha verip frankowski aliosun, ne kafa bu para yav

Eren Trabzonspor'un en kötü topçularından biri. Belki de en kötüsü

Hızı var olayı doğru. İkili mücadelelerde rezil bir adam ya faul yapıyor ya da yalandan kendini yere atıyor

Çalışkanlık hususunu bilemeyeceğim git gel yapmıyor diyemem ama hızlı olup git gel yapmayı Jelert Sallai falan da yapıyor

Yetersizoğlu yetersiz
Trabzonspor'da sistemsel uymayabilir ama bize uyma ihtimali daha fazla yinede o bonservisleri etmez.

Üçlü oynamayacak mıydık biz?

Rezillik. Hic istemiyorum bu cocugu. Bu israr niye, niye?

Bjk'ye hayırlı olsun dileklerimizle

Biz de Alanyalı Yusuf'u alalım Fb maçı sonrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt